test

Een aantal dingen die ik járen geleden al had moeten doen

February 15, 2018

Van die dingen die ik eigenlijk al veel eerder had moeten doen. Iets hield me tegen. Wat? Geen idee eigenlijk. Mooie dingen. Fijne dingen. Dingen voor mezelf en échte dingen die er toe doen. Daarbij dus even een lijstje van al die dingen…✦ Mijn alarmen instellen. M. wordt er gek van, aangezien ze om de haver klap afgaan. Ik vind het super handig en maakt dat ik een stok achter de deur heb. Om te sporten, om te lezen e.d. Het helpt me om een ritme op te bouwen.

✦ Om op die tour verder te gaan, ik heb ook een alarm aanstaan om mijn wifi uit te zetten in de avond, op een bepaald tijdstip. Heerlijk om de avonden offline door te brengen zonder meldingen van Whatsapp of iets. (daarbij heb ik de rest van de notificaties sowieso al uit staan)

✦ Dagen écht voor mezelf. Die heb ik eigenlijk weinig als bezige bij. Ik probeer echt nu meer te genieten: zo heb ik een dag alleen maar Netflix gekeken (oke, guilty ik heb ook de was gedaan & het huis gedaan, maar het gaat om het idee hé) of met een pocket van Nora Roberts om heerlijk te herlezen. Even écht tot mezelf komen en vooral de boel de boel laten. Had ik zeker al veel eerder moeten doen, aangezien er een stukje rust in mijn leven hierdoor is gekomen.

✦ Actief bezig zijn met sporten en dit op mijn eigen manier doen. Heerlijk om soms ‘s avonds voor het slapen gaan te sporten, ik slaap er heerlijk door. Daarbij ben ik super trots dat ik mijn eerste rit in 2018 van 3 km heb gemaakt, op mijn skates. Met -2 graden. Brrrr. Maar het was zó heerlijk. ook ging ik gistermiddag nog even een ritje doen (mét nieuwe sportlegging voor mijn verjaardag alvast) van zo’n 4 km. Het geeft me energie, een leeg hoofd en zoveel voldoening.


Foto 1: Eerste rit 2018 – Foto 2: Gisteren met nieuwe legging

✦ Mijn logo laten maken. Ik heb dit 2x keer eerder laten doen en deed het nu via Etsy. Zo ontzettend blij met mijn huidige logo<3 Zo knap ook dat ik alleen het lettertype heb aangegeven en ze met echt een aantal fantastische logo’s kwam die echt bij me passen. Ik kan Amy Stefani zeker aanraden mocht je nog een logo (of layout) willen. Met mijn layout ben ik ook achter de schermen bezig..

✦ Fijn ontbijten, ook op de dagen dat ik later begin op werk & in de weekenden. Niets is zo belangrijk als een goede start van de dag (met volle maag) Het maakt dat er een goed begin is en ik fris en fruitig de dag begin.

✦ Vaker planten/bloemen in huis zetten. Ons huis is nu zeker wat meer gevuld met planten en bloemen. Zo staat er regelmatiger een bosje tulpen op de tafel. Maar hebben we ook nu Lex & Lola (check mijn Instagram). Heb ik voor Valentijn een heuse Orchidee gehad en staat het bamboe plantje nog. Daarbij ben ik erg trots op de plant op onze kast, die is al járen oud en komt vanuit onze oude woning. Er staat meedere vetplantjes in de vensterbanken.. Het gaat nog wat worden met dat groen hier in huis ;-)

Wat had jij al graag eerder willen doen?

Bron idee0

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

23 comments

 • Michelle

  22/02/2018 at 20:16

  Wat een fijne dingen om mee bezig te zijn! Grappig dat je sommige dingen graag wilt doen of al langer in je hoofd hebt en het steeds niet doet he. Zo heb ik ook een aantal dingentjes. Zoals weer gaan zwemmen, kijken of Pilates iets is voor mij, het fotoboek van Eleanor maken en nog wel een paar dingen..

 • Vivian

  20/02/2018 at 12:57

  Wat fijn als je beseft dat dingen echt voor je werken, hè! Dat herken ik wel, maar vaak is het dan nog best lastig om het ook echt vaker te doen. Dagen voor mezelf, waarop ik echt gewoon precies mag doen waar ik zin in heb, vind ik tegenwoordig ook echt heerlijk en hoognodig tussen al het werken en productief zijn door.

 • Astrid

  18/02/2018 at 19:35

  Hey Sas,Inderdaad fijne dingen en sommige zijn ook echt herkenbaar, zoals dagen voor jezelf of mer planten in huis hihi. Liefs!

 • zwartraafje

  18/02/2018 at 14:24

  Ik vind je nieuwe logo echt heel fijn geworden. Vooral ook omdat het blauw ook terug komt in de hyperlinks in je blogposts. Zelf had ik graag liever wat sneller naar Londen gegaan. Achttien jaar dromen is toch wel heel erg lang maar gelukkig is het nu bijna zover. Ook had ik graag al langer een terras gehad zodat ik wat vaker buiten zou kunnen zitten. Hopelijk komt daar dit jaar ook eindelijk verandering in.

 • Nicky

  18/02/2018 at 14:00

  Je krijgt nog groene vingers in jullie nieuwe huis!Ik had veel eerder naar mijn nieuwe woonplaats moeten verhuizen! Ik word helemaal zennnnn hier 😄

 • sammie

  17/02/2018 at 18:23

  ontbijten lukt me nog steeds niet, in ieder geval niet doordeweeks als ik vroeg op moet. Ik wil er geen tijd voor maken want dan moet ik eerder naar bed en ik moet de eerste 2 uur gewoon niet denken aan eten. Ugh. Sporten zou ik echt eens aan moeten beginnen..

 • Michelle

  17/02/2018 at 15:29

  Jep, meer planten in huis. Hadden wij ook nooit en nu ik ze heb wil ik nooit meer zonder. Het staat zo gezellig!

 • Marion

  17/02/2018 at 14:36

  Wat een goede doelen!! Vind het zelf ook erg belangrijk tijd voor mezelf te nemen en lekker even niks te moeten dus lekker Netflix kijken. Heerlijk!

 • Hilde

  17/02/2018 at 11:26

  Wat een leuke puntjes allemaal. Een heerlijk ontbijt als goede start van de dag? Check. Plantjes in huis? Check. Zelf ben ik dan weer niet zo’n sportief type, al doet het echt wel deugd om zo eens buiten te zijn, en een met de natuur. Op de skates lijkt me ook heerlijk. Echt inspirerend, dit.

 • Nesrin

  16/02/2018 at 16:24

  Wifi uitzetten vind ik een hele goeie zeg. Misschien moet ik dat hier ook maar doen, het lijkt mij ook heel goed voor de kinderen om te laten zien dat er wel leven is zonder internet ;-)

 • Manon

  16/02/2018 at 13:27

  Positief lijstje! Me-time is ontzettend belangrijk en iets waar ik ook zeker vaker bij stil wil staan. Verder heb ik sinds dit jaar wekelijks evrse bloemen in huis en ik wordt er elke keer weer vrolijk van!

 • Inge | Monsieur Mango

  16/02/2018 at 10:36

  Heerlijk! Sinds twee jaar merk ik echt dat ik veel meer behoefte heb aan tijd voor mijzelf. Doen wat ik écht leuk vind, in plaats van allerlei dingen die ik moet. Het lukt mij nog niet altijd, maar ik probeer dit wel vaker toe te passen. Waarschijnlijk is het een kwestie van inplannen en ook écht doen (net als sporten.. beetje haat/liefde verhouding maar wel heel erg belangrijk!).

 • Wanda

  15/02/2018 at 23:52

  Bewust tijd voor jezelf vrij maken is inderdaad heel erg belangrijk. Ik doe dat zelf ook te weinig en kan dan ook moeilijk gewoon even niks doen. Wat ik echt al eerder had moeten doen, is gewoon vaker in eigen land erop uit trekken.

 • Mammalien

  15/02/2018 at 20:33

  Wat een leuek post. Ik vind je logo op supermooi. En die poezenmok! En een dag lang alleen maar netflixen (of in bed blijven liggen), daar droom ik ook wel eens van.

 • Mei Qi

  15/02/2018 at 19:59

  Leuk lijstje! En je logo is echt super mooi!!

 • Jenn

  15/02/2018 at 11:26

  Wat een leuk lijstje! Het is zo belangrijk om af en toe lekker tijd voor jezelf te nemen :)

 • Johanne

  15/02/2018 at 11:08

  Oh, wat grappig dat je je logo via Etsy hebt laten maken. Wist helemaal niet dat dat kon! Vind het vooral knap dat je het internet gewoon uitzet, moet ik eigenlijk ook doen. Merk toch te vaak dat als ik bijvoorbeeld een boek aan het lezen ben, ik constant ben afgeleid door mijn telefoon. Zonde, want zo ontspan ik nog steeds niet helemaal.

 • Tamara

  15/02/2018 at 09:43

  Je logo mag er zeker zijn! Een toffe post om te lezen en bij om bij stil te staan.PS: waar haalde je die mok? WANTS!

  1. SAS

   16/02/2018 at 16:24

   Ik heb de mok jaren geleden bij Simon & Levelt gehaald. Van mijn gehele mokkencollectie (& dat zijn er nog al wat) is dit toch echt mijn all time favorite<3

 • Simone

  15/02/2018 at 09:29

  Tof dat je je logo door iemand hebt laten ontwerpen. Lijkt me best spannend ook! Ik heb mijn logo eigenlijk altijd zelf gedaan. Maar dat is vooral om dat ik geen tot weinig geld wil uitgeven aan mijn blog :P

  1. SAS

   16/02/2018 at 16:24

   Voor mij een 3de keer dat ik hem écht heb laten maken. Zo blij mee, vooral dat het echt ‘mij’ is terwijl ik alleen een lettertype heb gekozen. Zoveel mooie creaties gekregen en nu staat er een combi ervan online. Blij-ei<3

 • Darina

  15/02/2018 at 09:05

  Me-time is zo ontzettend belangrijk. Vroeger was ik veel gejaagder maar de laatste paar jaar doe ik dat vrijwel niet meer. En ik voel me er veel beter bij.

 • Romy

  15/02/2018 at 08:19

  Wat leuk om eens hierbij stil te staan! Ik blijf het mooi en knap vinden dat je regelmatig bewust tijd voor jezelf neemt en daarvoor ook je internet uitzet. Ik kan me voorstellen dat dat heerlijk is en eigenlijk wil ik dat ook echt wat vaker gaan doen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *