(Offline) genietmomentjes van afgelopen weken

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden…Waar genoot jij de afgelopen weken extra van?

About the Author

21 Comments

Nicky

Dat ziet er goed uit! Ik genoot van mijn boeken, van mijn balkon en van uitstapjes

Reply
Marcella

Wat een heerlijke geniet momenten! Staat de magnolia in jullie tuin? Wij hebben vorige week een magnolia in de achtertuin geplant. Hij is nu nog klein, maar volgend jaar kunnen we daar zeker van gaan genieten!

Reply
SAS

Hij staat bij de buurvrouw in de voortuin en komt over ons deel heen. Super mooi, aangezien het echt de entree is vanuit ons hekje naar onze woning.

Reply
Villasappho

Van vandaag een was vrij verslond een boek en ging maar meteen een rondje fietsen en nieuwe boeken halen. Jij hebt ook een lekker stapeltje.

Reply
Florentine

Ohhh, als dát geen genietmomentjes meer zijn, dan weet ik het ook niet meer!!! Heerlijk.
Leuk om te lezen, en gaaf dat je zo veel gefotografeerd hebt <3

Reply
Morgaine

Vooral van mijn kleinzoon, Picasso, en Kareltje en mijn Lief natuurlijk, en waar nog meer van, dat ben ik langzaam aan het updaten 😉 Dag voor dag of stap voor stap 😀

X

Reply
Sofie

Heerlijk genieten zeg! Lezen in zomers weer vind ik ook zo gezellig. Wat goed dat je steeds meer stil staat bij het bewust offline zijn. Ik word er telkens door geïnspireerd om het ook meer te doen.

Reply
Simone

Wat een fijne momentjes en wat leuk om ze op deze manier te laten zien! Ik heb afgelopen weekend ontzettend genoten in de Beekse Bergen. Dat was zo fijn en leuk!

Reply
Lilian

Oh heerlijk! Ik genoot ook zo van het lekkere weer en van die prachtige magnolia’s! We zijn lekker in de tuin bezig geweest, hebben een druif en een blauwe regen gepoot en lekker veel buiten gegeten. 🙂

Reply
Lief meisje

Wat een heerlijke genietmomentjes heb je deze week gehad. Het was dan ook super mooi weer een paar dagen. Fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

Reply
Irene

Oh wauw, die magnolia is zo mooi! Tof, zo’n post zonder woorden, de foto’s spreken inderdaad voor zich 🙂

Reply
Shirley

Heerlijke foto’s. Ik heb de afgelopen tijd genoten van het lekkere weer, mijn vakantie in Canada, dat ik weer zin had om te beginnen met werken, etentjes met vriendinnen die gepland staan, de bloesem aan de bomen.

Reply
Johanne

Haha, idd! De foto’s zeggen genoeg. Wat een heerlijke lijst boeken! En die film is zo leuk he <3. Ik wil ook mooie bomen en bloesems spotten, maar die zijn hie best schaars helaas. Ja, in iemands tuin soms. Maar dat wordt een lastige photoshoot. Ik wil ook weer gaan skeeleren!!

Reply
Kelly

Wat een leuke foto’s! Ik spot Het meisje in het ijs tussen je boeken, heb je die al gelezen? Vond hem zelf onwijs goed.

Reply
Romy

Wat leuk, zo’n foto-artikel! En ik kan me goed voorstellen dat deze dingen echt genieten waren! Wat een prachtige magnoliabloemen. En zo leuk, die flinke stapel met boeken! Jij kunt nog wel even vooruit 🙂

Reply
Darina

Mooie foto’s! De magnoliaboom is echt prachtig! Ik genoot ook meer offline van een leuke serie en goed boek.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *