Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Terugblik | Weetjes & feitjes over mijn gemaakte reizen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Reizen en uitstapjes, Terugblik
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Wanda
  05/02/2018 at 17:35

  Leuk om te lezen waar je zoal bent geweest! Londen wist ik inderdaad… een stad waar ik wel tig keren ben geweest maar eigenlijk nooit echt ben geweest. Het was altijd even snel heen en weer voor het werk van mijn vriend dus weinig gezien helaas. Oostenrijk is natuurlijk mijn favoriete land, dus ben heel benieuwd hoe je het straks gaat ervaren! Wij gaan dit jaar twee keer naar Duitsland en waarschijnlijk ook nog naar Frankrijk.

 • Reply
  Nicky
  04/02/2018 at 17:57

  Je hoeft ook niet ver weg te gaan om het leuk te hebben of mooie dingen te zien, vind ik. Mijn favoriete reis is nog steeds de stedentrip naar Rome. Ik genoot ook altijd erg van onze vakanties op Texel. Dit jaar heb ik niks op de planning maar wie weet…

 • Reply
  Sammie
  04/02/2018 at 13:30

  Leuk artikel. Grappig dat Oostenrijk vaak genoemd word, daar zou ik ook nog wel eens naar toe willen. Wij zijn er nu alleen door heen gereden op de terug reis van Italië.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  03/02/2018 at 21:19

  Ik krijg helemaal zin in vakantie! Leuk om te lezen.

 • Reply
  Marcella Molenaar
  03/02/2018 at 17:44

  Wat heerlijk dat je zulke mooie herinneringen hebt! Stuk voor stuk prachtige bestemmingen waar je fijn van genoten hebt. Wat schattig, al die foto’s met eekhoorntjes. Zo leuk! Wat tof dat je in juni naar Oostenrijk gaat. Je was erg jong toen je er was, dus vast leuk om er nu terug te komen. Het wordt vast heerlijk daar!

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  03/02/2018 at 15:27

  Zuid-Afrika en New York waren denk ik mijn mooiste reizen, allebei vorig jaar. Ik heb nu ook net een minitrip naar Valencia geboekt voor eind deze maand (zon, yes!), en misschien ga ik in de paasvakantie ook nog naar Fez met vriendinnen. Zin in! Voor de rest nog geen grootse plannen helaas, maar komt hopelijk nog wel verandering in!

 • Reply
  Evelyne
  03/02/2018 at 14:55

  Wat een leuke terugblik op je reizen die je al maakte. Het maakt niet uit hoeveel je er al maakte, zolang je er leuke herinneringen hebt aan overgehouden. Ooit wil ik naar Londen. Daar droom ik toch al even van. Maar tegen een ander land zeg ik ook geen nee 😉 Ik ben tot nu toe nog niet vaak weggeweest. Naar Duitsland met mijn ouders, Parijs met de fotografie-klas en later met mijn beste vriendin en Rotterdam ook met de fotografie.

 • Reply
  Linda
  03/02/2018 at 14:20

  Fijn hè, om terug te kijken op vakanties; die herinneringen pakt niemand je meer af! Het maakt dan ook niet uit waar je heen gaat, als het voor jou maar fijne vakanties zijn geweest.Wij gingen eigenlijk altijd naar het buitenland, ik ging bijvoorbeeld in 2013 pas voor het eerst (met mijn schoonfamilie) op vakantie in Friesland (!) terwijl ik al wel half Europa had gezien en twee keer in Canada ben geweest… Ik heb hele goede herinneringen aan het kamperen met mijn ouders en broer vroeger. Met mijn man heb ik ook al mooie reizen mogen maken, met als hoogtepunten Rome in 2015 en Polen afgelopen jaar. Dit jaar hopen we naar Marokko te gaan en ga ik met mijn moeder naar Sint Petersburg en Moskou. ZOVEEL ZIN IN ! <3

 • Reply
  Darina
  03/02/2018 at 13:15

  Wat een mooie terugblik van de reizen die je hebt gemaakt. Ik vond Kos ook heel bijzonder. Mijn mooiste reis was naar Israël, nu alweer 20 jaar geleden. Heel indrukwekkend.

 • Reply
  zwartraafje
  03/02/2018 at 12:39

  Ik ben nog niet zo heel vaak op reis geweest. Lang lang geleden ben ik eens in Zwitserland op kamp geweest maar verder ben ik eigenlijk enkel in Nederland en Engeland geweest. Zo ben ik naar de Forever Friends fabriek in Tewkesbury geweest met mijn ouders en broers. Samen met hen ben ik ook naar het eilandje Jersey geweest en in mijn eentje heb ik een kleine week bij mijn nicht gelogeerd toen die in de buurt van Nottingham woonde en werkte. Achttien jaar geleden was de laatste keer dat ik naar Engeland ging en toen was dat tijdens een citytrip naar Londen met een vriendin. In mei ga ik daar opnieuw naartoe. Dit keer met mijn nicht en ik kijk er echt ontzettend naar uit.

  • Reply
   SAS
   04/02/2018 at 21:57

   Kan me voorstellen dat je daarnaar uit kijk. Londen<3 *jaloers 😉

 • Reply
  Simone
  03/02/2018 at 12:08

  Je hebt al heerlijke vakanties gehad zeg. Oostenrijk lijkt me ook heel erg mooi trouwens! Zoals je weet gaan wij dit jaar naar Kreta, voor mij de tweede keer. Maar de eerste keer is meer dan 10 jaar geleden (denk ik). Ik kijk er heel erg naar uit!?

 • Reply
  Romy
  03/02/2018 at 10:22

  Je hebt al mooie plekken kunnen zien! Alleen al in Europa is ook zo veel moois te ontdekken. Wat gaaf dat jullie dit jaar naar Oostenrijk willen gaan! Ik ben daar ook als kind vaak geweest en blijf het een prachtig land vinden. Londen is hier trouwens ook favoriet 🙂 Dit jaar hoop ik voor het eerst sinds jaren weer eens langer dan een paar dagen weg te gaan. Ik ben heel vaak 3-4 dagen op stedentrip geweest, wat heel gaaf is. Maar het lijkt me zo fijn om ook eens gewoon een weekje uit te rusten op een zonnig oord, bijvoorbeeld in Toscane.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png