Vandaag is het de Dag van de Lach. Een dag waar ik zeker bij stil wil staan. Lachen is namelijk leuk. Lachen is gezond en lachen doe ik graag. Het maakt dat je de positieve dingen ziet en geniet. Iets wat ik als fulltime levensgenieter erg waardeer en vaak doe. Ik deel dan ook vandaag graag een aantal filmpjes van dieren, cabaretiers en films/series waarbij ik altijd erg hand moet lachen. Kijken jullie mee?

Cabaretiers
Note: maar ook zeker zijn nieuwe show (waar ik in maart bij was) heb ik TRANEN gelachen

Series & films

Dieren

Last but not least…

Waar moet jij altijd keihard om lachen? Wanneer stroomde voor het laatst de tranen van het lachen over je wangen?

0
8 reacties

8 thoughts on “Dag van de Lach

 1. zwartraafje schreef:

  London Baby! 🙂 Wanneer ik met mijn nicht afspreek krijgen we vrijwel iedere keer op een gegeven moment de slappe lach in de auto. Nadien hebben we geen flauw idee waardoor dat kwam maar het kan echt geweldig deugd doen.

  1. SAS schreef:

   Haha hij blijft leuk<3 Liefde voor Joey & Chandler.
   Heb ook echt genoten van je (foto)artikel over Londen.

 2. Nicky schreef:

  Lachen is ook zo lekker! Ik heb met mijn dochter vaak de slappe lach. En waarom? Geen idee…

 3. Simone schreef:

  Om dit filmpje ga ik dus stuk: https://www.youtube.com/watch?v=q0anpS99kGk
  Als ik depri ben, moet ik dit gewoon kijken 😛

 4. Mrs. T. schreef:

  Mijn ringtone is een minionlachje. Daar word ik steeds weer opnieuw vrolijk van. 🙂

 5. Evelyne schreef:

  Hihi, zo leuk. Ik wist niet dat het vandaag Dag van de Lach was, maar leuk dat je er een post aan wijd. Waar ik keihard om moet lachen? Wel, laatst had ik op mijn werk het afval in de emmer van het bestek gedaan. Ik mocht dus gaan vissen, maar had de slappe lach in de plaats 🙂

 6. Hilde schreef:

  Hier thuis hangt zo’n scheurkalender (de druivelaar) en vanmorgen zag ik inderdaad daarop dat het de dag van de lach is. Leuk om hieraan eens een blogpost te wijden. Ik lach ook heel graag, ochtendhumeur ken ik niet.

 7. Villasappho schreef:

  O die kat is zo leuk hij heet Manu, das een echte dooskat. En de Minions das zo flauw maar zo geweldig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *