Nieuw vloerkleed

Na ruim 1 jaar en 8 maanden samenwonen hebben we dan eindelijk en vloerkleed gekocht…

We wilde al een lange tijd een nieuw vloerkleed hebben maar konden maar geen passende vinden. Zo doende hadden we lange tijd een goodkoop rood, klein kleedje liggen. Het zag er niet zo mooi uit maar het was even voor nood te doen.Het staat echt een stuk gezelliger en het is een heerlijk hoogpolig vloerkleed. Ik vind hem super staan bij onze zwarte bank en hij is heerlijk zacht. We hebben hem vandaag aangeschaft bij de Kwantum. Hij is duurder uitgevallen dan we eigenlijk wilden uitgeven voor een vloerkleed maar we gaan er zeker plezier aan beleven!


About the Author

10 Comments

Iris

Veel verschil maakt zo’n vloerkleed inderdaad! Wij hebben er een paar maanden geleden ook één gekocht bij de Kwantum, zag er in eens een stuk gezelliger uit. En lekker zacht aan je voeten als je televisie aan het kijken bent! ^)

Reply
Shazz

Heerlijk he een tapijtje 😀 Onze hond ligt er ook regelmatig op te snurken. Ik wil niet zonder meer hoor! Al wordt het over anderhalve week wel een uitdaging… dan heb ik er twee oppashonden bij en die liggen ook altijd op het tapijt. Dan kan ik er niet meer op zitten 😀

Reply
Sandra

Lekker zeg een vloerkleed. Zouden wij ook wel willen… We hebben alleen een pis-hond! Die plast ALTIJD op alle kleden…. Heel irritant!

Reply
Jeske

Onze sam is ook gek op het vloerkleed, helaas vooral om zijn nageltjes in te scherpen. Ik hoop voor je dat Yara dat niet gaat doen met je nieuwe kleed, want dat zou echt zonde zijn van zo’n mooi ding.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *