Blog post

Dag van de Lach

May 6, 2018

Vandaag is het de Dag van de Lach. Een dag waar ik zeker bij stil wil staan. Lachen is namelijk leuk. Lachen is gezond en lachen doe ik graag. Het maakt dat je de positieve dingen ziet en geniet. Iets wat ik als fulltime levensgenieter erg waardeer en vaak doe. Ik deel dan ook vandaag graag een aantal filmpjes van dieren, cabaretiers en films/series waarbij ik altijd erg hand moet lachen. Kijken jullie mee?

Cabaretiers
Note: maar ook zeker zijn nieuwe show (waar ik in maart bij was) heb ik TRANEN gelachen

Series & films

Dieren

Last but not least…

Waar moet jij altijd keihard om lachen? Wanneer stroomde voor het laatst de tranen van het lachen over je wangen?0

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

8 comments

 • zwartraafje

  18/05/2018 at 21:36

  London Baby! :) Wanneer ik met mijn nicht afspreek krijgen we vrijwel iedere keer op een gegeven moment de slappe lach in de auto. Nadien hebben we geen flauw idee waardoor dat kwam maar het kan echt geweldig deugd doen.

  1. SAS

   20/05/2018 at 22:16

   Haha hij blijft leuk<3 Liefde voor Joey & Chandler.
   Heb ook echt genoten van je (foto)artikel over Londen.

 • Nicky

  10/05/2018 at 20:03

  Lachen is ook zo lekker! Ik heb met mijn dochter vaak de slappe lach. En waarom? Geen idee…

 • Simone

  06/05/2018 at 20:11

  Om dit filmpje ga ik dus stuk: https://www.youtube.com/watch?v=q0anpS99kGk
  Als ik depri ben, moet ik dit gewoon kijken :P

 • Mrs. T.

  06/05/2018 at 19:43

  Mijn ringtone is een minionlachje. Daar word ik steeds weer opnieuw vrolijk van. :-)

 • Evelyne

  06/05/2018 at 19:06

  Hihi, zo leuk. Ik wist niet dat het vandaag Dag van de Lach was, maar leuk dat je er een post aan wijd. Waar ik keihard om moet lachen? Wel, laatst had ik op mijn werk het afval in de emmer van het bestek gedaan. Ik mocht dus gaan vissen, maar had de slappe lach in de plaats :)

 • Hilde

  06/05/2018 at 13:33

  Hier thuis hangt zo’n scheurkalender (de druivelaar) en vanmorgen zag ik inderdaad daarop dat het de dag van de lach is. Leuk om hieraan eens een blogpost te wijden. Ik lach ook heel graag, ochtendhumeur ken ik niet.

 • Villasappho

  06/05/2018 at 12:21

  O die kat is zo leuk hij heet Manu, das een echte dooskat. En de Minions das zo flauw maar zo geweldig :D

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *