Geluksmomentjes

(Offline) genietmomentjes van afgelopen weken

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden…Waar genoot jij de afgelopen weken extra van?

0

21 reacties

 • Marcella

  Wat een heerlijke geniet momenten! Staat de magnolia in jullie tuin? Wij hebben vorige week een magnolia in de achtertuin geplant. Hij is nu nog klein, maar volgend jaar kunnen we daar zeker van gaan genieten!

  • SAS

   Hij staat bij de buurvrouw in de voortuin en komt over ons deel heen. Super mooi, aangezien het echt de entree is vanuit ons hekje naar onze woning.

 • Florentine

  Ohhh, als dát geen genietmomentjes meer zijn, dan weet ik het ook niet meer!!! Heerlijk.
  Leuk om te lezen, en gaaf dat je zo veel gefotografeerd hebt <3

 • Morgaine

  Vooral van mijn kleinzoon, Picasso, en Kareltje en mijn Lief natuurlijk, en waar nog meer van, dat ben ik langzaam aan het updaten 😉 Dag voor dag of stap voor stap 😀

  X

 • Sofie

  Heerlijk genieten zeg! Lezen in zomers weer vind ik ook zo gezellig. Wat goed dat je steeds meer stil staat bij het bewust offline zijn. Ik word er telkens door geïnspireerd om het ook meer te doen.

 • Simone

  Wat een fijne momentjes en wat leuk om ze op deze manier te laten zien! Ik heb afgelopen weekend ontzettend genoten in de Beekse Bergen. Dat was zo fijn en leuk!

 • Lilian

  Oh heerlijk! Ik genoot ook zo van het lekkere weer en van die prachtige magnolia’s! We zijn lekker in de tuin bezig geweest, hebben een druif en een blauwe regen gepoot en lekker veel buiten gegeten. 🙂

 • Lief meisje

  Wat een heerlijke genietmomentjes heb je deze week gehad. Het was dan ook super mooi weer een paar dagen. Fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

 • Shirley

  Heerlijke foto’s. Ik heb de afgelopen tijd genoten van het lekkere weer, mijn vakantie in Canada, dat ik weer zin had om te beginnen met werken, etentjes met vriendinnen die gepland staan, de bloesem aan de bomen.

 • Johanne

  Haha, idd! De foto’s zeggen genoeg. Wat een heerlijke lijst boeken! En die film is zo leuk he <3. Ik wil ook mooie bomen en bloesems spotten, maar die zijn hie best schaars helaas. Ja, in iemands tuin soms. Maar dat wordt een lastige photoshoot. Ik wil ook weer gaan skeeleren!!

 • Kelly

  Wat een leuke foto’s! Ik spot Het meisje in het ijs tussen je boeken, heb je die al gelezen? Vond hem zelf onwijs goed.

 • Romy

  Wat leuk, zo’n foto-artikel! En ik kan me goed voorstellen dat deze dingen echt genieten waren! Wat een prachtige magnoliabloemen. En zo leuk, die flinke stapel met boeken! Jij kunt nog wel even vooruit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *