Pisces, een zodiakteken voor aan de muur

Dit product is ter beschikking gesteld door Wallll.com

Ik ben geboren tussen 19 februari tot en met 20 maart, namelijk op 1 maart. Wat wij uitgebreid gevierd hebben dit jaar Dat maakt mij het sterrenbeeld Vissen. Mijn man is een dag voor mij jarig, wat hem ook het sterrenbeeld Vissen geeft. Het leuke artikel van Sheila kwam ik op het idee om een artikel te maken over mijn sterrenbeeld.

Echter, kreeg ik toen ik dit idee al had een emailtje van Nina & Jim, over de producten die ze aanbieden via hun site Wallll.com. Zo ook canvas doeken van sterrenbeelden. Na een kleine blik te hebben geworpen op de designs was ik meteen overstag. Alle beelden worden door hun zelf geschoten of ontworpen. Zo heb je eigenlijk altijd iets unieks aan de muur hangen, iets wat ik altijd wel belangrijk vind. Naast canvas doeken voor sterrenbeelden hebben ze ook nog fotokunst met echt prachtige foto’s/afbeeldingen.

In de shop kan je dus kiezen voor je sterrenbeeld. Daarbij hebben ze 3 verschillende formaten (XS (20x30cm), S (30x40cm) en M(40x60cm)) en kan je kiezen uit de Latijnse tekst of Nederlandse tekst erop qua sterrenbeeld. Wat het is geworden? Dit plaatje:

Is hij niet prachtig? Ik heb gekozen voor 30×40 (maatje S) en de Latijns geschreven naam voor Vissen. Het doek is inclusief ophangsysteem en hij is 2cm dik. Maar wat houdt het zijn van het sterrenbeeld Vis eigenlijk in? Vroeger las ik nog wel eens horoscopen, maar tegenwoordig doe ik dit eigenlijk helemaal niet meer. Tijd om dus eens op onderzoek uit te gaan.

Sterrenbeeld Vissen

Eigenschappen van Vissen in het kort:
Eindeloze compassie , vergevingsgezindheid, empathisch, betoverend, dromerig, helderziend, loyaal, fantasierijk, inlevingsvermogen & afgestemd zijn op het geheel.

Zwakkere eigenschappen:
Besluiteloos, overgevoelig, soms lui, escapist & zelfmedelijden

‘Vissen is een mix van de andere elf sterrenbeelden en past je daardoor als een kameleon aan verschillende situaties aan. Dat kan soms voelen als een identiteitscrisis. Sensitief als je bent, neem je de energie & persoonlijkheid over van de mensen om je heen.’

Klopt dit bij mij?

Een heel groot deel wel, alleen vind ik mezelf niet soms lui. Eerder overactief. Maar de rest klopt eigenlijk wel aardig.

Matchen met mijn partner

Zoals jullie weten is M. dus ook een Vis. Dat maakt dat we beide ‘dezelfde soort’ eigenschappen hebben. Wat ze daarover zeggen? Vissen met Vissen:
Een andere Vis zal je het gevoel geven compleet te zijn. Maar aan de andere kant verliezen jullie samen wel erg de realiteit uit het oog, en trekt de ene Vis de ander mee de diepte in. Voor een tijdje is het leuk, maar niet voor altijd.

Oke. Dus blijkbaar gaan we na bijna 11 jaar toch óóit uit elkaar 😉 haha. In vele opzichten zijn M. en ik vergelijkbaar, echter verschillen wij ook erg in heel wat dingen. Dit maakt denk ik dat de balans, ondanks wat er wordt gezegd goed is.

Maart 2018
Er zit iets belangrijks aan te komen, Vissen. En dan heb ik het niet alleen over je verjaardag (als je die nog niet hebt gevierd in februari). Richting het eind van de maand vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Het wordt hartstikke leuk, maak je niet te druk. Tijd om te genieten en niet meer zoveel te piekeren. Focus daarom op wat er écht toe doet, dan blijkt die belangrijke verandering of beslissing ineens soepeler te lopen dan je had verwacht. Yay, voor deze maand dus! Ik ben erg benieuwd 😉 (bron)

(bron I) (bron II) (bron III)

Ik ben in ieder geval super blij met deze persoonlijke canvas die een mooi plekje heeft gekregen in onze woonkamer! Hij was snel geleverd, het contact met Nina erg fijn en vooral belangrijk: het is een kwalitatief goed en stevig doek die echt een eye-watcher is geworden.

Wat is jou sterrenbeeld? En wat zeggen de sterren over jou?

Zoek je dus nog wat unieks voor aan de muur? Neem dan zeker even een kijkje bij Wallll.com.

9 reacties op “Pisces, een zodiakteken voor aan de muur

  1. Ik blijf horoscopen iets magisch vinden. De wekelijkse horoscopen geloof ik niet in, maar de geboorte horoscoop zowel die wij kennen als de chinese beschrijven grotendeels exact wie ik ben. En dat vind ik echt heel erg bijzonder!Mooi canvas doek trouwens, past goed bij jullie stijl qua inrichting.

  2. Leuk om te lezen. Stom genoeg kloppen de eigenschappen van mijn sterrenbeeld ook bij me. Ben benieuwd welke puzzelstukjes er op zijn plek gaan vallen eind deze maand (ben ook vis) x’D

  3. Mooi doek! Ik ben een waterman, maar ik geloof niet zo in horoscopen. Sommige dingen uit de beschrijving zijn wel erg herkenbaar hoor, andere totaal niet.

  4. Wat leuk! Ik ben ook een Vis en ik schrok eerlijk gezegd over de beschrijving. Op lui na klopt het allemaal. Ik geloof niet in horoscopen maar de gelijkenis is toch wel groot. ? Ik heb een ketting met het sterrenbeeld Vissen die ik van mijn oma heb gekregen, zij was ook een Vis. Ik draag hem nooit, maar koester hem wel. ?

  5. Wat een mooi canvasdoek! Ik vind het er heel chic en stijlvol uitzien. Zelf geloof ik niet zo in sterrenbeelden en horoscopen 😉 , maar het ontwerp van dit canvasdoek vind ik wel heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *