Geluksmomentjes

Er is elke dag een reden om blij te zijn – of máák er 1

Leuke dingen van de afgelopen tijd…

Vakantie naar Oostenrijk ♡ leuke cursus @ work ♡ lezen in een nieuwe thriller van Beckett en Nora, hallo leesflow ♡ weer DIY-en ♡ series & films kijken ♡ fijne ontbijtjes samen ♡ guilty pleasures kijken ♡ bijna weekendje Centerparcs boeken, yay ♡ skate ritten en het zijn in de natuur ♡ nieuwe theetjes ontdekken ♡ EINDELIJK tevreden zijn met mijn lettertype (& layout) ♡ leuke samenwerkingen in mijn inbox ♡ een fijn email programma hebben gefikst ♡ mensen helpen (aan zegels en/of thema’s) gewoon, omdat het kan ♡ fijne dagen op werk ♡ bloemen op tafel ♡ quality time met lief ♡ blij zijn in onze woning ♡ een eenden nestje voor ons raam in de woonkamer hebben ♡ en daarna 16 eendjes langs te zien lopen ♡ de aanpassing van de tuin ♡ leuke dates ♡ hangmat & slipper weer ♡ en deze lijstjes ♡ nieuwe muziekjes ontdekken ♡ dat Yara weer thuis is bij ons ♡

?? Vandaag is daarbij ook mijn lieve moedertje jarig. Van harte gefeliciteerd!Happy birthday, Mom!
I hope everyone can see,
What a great mom you’ve always been,
And how much you mean to me.

I always think about you,
In times both good and bad,
For the things you taught are with me,
In happy times and sad.

On your birthday I wish you joy,
Just like you pass around.
May all your good times multiply,
And happiness abound.

By Karl Fuchs

0

13 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *