Home sweet home | Fotowand inspiratie

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Poster Store

Zoals jullie weten ben ik erg fan van leuke wand decoratie. Iets wat ik steeds meer en meer in huizen zie verschijnen. Hele gallery walls zijn er beschikbaar om zo voor jou de ideale keuze te maken. Er zijn namelijk zoveel keuze aan posters, maar hoe combineer je dit nou precies?

Ik vind het altijd tof als er een personal touch aan zit. Dat als mensen binnen komen dat ze denken: ‘Ja, dat past typisch bij hun in huis.’ Zo hebben we de lijsten die hangen zorgvuldig uitgekozen. Ze hebben een betekenis, herinnering of het is een zelfgemaakte foto (zoals in Londen). Om je een idee te geven: hieronder een selectie aan verschillende inspiratie muren,
waarbij je kan zien hoe dingen gecombineerd kunnen worden.

5x inspiratiemuren

Zulke wall gallery’s vind ik altijd super tof, omdat er vaak toch wel dingen bijstaan die ik zelf niet zou hebben gedacht of gecombineerd. Zo krijg ik weer nieuwe ideeën of inspiratie en kan ik een weloverwogen keuze maken wat ik in huis hang. Dingen ophangen doe ik sowieso sinds we onze nieuwe woning hebben bewuster. In ons flatje hingen we van alles op, om na een jaar weer wat anders te bedenken. Lees: Alle gaten die in de muur zaten moesten of dichtgemaakt worden of moest juist wat overheen hangen.

In onze nieuwe woning wilde ik dit anders. Zo staan er nog heel wat lijsten boven op zolder die nog een plekje moeten krijgen of waarvan we toch hebben besloten dit niet op te hangen. Ik wil het wat minimalistisch in ons huis en weloverwogen dingen ophangen. Zo hangt er in de woonkamer een klok, de grote foto zelfgemaakte foto van Londen en een lijst van een hert. Meer niet. Het is al druk zat met accessoires en andere dingen waardoor ik de muren juist wat leger laat. Daarbij wil ik zeker nog wat leuke lijsten ophangen als ons kindje er eenmaal is met gepersonaliseerde dingen/foto’s.

In andere ruimten van het huis heb ik juist gekozen voor een gallery wall om zo alles bij elkaar te combineren. Zowel in de gang hangen 3 schilderijen die als serie bij elkaar passen maar ook op de babykamer hebben we er rekening mee gehouden. Daarbij ook gekozen voor dezelfde fotolijsten om zo een eenheid te blijven houden.

“De drijvende kracht achter Poster Store was het verlangen
om een plek te creëren waar je heen zou willen gaan om
geïnspireerd te raken. Jouw thuis zou een oase moeten zijn
die je inspiratie en energie geeft – dat laatste is waar wij
graag aan wilden bijdragen.”

– Oskar Renlund, mede-oprichter

Deze quote kwam ik tegen en sluit aan bij het gevoel wat ik wil hebben in mijn huis. Inspiratie, energie en een oase van rust die je creëert door te spelen met lijsten op de muur. Daarbij vind ik het fijn dat bij Poster Store een divers aanbod is zodat voor ieder wat wils te krijgen is.

Kortingscode!


Mocht je interesse hebben om wat prachtige posters aan te schaffen: nu 30% korting op alle posters (excl. de Selection posters) bij Posterstore.nl met de kortingscode: iliveformydreams30 Wees er snel bij want deze kortingscode is geldig van 22 Mei t/m 5 Juni.

Wat heb jij voor decoratie thuis en zou jij zulke posters aanschaffen?

11 reacties op “Home sweet home | Fotowand inspiratie

 1. Wat een mooie gallery walls! Erg gaaf idee. We hebben wel wat foto’s op canvas in huis hangen, maar het wordt wel weer eens tijd voor wat nieuws. Ik heb er inspiratie voor wat nieuws van gekregen in ieder geval. 🙂

 2. Ik vind die eerste en laatste zo mooi. De setting, de kleuren, eigenlijk alles! Toch hebben wij geen foto muur, puur omdat je het al zoveel ziet. Misschien over een aantal jaar maar ben nu nog erg gelukkig met mijn skull en zacht turquoise geverfde muur.

 3. Persoonlijk vind ik het vaak te druk. Ik houd van lege muren 🙂 Toch hebben wij veel hangen (te veel dus naar mijn smaak) maar het zijn allemaal dingen waar Vriendjelief aan gehecht is. Wel mooie dingen, hoor. Maar alle alle muren zijn vol.

 4. Ik vind gallery walls ook ontzettend tof. Ik heb alleen een beetje dezelfde “angst” voor geboorde gaatjes als jij. Zeker omdat ik nogal snel van gedachten verander qua interieur, haha. Als oplossing heb ik daarom een fotoplank opgehangen in mijn slaapkamer waar ik 5 lijstjes op kan zetten. Zo kan ik eindeloos afwisselen zonder steeds nieuwe gaten te hoeven boren 🙂
  Jullie foto van Londen is echt prachtig trouwens. Hij staat zo mooi bij jullie interieur ook.

 5. Dit aanschaffen, neuh… ik mis nog een boormachine, zodat ik mijn eigen werken die ik zelf heb gemaakt kan ophangen, hahahaha 😉 En hier hangt van alles, maar dan zelf geschilderd, grote en kleine werken, van toilet tot in de slaapkamer tot logeerkamer, alleen in de keuken niet, ivm vetten etc.

  X

 6. Super tof, zo’n wand met allerlei posters! Nu heb ik helaas niks aan de kortingscode. Maar wel leuke ideeën voor ons nieuwe huis😁

 7. Ik vind dat ook wel heel mooi en wil later ook zoiets gelijkaardigs in huis. Maar dan natuurlijk met foto’s of eventueel quotes die bij mijn persoonlijkheid passen. Momenteel hou ik het qua muurdecoratie bij mijn dromenvangers en mijn eigen handlettering bij mijn bed 😉

 8. Ik vind zo’n gallery walls ook altijd super mooi! Fijn dat je op de website zoveel inspiratie kan op doen. Zo leer je inderdaad wat nieuwe combinaties maken. Die foto van Londen die jullie zelf maakten is ook echt prachtig! En met die rustige kleuren waarschijnlijk heel mooi in je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *