Omdat foto’s meer zeggen dan woorden…Waar genoot jij de afgelopen weken extra van?

0
21 reacties

21 thoughts on “(Offline) genietmomentjes van afgelopen weken

 1. Nicky schreef:

  Dat ziet er goed uit! Ik genoot van mijn boeken, van mijn balkon en van uitstapjes

 2. Marcella schreef:

  Wat een heerlijke geniet momenten! Staat de magnolia in jullie tuin? Wij hebben vorige week een magnolia in de achtertuin geplant. Hij is nu nog klein, maar volgend jaar kunnen we daar zeker van gaan genieten!

  1. SAS schreef:

   Hij staat bij de buurvrouw in de voortuin en komt over ons deel heen. Super mooi, aangezien het echt de entree is vanuit ons hekje naar onze woning.

 3. Heerlijke genietmomentjes zo te zien!

 4. Saar schreef:

  Dat ziet er heerlijk uit! Ik wil zo bij je komen zitten 😀

 5. Villasappho schreef:

  Van vandaag een was vrij verslond een boek en ging maar meteen een rondje fietsen en nieuwe boeken halen. Jij hebt ook een lekker stapeltje.

 6. Florentine schreef:

  Ohhh, als dát geen genietmomentjes meer zijn, dan weet ik het ook niet meer!!! Heerlijk.
  Leuk om te lezen, en gaaf dat je zo veel gefotografeerd hebt <3

 7. Morgaine schreef:

  Vooral van mijn kleinzoon, Picasso, en Kareltje en mijn Lief natuurlijk, en waar nog meer van, dat ben ik langzaam aan het updaten 😉 Dag voor dag of stap voor stap 😀

  X

 8. marije schreef:

  Ooooh die magnolia’s .. geweldig!

 9. Sofie schreef:

  Heerlijk genieten zeg! Lezen in zomers weer vind ik ook zo gezellig. Wat goed dat je steeds meer stil staat bij het bewust offline zijn. Ik word er telkens door geïnspireerd om het ook meer te doen.

 10. Simone schreef:

  Wat een fijne momentjes en wat leuk om ze op deze manier te laten zien! Ik heb afgelopen weekend ontzettend genoten in de Beekse Bergen. Dat was zo fijn en leuk!

 11. Lilian schreef:

  Oh heerlijk! Ik genoot ook zo van het lekkere weer en van die prachtige magnolia’s! We zijn lekker in de tuin bezig geweest, hebben een druif en een blauwe regen gepoot en lekker veel buiten gegeten. 🙂

 12. Lief meisje schreef:

  Wat een heerlijke genietmomentjes heb je deze week gehad. Het was dan ook super mooi weer een paar dagen. Fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

 13. Irene schreef:

  Oh wauw, die magnolia is zo mooi! Tof, zo’n post zonder woorden, de foto’s spreken inderdaad voor zich 🙂

 14. Shirley schreef:

  Heerlijke foto’s. Ik heb de afgelopen tijd genoten van het lekkere weer, mijn vakantie in Canada, dat ik weer zin had om te beginnen met werken, etentjes met vriendinnen die gepland staan, de bloesem aan de bomen.

 15. Johanne schreef:

  Haha, idd! De foto’s zeggen genoeg. Wat een heerlijke lijst boeken! En die film is zo leuk he <3. Ik wil ook mooie bomen en bloesems spotten, maar die zijn hie best schaars helaas. Ja, in iemands tuin soms. Maar dat wordt een lastige photoshoot. Ik wil ook weer gaan skeeleren!!

 16. Kelly schreef:

  Wat een leuke foto’s! Ik spot Het meisje in het ijs tussen je boeken, heb je die al gelezen? Vond hem zelf onwijs goed.

  1. SAS schreef:

   Nee, die ligt nog te wachten… Ben er ook erg benieuwd naar!

 17. Els schreef:

  Wat heerlijk! Ik moet ook weer gaan skaten nu ik die bij jou weer zien!

 18. Romy schreef:

  Wat leuk, zo’n foto-artikel! En ik kan me goed voorstellen dat deze dingen echt genieten waren! Wat een prachtige magnoliabloemen. En zo leuk, die flinke stapel met boeken! Jij kunt nog wel even vooruit 🙂

 19. Darina schreef:

  Mooie foto’s! De magnoliaboom is echt prachtig! Ik genoot ook meer offline van een leuke serie en goed boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *