Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Industriële stijl ontdekken


Deze blogpost schreef ik in samenwerking met PIB

Zoals jullie weten ben ik sinds onze nieuwe woning, wat meer bezig geweest met styling. In onze oude flat zijn we wel tig keer van interieur veranderd (oeps…) In onze nieuwe woning wilde we dit echter niet. En lieten we nou net tegen het perfecte interieur aanlopen tijdens onze zoektocht… Wij hebben dan ook bijna al onze meubels bij 1 winkel gehaald en deze hebben dezelfde look. Erg blij mee, dat alles 1 geheel is, iets wat ik erg belangrijk vind. Zo geeft het een stukje rust in huis, maar ook zeker een fijnere sfeer.

Onze stijl is dus wat veranderd. Hadden we eerst in ons flatje alles in de welbekende beuken kleur en daarna spierwit. Nu hebben we een look die het dichtste bij industrieel komt.

Bij PIB ben je bij het juiste adres als je voor een industriële, Scandinavische look gaat in je huis. Ik heb er dus ook zeker heel wat toffe dingen gespot. Hieronder heb ik een selectie gemaakt wat spulletjes die ik zeker graag in mijn woning zou willen toevoegen. Ook hebben ze er super toffe Industriële tafels of bijzettafels. Vooral die van hieronder vind ik erg tof met de verschillende kleuren hout.

Zijn het geen plaatjes!? Ik ben vooral gecharmeerd van de ronde spiegel en de bijzettafel. PIB zet kwaliteit boven kwantiteit en dat is zeker te zien aan de catalogus die ze hebben. Het is een unieke stijl die ik nog niet eerder heb gezien, en dat vind ik altijd wel tof om te zien. Geen 13 in 1 dozijn.

Na al die jaren ben ik nog steeds erg blij met onze meubel keuze en geniet elke dag nog in onze woonkamer & hal. En hoewel ik erg blij ben met alle meubels en de sfeer die in huis hangt zijn er nog genoeg dingen die moeten worden aangepakt.. Allereerst komt uiteraard de babykamer aan de beurt, die ik ook zeker in een bepaalde stijl wil inrichten.


Ik ben eigenlijk wel benieuwd.. Is er een bepaalde stijl die jij in huis hebt of juist zou willen hebben?

Daarbij kwam ik online nog deze toffe Vtwonen woonstijl quiz, die ik zelf ook erg leuk vond om te maken.

1
Blog, Home sweet home
Previous Story
Next Story

10 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Ester
  02/02/2019 at 23:03

  Voor een enkel accent vind ik industriele stijl best leuk, maar niet voor een hele inrichting. 🙂

 • Reply
  Nicky
  01/02/2019 at 19:50

  Pfff. Wij hebben stijl ‘meubels van vriendje’. Grote spullen, veel rood. Niet echt mijn smaak maar ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht wat ik zou willen.

 • Reply
  sammie
  30/01/2019 at 19:22

  Ik kende de winkel nog niet, ik ga even neuzen 🙂 Industrieel is de stijl hier in huis met een vleug botanisch door mijn planten verslaving 😀

 • Reply
  zwartraafje
  30/01/2019 at 10:11

  Ik heb eigenlijk geen flauw idee hoe onze stijl omschreven zou worden. Lichte muren, lichthouten laminaat en meubels en donkergrijze details. Toen we nog tussen twee verbouwingen in zaten leken we voor een industriële look te gaan omdat we die periode geen valse plafonds hadden en je dus alle elektricteitskabels en leidingen zag lopen.

 • Reply
  Michelle
  26/01/2019 at 19:46

  Ziet er mooi uit! Wij hebben witte meubels en een grijze bank. De accesoires zijn ook een beetje in scandinavische en industriële stijl . Met veel glas, robuuste potten en hout.

 • Reply
  Sofie
  25/01/2019 at 20:54

  oh die trolley lijkt me superhandig

 • Reply
  Evelyne
  25/01/2019 at 16:40

  Ik hou van landelijk, maar ook van industrieël.. wat het later word, dat weet ik niet, haha.

 • Reply
  Simone
  25/01/2019 at 14:46

  In ons vorige huis was het meer een landelijke stijl. Nu wil ik in ons nieuwe huis een fijne mix maken tussen landelijk en industrieel. Ik vind industrieel heel tof als het niet té is. Dus een mooie touch ervan lijkt me erg leuk 🙂

 • Reply
  Darina
  25/01/2019 at 09:42

  Hele mooie items. Ik hou wel van de industriële stijl waar ik dan een vintage/shabby stijl aan toevoeg. Fijn dat de woonkamer helemaal naar wens is! En die quiz ga ik ook even maken.

 • Reply
  Romy
  25/01/2019 at 07:41

  Wat een toffe items! Ik heb ook wel wat met die industriële stijl, zeker voor lampen. Die bijzettafel vind ik ook heel gaaf. Superfijn dat jullie woonkamer zo goed bevalt 🙂 Ik ben nu al heel benieuwd hoe jullie de babykamer zullen gaan inrichten.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png