Mijn mooiste momenten sinds de start van mijn blog

Deze week bestond mijn domein alweer 9 jaar. Daarbij ben ik al dik 10 jaar aan het bloggen zoals jullie weten. Wat een super lange tijd en ik had nooit gedacht dat deze hobby er na al die jaren nog zou zijn (en zou groeien) Het leek me dan ook leuk om in deze terugblik het te hebben over de mooiste momenten/artikelen die ik heb meegemaakt sinds de start van mijn blog. Want wat waren mijn hoogte punten in al deze jaren?Bed & Breakfast

In 2011 ontmoeten ik 3 blog vriendinnen en we gingen samen logeren in een Bed & Breakfast in Nijmegen. 1 van die 3 meiden, Diana spreek ik nog regelmatig via mijn blog en we sturen elkaar jaarlijks nog een verjaardags-/kerstkaart.

Simone

Een apart kopje voor mijn lieve blog vriendin Simone van Simoneblogt. Al meerdere keren heb ik haar kunnen ontmoeten, wat echt super tof was! Zo hebben we een aantal keren geluncht en geshopt maar zijn we ook op bezoek geweest in onze woningen. We spreken elkaar dan ook regelmatig via Whatsapp en ben ontzettend blij dat ik haar heb leren kennen. Leuk om te zien dat de klik er ook in het echt is en niet alleen via mijn toetsenbord 😉 #jebetekendveelvoorme

Toffe samenwerkingen

Aller eerste samenwerking begon in 2012 en sinds dien heb ik heel wat toffe samenwerkingen met bedrijven kunnen doen. Zoals een super fijne hangmat die ik elk jaar kan gebruiken in onze nieuwe tuin. Maar ook een samenwerking met de Cube Click Klok, een Star Wars poster voor M. en mijn hele fijne gepersonaliseerde snijplak die in onze keuken staat. Via Radgbag, super toffe webshop!

De toffe grote canvas van een eigen foto uit Londen, die nog steeds een pronkstuk is van onze woonkamer ook zeker niet te vergeten! Ik ben er nog elke dag zó ontzettend blij mee. En de meest recente een aantal toffe lampen voor onze woning via directlampen.nl (het 2de artikel is nog in de maak)

Maar ook de toffe fotohuisjes van Qphoto, onze verhuiskaart, ons fijne hoofdkussen van traagschuim en het Sukhi kleed zijn o.a. het vernoemen waard. En uiteraard zitten er nog een hoop in de pen en komen binnenkort online. Mijn samenwerkingen zijn te vinden onder de categorie ‘Blog’

(Vaste) bezoekers

Jullie! Yay voor jullie *doet een dansje* Ik vind het nog steeds zó bijzonder dat na al die jaren jullie me nog volgen. Terugkomen. Reacties achter laten. Meeleven. Heel erg bedankt daarvoor. Zonder jullie is de kers op de taart niet compleet. Ik blog voor mezelf, maar dat het ook écht gelezen word vind ik na al die jaren nog steeds erg bijzonder. Ik krijg altijd super lieve complimenten over mijn blog wat me zeker doet blozen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Een speciaal bedankje voor wat vaste lezers: o.a.
Nicky, Simone, Sheila, Nesrin, Northflix, Romy, Jenn, Sam, Michelle, Liesbet, Evelyne, Marcella, Linda,
Suus, Samantha, Lieze, Zo simpel is dan geluk, Wendy, Bente, Wanda, Els, Anneleen en nog véél en veel meer lieve bloggers.

Groei in het schrijven

Als ik mijn eerste artikelen lees lig ik gevouwen. ‘Ik heb dit gedaan’.. ‘ik ga dit en dit nog doen’ Oh ik gooi er nog een vragenlijstje in en een fotodagboekje. Ik ben ik al die jaren beter en bewuster gaan schrijven. Ik schrijf persoonlijker, inhoudelijk en heb de stap naar het bewust bloggen gemaakt. Ik merk dat ik beter in taal ben geworden en beter kan verwoorden wat ik wil zeggen.

Blog rubrieken

Ook ben ik erg trots op de blog rubrieken die ik ben gestart en waar collega bloggers aan mee hebben gewerkt. Over deze rubrieken schreef ik al eerder in mijn jubileum artikel. Maar ook zeker mijn eigen gastartikelen niet te vergeten (onderaan de pagina te vinden).

En wat zijn de mooiste momenten voor jou van het bloggen? / Wat heeft het bloggen je gebracht?

15 reacties op “Mijn mooiste momenten sinds de start van mijn blog

  1. Wat lief die persoonlijke bedanking. Heel erg bedankt Sas! Tien jaar bloggen is echt een mooie gelegenheid om eens terug te blikken en zo fijn dat je zoveel fijne blogmomenten hebt om aan terug te denken. Ik vind het echt tof om via het bloggen lieve mensen te leren kennen en sommige van hen later ook eens in het echt te ontmoeten. Super wanneer je dan op zo’n moment ontdekt dat die online-klik ook offline is terug te vinden.

  2. Superlief om mijn naam voorbij te zien komen! 🙂 Al reageer ik de laatste tijd soms wat minder, ik volg jouw blog nog steeds met heel veel plezier!!

  3. Wat lief dat je mij persoonlijk bedankt! Je hebt een leuke blog met van alles wat dus ik kom altijd graag lezen. Zelf heb ik niet veel volgers maar het zijn allemaal ‘vaste klanten’. We lezen al jaren elkaars blog. Daardoor voelt het als vrienden. Erg leuk! Ooit heb ik een filmpje gemonteerd voor een van mijn lezers. Toen kwam hij een bloemetje brengen op mijn werk. Dat vond ik zo leuk!

  4. Whiii, dank je om mij te vernoemen <3 Ik kom hier zo graag lezen, echt! Wat mij blij maakt in mijn blog is dat mijn schrijfsels gelezen worden en er dan ook nog reactie op komt. Zalig toch?

  5. Tien jaar! Wow! Geweldig dat je zoveel inspiratie en plezier uit het bloggen haalt. Ik vind het contact met mijn lezers en medebloggers erg leuk en vooral hen te inspireren.

  6. Wow, 10 jaar begint al te tellen! Ik wens je dan ook nog vele jaren blogplezier en ik zal je blog met veel liefde lezen!

  7. Ik vind het contact met andere bloggers ook altijd heel fijn.En de momenten dat je iets heel persoonlijk schrijft en andere mensen daar steun uit vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *