NEW Currently #16 (met wat nieuwe vragen)

Drukte en een vrije dag hebben mijn bloglife niet echt geholpen haha. Ik heb namelijk veel meer tijd heerlijk offline gespendeerd. Ik genoot van het mooie weer, wandelingen, films, boeken en zat in de tuin. Vandaar ook de reden tot wat minder (inhoudelijke) artikelen, maar dat betekend niet dat ik niets te vertellen heb. Integendeel!

Reading • Ik ben al maanden bezig in De laatste meisjes, en kan me er op een 1 of andere manier niet toe zetten te gaan lezen. Ik koos dus even tijdelijk voor een ander boek. Over een tijdje wil ik het zeker weer gaan proberen, want de eerste hoofdstukken waren toch zeker wel veelbelovend.

Daarbij ging ik naar de kringloop en kocht de bovenstaande stapel. Wauw, zo blij mee aangezien er zeker wat boeken bij zitten die ik al tijden wil hebben. Mijn boekenkast is steeds meer & meer gevuld en er liggen zeker nog wat pareltjes van boeken op me te wachten.Nu aan het lezen:

Waar gaat her boek over?
In De poppenspeler van James Carol, staat profiler Jefferson Winter te kijken naar het vierde slachtoffer van een killer-die-niet-dood. Een maniak die zijn slachtoffers nét in leven houdt. Ze zijn hulpeloze kasplantjes geworden met messteken over hun hele lichaam. Alleen hun gezicht is ongeschonden gelaten. Rachel Morris maakt zich op voor een date met een man met wie ze al maanden chat. Ze zit in een ongelukkig huwelijk en deze chatvriend begrijpt haar zó goed Zij wordt het volgende slachtoffer. Maar is deze maniak wel de échte kwade genius, of is er iemand anders die de regie voert over de gruwelpraktijken?

Watching • De afgelopen tijd was ik vooral in mijn vrije uurtjes bezig met wat toffe old skool films kijken. Zo keek ik o.a. The Net (nog steeds een favorietje!), Pride and prejudice, You’ve got mail en 10 things I hate about you. Ik heb echt genóten van Heath Ledger, mijn oude vlam. Daarbij neem ik nog steeds wat series op, kijk met veel leedvermaak naar Love Island & Temptation en ga beginnen met de serie Homeland.

Drinking/eating • Ik geniet nog steeds heel erg van fijne (nieuwe) theetjes en ben bewust aan het letten op mijn eten. Tevens geniet ik van de sporadische uitjes met mijn collega’s. We lunchen altijd ergens gezellig.

(Home) Made • Ik ben bezig met een DIY. Hij wil nog niet echt vlotten maar a.s. weekend wil ik er echt even over gaan zitten. Tevens zijn we bezig de steenstrips voor in de woonkamer, in gang te zetten. Ben echt zo ontzettend benieuwd hoe het eindresultaat uit gaat pakken. Het gaat vast mooi worden!

New • Ik vertelde al eerder over deze super toffe samenwerking. Hieronder een kleine sneak peak van 3 van de schilderijen. Ik ben er zo ontzettend blij mee en vind ze echt super tof. Elke keer als ik mijn woning in stap of verlaat is het echt een feestje. De rest laat ik (uiteraard) nog zien in een blogpost. Stay tuned..

Nog meer nieuw? Ik heb een nieuwe skatelegging en kocht uiteraard heel wat toffe boeken & films.

Thinking • Dat het fijn is wat minder online te zijn. Hoewel ik het zeker mis, geniet ik echt nu nóg meer van de kleine & grote dingen om me heen. Ik ontspan meer, wat maakt dat ik ook zeker wat fijner slaap.

En vandaag ga ik mijn #echtepostiscool pakketje open maken. Benieuwd wie mijn lootje had…

Not loving • Te weinig uren die in een (vrije)dag zitten.

Loving • Weer kunnen skaten – wandelingen en bloesembomen – oude films kijken – genieten van een dag vrij

Happy about • De boeken die ik kocht op de kringloop & daarbij het uitstapje met mijn ouders. De super lieve en leuke collega’s die ik heb en die het werk een stuk leuker maken. Kinderen die blij zijn met mijn workshop. Mario karten en tranen lachen. Lieve cadeautjes die ik kreeg en toffe samenwerkingen voor mijn blog.

Needing • Zonlicht! Ik ben zo blij met het fijne slipper-weer! Genieten ten top, vooral met onze fijne tuin en op werk met de kids buiten. Hopelijk blijft het voorlopig zulk fijn weer om te skaten, wandelen en lezen in de tuin.

Feeling/mood • Ik voel me goed. Tijd nemen voor mezelf werpt echt zijn vruchten af. het maak dat ik een stukje rust heb wat erg fijn voelt.

Looking forward to • Onze vakantie in Juni naar Oostenrijk! Ik heb zoveel zin om eventjes weg te zijn. Ik heb (te zien op de bovenste foto) ook een boekje gekocht over Oostenrijk en ga eens bekijken wat we er allemaal (in de buurt) kunnen doen. Daarbij heb ik wat fijne vrije dagen in Mei, waar ik ook zeker naar uitkijk!

Ook ga ik begin de ochtend gezellig eten met mijn nicht. Ook heel erg veel zin in!

Listening to • Deze Acoustic versie van Shawn Mendes. Love it!


Waar genoot jij de afgelopen dagen (offline) van?

20 reacties op “NEW Currently #16 (met wat nieuwe vragen)

 1. Oh, wat fijn dat je zoveel leuke boeken vond bij de Kringloopwinkel. De laatste weken heb ik er geen geluk gehad maar misschien komt daar binnenkort wel weer verandering in. Bovendien heb ik hier nog wel enkele (150+) ongelezen boeken liggen dus ik kom nog wel even toe. 😉

  Ik merk dat ik de laatste tijd wel blijf bloggen maar dat mijn blogfeed-achterstand sneller oploopt. Daar lijk ik minder aan toe te komen.

  De poppenspeler vond ik een heel tof boek én ik hoop binnenkort nog eens wat kaartjes te schrijven en twee swap-pakketten samen te stellen maar eerst … Londen! Overmorgen vertrek ik samen met mijn nichtje. Eindelijk is het zover

 2. Da’s een lekkere stapel boeken! Ik was ook veel offline. Veel gedaan, veel gelezen. En op kraamvisite geweest bij mijn nichtje. Ze heeft een tweeling gekregen! Zoooo lief! <3

 3. Ik kan me in heel veel vinden hier, leuke post 🙂 . Hier ook een boekenliefhebber, chocolade liefhebber al ben ik nu vooral bezig dat af te leren maar af en toe zo’n kleine zonde mag wel. Ik spendeer ook steeds meer tijd offline en dat werkt ook meer beweging in de hand, wat echt wel goed aanvoelt. En bloesems zijn zo prachtig om naar te kijken/te fotograferen ook.

 4. Mooie lijst zo met veel leuke en fijne dingen. Ik genoot vooral van het zomerse weer vorige week, gelijk een beetje kleur op gedaan en lekker weg gebleven van de tv en de laptop. Heerlijk!

 5. Ik heb ultiem genoten van mijn dagen of zelfs weken offline, mijn kleinzoon zoals je weet is er eentje van, maar nu bij Pitcher, er staan al twee blogs ondertussen waar ik van heb genoten en er komen er nog veel meer aan, wat ik tussendoor aan het maken ben, vooral foto’s weer omdat het fotografie seizoen voor mij ook weer gestart is… komen binnenkort 😉 Ik ga maar eens even inplannen etc, hahaha

  Zodat ik weer offline verder kan genieten de komende tijd 😉

  X

 6. Even offline zijn, kan echt gewoon lekker deugd doen. Daar moet je zeker van genieten. En die zon was zaaalig. Daar heb ik ook zo heerlijk van genoten. Wij hebben onder andere een barbecue gehad met vrienden en dat was zalig!!

 7. Ik ben nieuw in het blog wereldje, en ben alles nog een beetje aan het verkennen, Ik vind dat je leuk schrijft en je blog ziet er creatief uit! Ga zo door! Ik blog persoonlijk over mijn beperking, xYoni

  1. Wat leuk dat je me hebt gevonden en bedankt voor je lieve woorden. Doen me zeker goed 🙂
   Heel erg veel blog plezier gewenst en ik hoop je vaker hier te treffen.

 8. Heerlijk dit soort momenten. Het boek de poppenspeler klinkt echt goed, die ga ik onthouden.
  Afgelopen week zat ik echt behoorlijk in een dip. Het herstellen van mijn burn out vind ik op sommige momenten best wel lastig en komt dan best wel hard aan. Vooral op de momenten dat ik rust neem.
  Langzaam kan ik het weer omzetten naar geniet momentjes. Nu is het vooral mooi weer waar ik van ga genieten. 🙂

 9. Wat een heerlijk artikel Sas! Dat je hebt genoten, straalt er wel vanaf. Ik heb vooral heerlijk van de zon genoten afgelopen week. Hoewel ik wel in de schaduw heb gezeten, want zelfs ik zou levend verbranden (en dat terwijl ik zelden verbrand). Maar ik hou van dit weer. Al weet ik dat het na het weekend weer even voorbij is helaas…

 10. Lezen inde tuin! De jongste ligt dan bij me in de bak van de kinderwagen en de oudste speelt in de zandbak. Dat is zo genieten! <3

 11. Wat een fijne, blije editie van jouw Currently! En wat een stapel met boeken! Jij bent echt goed geslaagd bij de kringloopwinkel! Geniet lekker van je vrije dagen én alvast van het vooruitzicht van de vakantie naar Oostenrijk! Heerlijk!

 12. Wat een toffe posters! Heel mooi en rustgevend!
  Ik heb de afgelopen dagen vooral heel erg genoten van het weer. Ik was op dinsdag en woensdag wat eerder klaar met werk dus dinsdag de stad in geweest en woensdag het park in. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *