Een stukje van Londen in ons huis

Ik hoef mijn vaste lezers vast niet te vertellen dat ik verliefd ben op Londen. 😉 Na er 2 keer te zijn geweest & zelfs voordat ik er een voet had neergezet heb ik mijn hart er verloren. Ik liep van de week door onze woning heen en bedacht me dat er aardig wat herinneringen en souvenirs in onze woning staan vanuit Londen. Tijd om jullie eens een kijkje te geven..


Lijst: Action – Blokjes: Kwantum – Foto op hout: Qphoto

Ik deed mee met #echtepostiscool 4.0 een hele tijd geleden, en kreeg via de sponsor Studio216 deze super toffe kaart van Londen. Een prachtig plekje in onze vensterbank gekregen en geniet er nog altijd erg van. Dit is de vensterbank naast onze bank en aan de voorkant van onze woning.


Canvasfoto Londen via: – Foto: zelf gemaakt

Nog steeds echt een pronkstuk van onze woning: deze toffe samenwerking met eigengemaakte foto uit Londen. Hij hangt direct bij binnenkomst vanuit de hal in de woonkamer. Nog steeds erg blij met deze toffe foto – Het is net of je Londen zó in kan lopen. Leuk feitje: we wisten niet dat hij verticaal uit zou pakken maar zijn er nog steeds heel erg blij mee.


Dit is onze zijkant van de koelkast. Vanuit de woonkamer kan je deze zien. Er hangen heel wat bijzondere kaartjes & dergelijke. Zo ook een polaroid foto van ons uit Londen en een plaat die ik in Londen kocht. O.a. hangt daarbij nog het kaartje dat aan de bloemen zat, toen ik mijn vaste contact kreeg. Maar ook ons verhuiskaartje, een polaroid foto van onze oude flat, een kaartje die tijdens onze verkoop ook op de koelkast hing uit het quote blik van de HEMA & het kaartje van ons 10 jarig samen zijn/ 5 jaar getrouwd -feestje. Het is echt een herinneringshoekje geworden.


Mokken Londen: Uit Londen / kringloop – plaatje: uit Londen – horloge: AliExpress

Zelfs in mijn mokkenkast heb ik een speciale plank voor alle mokken en andere dingen uit Londen. Zo heb ik vele mokken écht uit Londen maar staan er ook een aantal die ik tegen kwam bij de kringloop en niet kon laten staan. Ik drink er graag uit!


Foto op hout: Qphoto – Potje, kat, schaaltje met schelpen: Kringloop – Lijst quote: gekregen echtepostiscool 5.0 – schildpadjes: Kreta – potje be happy: Blokker

Dit bakkerskastje hangt op de overloop van de eerste verdieping. Elke dag loop ik er wel een aantal keren langs en ben er nog steeds erg blij mee. Ook daar staat een fotoblok met een foto van ons uit Londen.Maar ook de andere dingen die erop staan maken het af.


Posters Londen: winkeltje in Londen – lijsten: Action

Deze posters hangen op zolder, naast mijn boekenkast. Tevens, net als de 2 kleinere platen (zijkant koelkast en in de mokkenkast) nam ik ook 2 grotere platen mee. Deze zijn nu ingelijst en hangen op de schoorsteen ombouw die daar nog zit. Een heerlijk plekje voor deze prachtige platen.


Foto op hout: Qphoto – Letters: kringloop – Onderzetter huis: Blokker

Ik heb zelfs deze toffe sleutelhanger, zodat ik een stukje Londen altijd bij me heb.

Heb jij van een bepaald land/stad vele herinneringen staan?

15 reacties op “Een stukje van Londen in ons huis

  1. Ik vind die plattegrond zo leuk! Wilde er eigenlijk twee ophangen van onze geboortesteden. Maar ja… De muren zijn vol 🙁 Ik probeer van elk reisje of uitstapje (musicals) een sleutelhanger te scoren. Ik heb al een hele bos!

  2. Ik ben zelf nog maar 1 keer in Londen geweest, maar heb daar ook mijn hart verpand, het is een geweldige stad, ik zou er ook nog wel eens heen willen. Je hebt prachtige spullen, die foto is echt heel erg tof!

  3. oké, jij houdt écht van londen! hahaha ik ben er nog nooit geweest, maar heb er dan wel weer souvenirs van van vrienden die zijn geweest. ooit ging een van m’n leerlingen erheen en nam ze voor me iets lekkers van de lush en een sleutelhanger mee, die ik nog steeds gebruik. 🙂

  4. Die canvas vind ik prachtig. Zou ik zo in mijn huis (die ik niet heb :p ) hangen! Ooit wil ik ook naar Londen. Altijd al eens willen doen.

  5. Wat leuk zeg al die Londen spulletjes! Zo heb je stiekem toch een beetje een thema in huis. Thema vol met leuke en fijne herinneringen <3

  6. Leuk, je verwijzingen naar Londen in huis! Ik vind die plattegrond erg gaaf, maar weet nog steeds niet van welke stad ik dit zou willen ? Er springt er geen uit, en ze zijn niet van alle steden mooi. Oa van Amerika krijg je een heel saaie plattegrond!

    1. Ja snap wat je bedoeld. Zelf wil ik er ook nog een aantal van plekken waar we zijn geweest om zo een soort fotowand te maken met alle kaarten van landen/plaatsen waar we zijn geweest. Geen idee of ik dit daadwerkelijk ga doen (waar zou ik het in godsnaam moeten hangen in huis haha)

  7. Wat gaaf dat je een stukje (of eigenlijk een heleboel stukjes) van Londen in huis hebt staan. Zo word je altijd weer aan die fijne stad en jullie tripjes herinnerd 🙂 Ik vind vooral je mokkenverzameling (met uiteraard de Blond-mok als pronkstuk) heel gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *