De babykamer inclusief wafeldeken | Best wel een dingetje, dat bedje…

Dit product is ter beschikking gesteld door Huisje8

De babykamer is zo goed als klaar. *slik* Vorig weekend zijn we druk bezig geweest alle meubeltjes in elkaar te zetten & alles in te ruimen. Uiteraard nu nog de puntjes op de i, dingen ophangen en alles een vast plekje laten krijgen. Het wordt nu dus best wel echt…

Uiteraard wás het al echt, vooral nadat je je baby dagelijks veel voelt schoppen. Maar toen het bedje stond en was opgemaakt moest ik toch echt wel even slikken. Daar ligt straks toch écht een mini versie van ons samen in… #eveneenmomentje


Via een winactie die voorbij kwam op via mijn Instagram, kwam ik in contact met Huisje8, een webshop met handgemaakte producten voor jouw mini-me. Ik ben altijd al een beetje verliefd op de wafeldoeken en zag dan ook prachtige, handgemaakte exemplaren voorbij komen. Zie je dit mooie exemplaar op de bovenstaande foto? Die is dus speciaal voor ons gemaakt.

Ik werd dus al helemaal blij toen hij binnen kwam. Wat een prachtige kleur en ik hou echt van de veertjes die erop staan. Zo kan je hem een deel omslaan, waardoor (net als op de foto bij het bedje) je een randje creëert aan de bovenkant. Hij was snel verstuurd en is van prachtige kwaliteit.

Wat ik dus het mooiste vind is dat je kan kiezen voor je eigen creatie, wat maakt dat het echt precies bij je kindje en/of kamertje past. Kies een print uit dit je wilt (ik had veren maar je kan kiezen tussen o.a. confetti en driehoekjes), kies een kleur en daarbij ook nog de afmeting van de deken. En niet alleen dekens, maar je kan je hele accessoires erop uitkiezen. Omslagdoeken, kruikenzakken, commode mandjes…

Bezoek haar Instagram voor een kijkje bij alle mooie 100% handgemaakte creaties.

Binnenkort komt uiteraard nog een sneak preview voorbij van de gehele kamer, zodra de puntjes op de i staan.
Maar voor nu ben ik al heel erg blij 😍

Wat vind jij van de wafeldoeken? En heb jij handgemaakte items in huis?

About the Author

5 Comments

Morgaine

LOL… of ik handgemaakte dingen in huis heb.. moet ik daar nog op antwoorden? 😉 Ik moet nog even de nieuwe deken voor dochter inpakken zo… ja ga ik maar even doen, voor ze binnen staat… Eerst nog even een mooie foto van maken voor straks op IG…

Wafel dekens, steek…. ja dat is dus ook te haken…. heb ik ook wel gedaan, erg leuk, maar wel erg tellen en opletten, ja ik kan dat dus ook haken, hahaha Erg leuk, maar er zijn zoveel leuke steken en mooie kleurtjes en van handmade, is het juist zo leuk dat je qua kleuren en samen stelling hele unieke dingen kunt geven 😉 En maken!

X

Reply
Michelle

Ziet er prachtig uit! Voor onze Eleanor kocht ik ook een wafeldeken, wel van een andere webshop en nog steeds ben ik er zo blij mee. Ook haakte ik zelf een maxi cosi zak in Wafelsteek, echt mijn meest gebruikte haakproject ooit! Fijn dat de baby kamer zo goed als af is nu 🙂

Reply
Nicky

Heel erg mooi! Ik vind dekleur ook mooi. Hier ook wel handgemaakte dingen in huis; knutseldingen van mij 🙂

Reply
Romy

Wauw, wat een mooie deken! Heel stijlvol en ook lekker zacht volgens mij. Daar gaat jullie kleintje vast heerlijk onder slapen.
Wat knap trouwens dat jullie de babykamer in zo’n korte tijd hebben gemaakt. Dan wordt het toch wel heel erg echt 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *