Uitkijken naar…

Ik er zijn die dingen waar ik ontzettend naar uit kan kijken. Hierbij dus een lijstje met dingen, waar ik de aankomende weken erg naar uit kijk! I’m counting the days… NOTE: Deze week minder artikelen & minder online met drukte op werk.

Ik kijk dus erg uit naar…

High tea’en vriendinnen
Over een aantal weken ga ik al mijn vriendinnen weer zien! ♥ Zo fijn, aangezien we allemaal een druk leventje hebben en niet bij elkaar om te hoek wonen. We gaan gezellig high tea’en. Super fijn om weer bij te kletsen en daarbij lekker te kunnen eten.

Housewarming vriendinnetje + verjaardag collegaatje
Ik ga binnenkort naar de housewarming (+ verjaardag) van een vriendinnetje. Ze heeft pas haar gehele flatje onder handen genomen en is gaan samenwonen. Super leuk om haar weer te zien, en zo vaak deze maand! Ik heb een leuk pakketje voor haar gemaakt. Benieuwd wat ze ervan gaat vinden.

Daarbij is een lief collegaatje van mij ook jarig. Elk jaar kopen we voor elkaar een mand met leuke dingen. Morgen geven we deze dan aan elkaar, aangezien we beide in maart jarig zijn 😉 Ook heb ik nog een groot boeket voor haar gekocht.

Mijn functioneringsgesprek
Vandaag heb ik mijn jaarlijks functioneringsgesprek. Gek, maar afgezien van mijn collega’s kijk ik er altijd wel naar uit. Ik ben altijd erg benieuwd wat mijn leidinggevende vind en 2 collega’s (deze vullen een formulier in met Zeer goed, goed, matig enzovoort) Aangezien ik vele werksoorten heb (en deze allen worden besproken) is het vaak wel een lang gesprek. Ben dus erg benieuwd, heb het gesprek na werktijd.

Vrije weekenden
Drukke weken met extra werken en veel verjaardagen. Voor mij dus extra fijn na een drukke werkweek om een weekend even geheel geblokt te hebben. Met NIKS. Ik hou ervan en kijk er erg naar uit deze tijd voor mezelf.

Lezen, lezen en nog meer lezen
Ik zit in een leesflow nu ik wat minder online ben. De pockets van Nora ben ik aan het herlezen & ik heb er nog wel wat 😉 Even verstand op 0, net als het kijken van hersenloze programma’s. Even relaxen, thee erbij (in mijn 30 Blond Mok) en een deken inclusief poes die over mee heen ligt. Kijk nu er al weer naar uit!

Isoleren kruipruimte
In April wordt eindelijk onze kruipruimte geïsoleerd. Weer een check vinkje achter iets van onze woning.

Zijn er dingen waar jullie erg naar uit kijken? Laat een reactie achter in de comments

.

About the Author

14 Comments

Nicky

Wat een leuke dingen allemaal! Ik kijk vooral uit naar de lente. Kan niet wachten!

Reply
zwartraafje

Stuk voor stuk fijne momenten om naar uit te kijken. Zelf heb ik er ook enkele leuke in het vooruitzicht: een lunch met mijn broertjes, schoonzussen, neefje en nichtje (morgen), een bijpraatdagje met een vriendin (maandag), een ontbijt bij de Femma dat een pak uitgebreider en lekkerder is dan wat ik normaal thuis eet, een etentje met mijn moeke en schoonzussen, …

Reply
Simone

Oh wat een leuke dingen. Succes met je functioneringsgesprek! Ik kijk uit naar vanmiddag. We gaan spontaan een weekendje weg <3

Reply
SAS

Oh wat heerlijk zeg! Komt er nog een artikel over op je blog? 🙂 Ik hoop dat jullie hebben genoten<3

Reply
Jessica

Oeh een geisoleerde kruipruimte, dat zou zeker ook iets voor ons zijn. Het was met de hele erge kou echt koud in huis. We hebben een oud huis. Isoleren is wel iets wat mijn aandacht heeft, maar wel op later termijn.Ik kijk uit naar een concert eind maart, half/eind mei op sprsme reis. Er staan nog wat verjaardagen op de planning en de badkamer die we af willen maken.

Reply
Evelyne

Momenteel kijk ik heel erg uit naar ons komende muziekevenement die we organiseren op 28 April. Het is nog meer dan een maand, maar we zijn al heel lang in volle voorbereiding. Vanaf nu is er elk weekend wel iets te doen rond de vzw en dat zorgt er voor dat de tijd sneller gaat dan je eigenlijk wil. Maar, van mij mag het weekend van het evenement wel gaan komen. Ik heb er zin in!

Reply
Sylvia - alovelyadventure

Oeh een high tea en lezen. Daar zou ik ook naar uitkijken. Heerlijk! Ik kijk uit naar eindelijk verhuizen naar spanje. De tickets zijn geboekt maar hebben nog geen huisje. Dus dat wordt nog even spannend, met een positieve instelling zal ook dat wel goedkomen

Reply
Saskia

Ik kijk uit naar een paar dingen, concertje binnenkort, de vakantie in Juni. En nog twee lange weekenden tussen door!

Reply
Johanne

Oeh, spannend, een functioneringsgesprek! Ik ben toch altijd een beetje angstig, ook al weet ik dat het vast ok gaat zijn. Fijne dingen om naar uit te kijken! Ik kijk vooral uit naar het afronden van mijn Belastingaangifte (zo eng, eerste keer als zzp’er) en de eerste warme lentedagen!

Reply
Jenn

Fijne dingen! Op dit moment kijk ik heel erg uit naar vrijdag, dan gaan we lekker een weekendje weg.

Reply
Romy

Veel succes met je functioneringsgesprek vandaag! Ik kan me voorstellen dat je dat zo erg nog niet vindt. Als je weet dat het eigenlijk wel goed zit, is het best fijn om tijdens zo’n gesprek te horen te krijgen dat je goed bezig bent 🙂 Fijne vooruitzichten heb je! Geniet van de verjaardagen, feestjes en natuurlijk van je heerlijke vrije weekenden!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *