Dag van de Lach

Vandaag is het de Dag van de Lach. Een dag waar ik zeker bij stil wil staan. Lachen is namelijk leuk. Lachen is gezond en lachen doe ik graag. Het maakt dat je de positieve dingen ziet en geniet. Iets wat ik als fulltime levensgenieter erg waardeer en vaak doe. Ik deel dan ook vandaag graag een aantal filmpjes van dieren, cabaretiers en films/series waarbij ik altijd erg hand moet lachen. Kijken jullie mee?

Cabaretiers
Note: maar ook zeker zijn nieuwe show (waar ik in maart bij was) heb ik TRANEN gelachen

Series & films

Dieren

Last but not least…

Waar moet jij altijd keihard om lachen? Wanneer stroomde voor het laatst de tranen van het lachen over je wangen?

About the Author

8 Comments

zwartraafje

London Baby! ๐Ÿ™‚ Wanneer ik met mijn nicht afspreek krijgen we vrijwel iedere keer op een gegeven moment de slappe lach in de auto. Nadien hebben we geen flauw idee waardoor dat kwam maar het kan echt geweldig deugd doen.

Reply
SAS

Haha hij blijft leuk<3 Liefde voor Joey & Chandler.
Heb ook echt genoten van je (foto)artikel over Londen.

Reply
Nicky

Lachen is ook zo lekker! Ik heb met mijn dochter vaak de slappe lach. En waarom? Geen idee…

Reply
Evelyne

Hihi, zo leuk. Ik wist niet dat het vandaag Dag van de Lach was, maar leuk dat je er een post aan wijd. Waar ik keihard om moet lachen? Wel, laatst had ik op mijn werk het afval in de emmer van het bestek gedaan. Ik mocht dus gaan vissen, maar had de slappe lach in de plaats ๐Ÿ™‚

Reply
Hilde

Hier thuis hangt zo’n scheurkalender (de druivelaar) en vanmorgen zag ik inderdaad daarop dat het de dag van de lach is. Leuk om hieraan eens een blogpost te wijden. Ik lach ook heel graag, ochtendhumeur ken ik niet.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *