#Echtepostiscool 6.0 | Uitpak moment & wat heb ik gegeven

21 April, een dag waar ik zeker naar uit keek. Eindelijk mocht het #echtepostiscool pakketje uitgepakt worden. Hij kwam 2 dagen van te voren aan, dus ik heb er (gelukkig) niet heel lang naar moeten kijken. De dag ervoor hoorde ik mijn pakketje al roepen, maar ik heb het toch volgehouden hem pas de 21ste te openen.

Wat #echtepostiscool inhoud? Je krijgt een lootje toegewezen en kan voor €7.50 gaan shoppen voor diegene. Een super tof concept aangezien je iedereen kan trekken en geen idee heeft wie jou lootje heeft. Alle deelnemers zijn altijd zó enthousiast op Twitter en Instagram en het is echt 1 groot feest. Zien wie ik had en wat ik van mijn swap maatje heb gekregen? Dat laat ik je in dit artikel van vandaag zien. Echt ode aan de organisatoren Nortflix & MonsieurMango (klik op de linken voor de uitgebreide uitleg van #echtepostiscool)Daarbij was het niet de eerste keer dat ik mee deed. Ik deed ook mee aan de vorige edities met ontzettend veel plezier en was dan ook super benieuwd naar deze 6de editie.

Mijn Swap maatje

Ik zal beginnen met mijn eigen swap maatje. Ik was ontzettend blij met mijn lootje! En dat had een speciale reden. Ik had namelijk Marije van Pluseenbeetje! Een blogger die ik al heel lang volg maar ook degene die mij de vorige editie had! Dit was dus een super fijne manier om haar te bedanken voor het mooie pakket wat ik vorige editie kreeg.

Tevens was ik heel erg snel klaar met shoppen en had ik gelijk heel erg veel inspiratie. Wat ik haar heb gestuurd?


Eigen gemaakte foto voordat alle items in de doos gingen

Daarbij zetten ze de volgende tekst onder haar eigen foto op Instagram: ‘Mijn #echtepostiscool pakketje mocht eindelijk open en zo leuk dat mijn swapmaatje van de vorige keer @sassie__ mij nu had ❤ Wat een feest had je ervan gemaakt om het uit te pakken en alles is precies mij! Thank yooouuuuuu ❤’ (Instagram link Marije)

Zo fijn te zien dat ze super blij was met haar pakket!

En toen was daar mijn #echtepostiscool pakketje…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Alleen de doos al…

‘Voor de allerleukste blogger die ik al jaren volg en heel veel inspiratie door krijg!’

Kijk nou wat een super lieve tekst erop de doos stond! Iemand die mij al jaren volgt en inspiratie van mij krijgt.. Wauw, wat een mooie woorden en ik werd er echt al een beetje stil van. Mijn hersens maakte gelijk overuren, want van wie zou het pakketje zijn?

Uiteindelijk (na het kaartje te hebben gelezen) wist ik dat het leuke pakket van Annouska van ForeverStories kwam!
My face:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had niet geraden dat zij het was. Ondanks dat ik altijd op social media sneak peaks loop te zoeken. Super tof, aangezien we elkaar al járen volgen (sinds bijna het begin) en het echt een goede ‘bekende’ is. Tenminste, zo voelt het toch echt. Toch altijd leuke dan een random iemand die mijn blog & mijzelf niet kent. Wat ik heb gekregen?

Een super lief kaartje, madeliefjes in een klein potje, gezichtsmaskertjes, zakjes thee, 2 kleine clipborden, 2x warme chocolade melk (die zullen het vast niet lang uithouden), zeep, een kaars in blik en een super handig notitieblok waarop ik alles kan bijhouden!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Thank you so much!
& we spreken en zien elkaar snel lieve Anous

Ik ben er echt super blij mee en heb ook met veel plezier via Twitter #echtepostiscool alles bekeken van de andere deelnemers. Super leuk om te zien hoe blij iedereen ervan wordt. Een 7de editie? Count me in!

Heb jij meegedaan aan deze #echtepostiscool editie? Was je blij met je pakketje?! Laat hieronder de link achter als je een artikel erover hebt geschreven. Normaal mag je geen link achter laten, maar dit keer een uitzondering! Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie gestuurde en ontvangen pakketjes!

About the Author

19 Comments

zwartraafje

Ik blijf het zo fijn vinden om dit soort swap-acties te zien verschijnen. Zelf doe ik mee aan een Zomer Boekswap die Kwante in Wonderland organiseert en ook (voor het eerst) aan de swap van een Belgische Bullet Journal-groep op Facebook. Daarnaast blijf ik het ook leuk vinden om af en toe iemand te verrassen met post. Van een brief of kaartje tot een snail mail pakketje.

Reply
Saar

Ik had het bij een andere blogger ook voorbij zien komen. Zalig die pakketjes! Jullie hebben er weer echt je werk van gemaakt.

Reply
Sheila

Oh wat leuk en super tof dat je ook nog eens een pakket krijgt van iemand die je al zo lang volgt. Echte post is sowieso tof. Is het trouwens nog van de weblog-periode? Dan ga ik snel kijken wie het is 🙂 .

Ik herken wel wat je zegt. Zo voel je voor mij ook als een ‘bekende’. Ondanks dat ik er een paar jaar uit ben geweest, hoor.

Reply
Evelyne

Wat heb je mooie dingen opgestuurd en gekregen! Ooh wat vind ik het jammer dat ik niet meer mag meedoen (omdat ik Belg ben). Elke keer als er een nieuwe editie komt ben ik een tikkeltje jaloers *oeps* en dat is normaal niet mijn gewoonte 🙂

Reply
Jessica

Wat een mooi pakket heb je gemaakt en gekregen!
Ik zag de inschrijving wel voorbij komen, maar het lukte nu even niet om mee te doen.
Wie weet de volgende keer, want ik vind dit concept zo leuk!
Wel doe ik altijd met kerst mee met de Secret Elf Surprise. Eigenlijk ook zoiets, maar wel met meer handige functies zoals geheime vragen stellen. 😛

Reply
Hilde

Wat is hier met veel zorg en aandacht aan gewerkt. Hier is duidelijk over nagedacht. Zo leuk allemaal! Xenos, een reden waarom ik wel eens de grens oversteek, zo’n leuke winkel!

Reply
Lief meisje

Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. Het is altijd weer een feestje om cadeautjes uit te mogen pakken. En wat ik vind is dat je ook altijd nieuwe items ontdekt.

Reply
Els

Wow, wat heb jij veel ontvangen en wat super leuk zeg! Wat je stuurde is ook zeer geslaagd 🙂 .

Reply
Michelle

Altijd leuk om te zien wat jij een ander hebt gestuurd en wat je heb mogen ontvangen! Weer erg leuke pakketjes dit keer!

Reply
Mrs. T.

Niet meegedaan. Lang geleden een keer aan zo’n sinterklaasswop of zoiets. Was leuk, maar ook wel wat gedoe omdat niet iedereen zich toen aan de regels hield.
Leuk dat jullie er zo’n werk van maken.

Reply
Simone

Wat een tof pakketje heb je verstuurd en gekregen zeg! Ik heb deze editie even overgeslagen i.v.m. onder andere onze bruiloft en ik had het te druk met andere dingen. Als ik aan zoiets mee ga doen, wil ik dat niet gaan afraffelen. Misschien ben ik de volgende keer er wel weer bij 🙂

Reply
Jenn

Leuk! En wat toevallig dat jij mocht shoppen voor degene die jou de vorige ronde had 🙂 En mijn pakketje ging naar Annouska! Was weer leuk idd, ik hoop de volgende keer ook gewoon weer mee te doen.

Reply
Inge | Monsieur Mango

Wat heb je een leuk pakketje aan Marije gegeven en je was inderdaad al heel snel klaar! Ik moest nog beginnen. *grijns* Je bent ook goed verwend door Annouska zeg! Die tekst op de buitenkant van de doos is wel echt heel lief. 🙂 Leuk dat je weer meedeed!

Reply
Marieke

Ahh leuk zeg, leuke pakketjes! Ja, inderdaad fijn om voor iemand te shoppen die je al een beetje kent. Het was weer een feestje!

Reply
Romy

Wat een toffe pakketjes allebei, zowel wat je hebt ontvangen als wat je hebt verstuurd. Dat pakketje past volgens mij perfect bij jou 🙂 En superleuk ook dat je een bekende had getrokken én door een bekende was getrokken. Dat maakt het toch extra leuk.
Ik vond het ook een erg geslaagde editie en kan nu al niet wachten op EPIC #7 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *