Geluksmomentjes | Waar ik de afgelopen weken érg blij van werd

Even weer tijd om wat fijne geluksmomentjes van de afgelopen weken op te schrijven. Ik was wat minder online i.v.m. drukte op werk en privé omstandigheden (alles gaat goed met mij & baby peanut hoor).

Juist aangezien er heel wat dingen spelen erg fijn om juist weer eens stil te staan bij alle mooie, kleine en fijne dingen.

Het nieuwe boek van Sebastian Fitzek
Ik stuitte erop door een FB thriller groep die ik volg: er kwam een nieuw boek uit van Fitzek! Eentje die me weer rete spannend lijkt! Hij zou 4 Februari uitkomen maar lag 2 Februari al in mijn brievenbus. Zo leuk, ik ga dus zeker de aankomende (vrije)tijd lekker lezen hierin.

Eindelijk duidelijkheid over mijn werkrooster na mijn verlof
Zo blij na maanden van gepuzzel, ik heb eindelijk mijn na-mijn-verlof-werkrooster rond. Ik doe uiteraard nogal veel verschillende werksoorten, verspreid over 5 dagen. Niet meer te doen straks (en wil ik ook niet meer) met die kleine spruit. Ik weid er binnenkort een geheel artikel aan hoe & wat.

Baby gerelateerde artikelen maken
Er staan veel concepten klaar qua baby artikelen voor op mijn blog. Naast de maandelijkse update heb ik uiteraard nog meer te vertellen. Daarbij vroeg ik op Instagram  / Twitter of jullie nog vragen hadden over mijn zwangerschap. Stel ze daar of gerust in de comments, dan komt er een artikel van online.

https://twitter.com/Sassie__/status/1091964386779033602

Frutselen aan mijn blog
Hoewel er voor mijn doen wat weinig artikelen online kwamen de laatste tijd, was ik achter de schermen zeker wel bezig. Juist om alles wat minimalistisch te maken en wat meer als 1 geheel. Ik ben er zeker nog mee bezig met ben dik tevreden met de layout en stijl die ik nu heb.


Ideeën op doen voor onze babykamer
Over 1 á 2 weken gaan alle spullen van M. naar zolder, naar zijn ‘nieuwe’ mancave. Hierdoor is de babykamer éindelijk leeg en kunnen we een begin gaan maken. Tevens weten we tegen die tijd wat het wordt, waardoor de keuze voor de kamer en kleuren wat makkelijker worden. Dat gaat shoppen en klussen worden!


Nieuwe muziekjes ontdekken via Youtube
Zo fijn he, dat Youtube altijd automatisch door speelt met liedjes. Zo kom je nog eens wat nieuwe pareltjes tegen die je daarvoor niet kende. Ik heb weer heel wat nieuwe nummers kunnen toevoegen aan mijn playlist.


Fijne dates gehad & dates in de planning
De afgelopen tijd had ik heel wat fijne dates op de planning staan. Zo heb ik gepoold met lieve vrienden en had ik een fijne pannenkoeken-eet-date met collega-vriendinnen. En nog zoveel meer leuks op de planning: Mijn nicht Paula komt langs, ik ga lunchen met een zwangere oud collega, bestie komt langs, gezellig Mario karten met collega-vriendinnen en onze verjaardag komt eraan! Maar ook Maart staat vol met leuke en fijne plannen met vrienden. Super fijn!


Het lieve bloemetje dat ik kreeg van een collega


Vrije tijd / vrije dagen
Wat meer vrije tijd en vrije dagen zijn erg fijn! Ik probeer dan ook zoveel mogelijk ervan te genieten en rust te nemen, aangezien mijn lichaam dit ook echt wel aangeeft. Ik probeer eerder ernaar te luisteren en goed aan te geven wat wel en niet gaat. Ook op werk, meer zitten en sommige dingen gewoon niet doen. Ik kom mijn vrije tijd zeker wel door met het fijne boek van Fitzek, mijn series, de poezels op schoot, mijn fijne pittenzak en munt theetjes.


Het leuke contact met mede-bloggers
De laatste tijd heb ik via social media super leuk contact met wat mede bloggers. Nou had ik altijd al met sommige bloggers een ‘band’ maar die is zeker met een aantal versterkt. Even een shout out naar Romy, Liesbet en Janneke. Super gezellig meiden!

Zijn er dingen waar jij de afgelopen dagen blij van werd?!

19 reacties op “Geluksmomentjes | Waar ik de afgelopen weken érg blij van werd

 1. Het is altijd zo fijn wanneer een boek wat sneller verschijnt dan verwacht. Al helemaal wanneer het er één van je favoriete auteur is. Zo blij voor je dat je nu wat meer weet over de indeling op het werk. Niet weten waar je aan toe bent is echt geen leuk gevoel. Dat van YouTube is echt fijn hé. Enkele maanden terug was ik de titel van een nummer vergeten dus had ik het opgezocht op YouTube en ondertussen was ik verder aan het bloggen terwijl het ene leuke liedje na het andere werd gedraaid. Het leek echt een flashback naar mijn tienerjaren. Die bloemen van je collega zijn trouwens super lief. Jouw lieve boodschap aan het einde ook. Zo leuk dat ik jou via het bloggen heb leren kennen.

  1. Ja zeker fijn toen het boek op de mat viel<3 Wil er dit weekend weer in verder lezen. Jaaaaaa en YouTube, zoveel gouden oude weer ontdekt van: OHJA! Heb een playlist ook gemaakt met oude muziek, echt genieten! Ja ben erg blij om zulk leuk contact met je te hebben<3

 2. Lekker lijstje. Hier waren de geluksmomentjes even ver te zoeken. Maar het leven gaat door en vandaag ben ik blij dat de zon af en toe schijnt.

 3. Dat nieuwe boek van Fitzek staat ook nog op mijn lijstje, erg benieuwd naar. Fijn dat je rooster voor na de zwangerschap rond is, dat geeft vast een hoop rust!

 4. Wat een heerlijk lijstje. Ik werd afgelopen week vooral heel blij van de zon, en van het idee dat de dagen eindelijk weer iets langer worden.

 5. Wat een mooi lijstje met geluksmomenten! Fijn dat je rooster voor na je verlof eindelijk duidelijk is, dat geeft wel rust kan ik me zo voorstellen.

 6. Echt wel leuke momenten! Welk boek van Fitzek is er nou uitgekomen in Nederland? Ik lees zijn boeken altijd in het Duits en het laatste vond ik echt super goed weer! Tussendoor viel het wel even tegen…
  Groeten,
  Alex

 7. Wauw, je lieve tekst onderaan – zo lief! <3 En ik vind het andersom ook zo leuk om fijn contact met je te hebben gehad online 🙂 Liefs!
  Wat een fijn lijstje met blijmakers is dit! Vooral onwijs fijn dat je nu duidelijkheid hebt over je uren en dat je straks niet meer zo'n onregelmatig rooster hebt. Ik ben heel benieuwd. En aan de slag gaan met de babykamer…zo leuk! Ik ben echt heel benieuwd naar het resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *