Currently #17

Reading • Watergraf van mijn grote vriend Simon Beckett. Al zijn boeken staan in mijn boekenkast, gelezen en wel dus ik was super benieuwd naar dit boek. Ik ben nu een aantal hoofdstukken verder en vind het zeker tot nu een tof boek..

Waar gaat het boek over?
De sympathieke forensisch arts David Hunter wordt bij een waterlijk geroepen dat in het brakke kustgebied van Essex in Engeland is aangetroffen. De zaak ligt gevoelig, met zwijgzame lieden, een onbetrouwbare landlord, genadeloze getijden en verdwenen mensen. Als een lichaam onder water ligt, vindt er een vreemde verandering plaats. De huid laat de eerste effecten zien. Die wordt rimpelig en uitgeteerd, er komen bultjes op. De opperhuid zal uiteindelijk van het lichaam afglijden als een oude jas. Na een paar dagen raken ook het haar en de nagels los, ze vallen weg – een geleidelijke ontmanteling van de lichamelijke integriteit…

Watching • Een hoop leuke series & films. Uiteraard mijn normale series die ik opneem vanaf de tv. Daarbij ben ik met een nieuwe serie op netflix begonnen: Manhunt Unabomber. Tot nu toe een aantal afleveringen gezien en vind hem erg tof. Daarnaast heb ik ook zeker een guilty pleasure die Love Island heet, heerlijk! Lekkere verstand-op-nul-afleveringen over mensen die koppels moeten vormen. Even wat anders dan al dat crime wat ik kijk 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Waar gaat Manhunt Unabomber over? In de jaren 70, 80 en 90 ontvangen uiteenlopende bedrijven en instellingen even ingenieuze als dodelijke bombrieven. Vooral universiteiten en luchtvaartmaatschappijen moeten het ontgelden. Om die reden wordt de terrorist omgedoopt tot de UNABOM (University and Airline Bomber). De bommenmaker is de FBI echter steeds te slim af en het onderzoek zit medio jaren 90 muurvast. Hierop wordt James Fitzgerald ingeschakeld, een speciale FBI-agent die gespecialiseerd is in taal. De opsporingstechnieken van Fitzgerald worden nauwelijks serieus genomen door zijn collega’s, maar de obsessieve agent doet er alles aan om de Unabomber achter slot en grendel te krijgen(bron) Bekijk hier de trailer

Drinking/eating • Nieuwe thee smaken en toffe nieuwe zakjes die ik nooit had gezien. Zoals de T-sticks (die ik kreeg bij een lunch bij de bakker en nu zelf een doosje van heb besteld). En mijn favoriete thee die nergens meer te krijgen was zag ik tijdens een trip met mijn bestie in Amsterdam bij Sostrene Grene. Helemaal happy!

(Home) Made • Ik ben bezig met een leuke DIY. Echter is deze nog niet geheel af en kan ik hem (nog) niet delen. Hij is weer lekker persoonlijk en was super leuk om te maken.

New • Mijn nieuwe sportlegging (die ik bij het ‘Loving’ kopje voor het eerst aan had) Hij zit heel fijn & is lekker luchtig.

Thinking • Per volgende week ga ik starten met de nieuwe cursus waar ik het al eerder over had. Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig, benieuwd en vooral enthousiast. In Mei is er 1 cursus gevolgd door nog 2 dagen in Juni. Daarbij in 2019 komt de vervolg ronde, waar ik hopelijk bij zit.

Loving • Vogelspin op mijn handen (@ work) – Fijne skate rit – Paardenbloem #lovenature – Nestje met eendjes voor ons raam

Not loving • Slechte nachten. Dat de weekenden zo snel gaan, vooral als het een XXL weekend is lijkt het voorbij te vliegen.

Happy about • Het eendennestje voor ons woonkamerraam. Zodra het slipper-weer is weer genieten van skateritten en mooie wandelingen in de natuur. & de tuin die binnenkort geheel af is en waarin we kunnen gaan genieten.

Needing • x

Feeling/mood • Ik ben wat grieperig, verkouden en in vlagen erg moe. Verder gaat het prima met me en kijk ik erg uit naar leuke dates met vriendinnen, leuke dingen op werk en weekenden voor mezelf.

Looking forward to • Vakantie naar Oostenrijk en we zijn een tripje naar Centerparcs aan het uitzoeken. Yay for that!

Listening to • Dit heerlijke nummer waar ik instant vrolijk van kan worden…

Waar ben jij erg blij mee op dit moment?

About the Author

12 Comments

Nicky

Dat boek ga ik onthouden! Ik zit in een enorme leesflow momenteel! En ik ben blij met het lekkere weer dat nu toch echt gaat komen!

Reply
SAS

‘Tis een fijn boek wat lekker weg leest. Moet nog een aantal hoofdstukken dan is hij uit en komt er een recensie van online 🙂
Overigens heb ik wel beter boeken (maar wel lugubere) van hem gelezen.

Reply
Johanne

Ja, ik kijk dus ook Love Island en het is echt mijn guilty pleasure. Aan het begin vh seizoen was ik nog niet zo enthousiast (want andere mensen en die zijn natuurlijk nooit zo leuk als de deelnemers van het vorige seizoen), maar ik vind ze nu toch wel leuk eigenlijk. Behalve Tyla. Blegh.

Reply
SAS

Oh dat ken ik, dan mis je de koppels van vorig seizoen! Ik word helemaal moe van Olivia, die heeft gewoon verschillende persoonlijkheden ofzo ^^

Reply
Simone

Leuk overzicht weer, Sas! Wel vervelend dat je je wat grieperig voelt. Hopelijk voel je je snel beter. De weekenden gaan inderdaad als een malle voorbij. Echt niet normaal, als je het mij vraagt.

Reply
Lieke van Veen

Ik ben erg blij dat mijn vriend en ik een goed gesprek hebben gehad deze week. Zondag gaan we als het weer het toe laat een luchtballonvaart maken. Dit is iets waar ik al heel lang naar uit kijk.

Reply
Morgaine

Oh ja dat nummer, moest even luisteren, ik ken het wel, hahaha lekker vrolijk inderdaad.

Pas jij even goed op jezelf als je je niet zo lekker voelt? Liever nu even de rust nemen en alles eruit dan dat je ineens onderuit gaat.

X

Reply
Darina

Mooi overzicht! Die eendjes zijn echt heel schattig! Ben benieuwd naar je DIY en wat heerlijk om weer even me time te hebben.

Reply
Romy

Superleuk vooruitzicht dat jullie vakantie naar Oostenrijk er nu echt aankomt! En hoe schattig is dat eendengroepje! Ik ben nu al nieuwsgierig naar je DIY 🙂 En ik ben het helemaal met je eens dat zelfs de XXL-weekenden voorbij lijken te vliegen voordat je er erg in hebt.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *