Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt,  Home sweet home

Nieuw vloerkleed

Na ruim 1 jaar en 8 maanden samenwonen hebben we dan eindelijk en vloerkleed gekocht…

We wilde al een lange tijd een nieuw vloerkleed hebben maar konden maar geen passende vinden. Zo doende hadden we lange tijd een goodkoop rood, klein kleedje liggen. Het zag er niet zo mooi uit maar het was even voor nood te doen.Het staat echt een stuk gezelliger en het is een heerlijk hoogpolig vloerkleed. Ik vind hem super staan bij onze zwarte bank en hij is heerlijk zacht. We hebben hem vandaag aangeschaft bij de Kwantum. Hij is duurder uitgevallen dan we eigenlijk wilden uitgeven voor een vloerkleed maar we gaan er zeker plezier aan beleven!


0

10 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *