Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!#1 Favoriet van Simone | ‘Ik ben sinds ruim jaar weer echt actief met deze super toffe hobby’

Ik schreef over mijn nieuwe blogdoelen van 2018. Daarin vernoemde ik dat ik in het nieuwe jaar jullie vaker aan het woord wil gaan laten. De nieuwe rubriek was geboren & ik vroeg jullie om je favoriet te delen. Dit kan van alles zijn. Je favoriete hotspot, plekje in huis, moment, reis, boek/film/serie of een bezigheid. Een erg breed concept, waardoor ik juist veel verschillende en vernieuwde artikelen met jullie wil delen.

Vandaag de aller eerste aanmelding aan het woord: Simone, mijn lieve blogvriendinnetje die graag wat verteld over haar toffe hobby.Mijn favoriet

Hoi! Ik ben Simone, 29 jaar en ik blog al een hele lange tijd op Simoneblogt.nl. Ik ben per februari werkzaam als content marketeer bij een marketingbureau en heb het er ontzettend naar mijn zin! Daarnaast heb ik nog een lief hondje en een hamster. Oja, en om niet te vergeten: ik ga dit jaar trouwen!!

Vandaag mag ik op de blog van lieve Saskia vertellen over ‘Mijn favoriet’. Ik moest even nadenken welk favoriet ik wilde belichten. Maar inmiddels ben ik er over uit. En mijn favoriet gaat over mijn favoriete hobby sieraden maken.

Hoe het allemaal begon

Ik maak al enorm lang sieraden. Sinds de eerste klas van de middelbare school. Dat is uitgerekend ongeveer 16 jaar. Hoewel ik een paar jaar de hobby ver in de kast had staan, ben ik sinds een ruim jaar weer echt actief met deze super toffe hobby.

Deze hobby was toen niet alleen maar sieraden maken. Ik was te vinden op een heuze sieradenforum, waar we onder andere onze creaties lieten zien. Maar ook tips en trics deelden. Met sommige van hen heb ik nog steeds contact.

En toen ging ik ook verkopen

Toen ik al een tijdje weer deze hobby had opgepakt, besloot ik een webshop te openen. Eerst een gratis shop en vervolgens betaald. Later besloot ik te gaan voor mijn baan en deed ik alleen bestellingen via Facebook. Inmiddels heb ik toch weer een shop, bij Etsy, waar je de sieraden kunt bewonderen! Ik ben heel blij met deze stap en voorlopig blijf ik lekker trouw aan Etsy.

Naast Etsy sta ik ook wel eens op een Lady’s Night bij een bioscoop bij mij in de buurt. Iets wat een bijzondere maar ook hele toffe ervaring is. Zo heb ik ook via deze weg sieraden mogen maken voor mensen die iets speciaals zochten, maar wat ik zo niet had liggen. Ik heb hele mooie complimentjes gehad die ik nog steeds koester.

Je kan wel zeggen dat deze hobby mij niet anders dan heel erg blij kan maken.

Aan Saskia: Ik wil je via deze weg bedanken dat ik mocht vertellen over mijn favoriet.
Ik vond het super om mee te mogen doen. We keep in touch! <3


Heel erg bedankt lieve Simone voor het delen van je hobby. Dat je de aankomende jaren nog maar veel sieraden mag maken! wil je mee doen met deze rubriek? Neem dan hier een kijkje om te zien hoe je je kan opgeven.

0
Gastartikel
Previous Story
Next Story

11 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Saskia
  31/01/2018 at 11:22

  Lijkt me heerlijk al dat gefreubel 🙂 Echt even alles om je heen vergeten en lekker knutselen.

 • Reply
  Nicky
  24/01/2018 at 14:47

  Oh, wat leuk! Dat deed ik vroeger ook graag. Leuke hobby!

 • Reply
  Joor
  23/01/2018 at 13:31

  Mooie hobby sieraden maken! Leuk!

 • Reply
  Lilian
  22/01/2018 at 22:39

  Wat een leuke hobby. Je shop ziet er erg leuk uit, vooral die oorbellen zijn echt mijn smaak. Veel succes met je hobby en je winkel!

 • Reply
  Simone
  21/01/2018 at 20:50

  Wat een leuke en lieve reacties! Dankjewel 😀

 • Reply
  Evelyne
  21/01/2018 at 19:32

  Heel leuk! Heel veel succes nog met je webshop 😉

 • Reply
  Darina
  21/01/2018 at 13:02

  Heel leuk om te lezen! Je maakt mooie sieraden!

 • Reply
  Anneleen
  21/01/2018 at 12:46

  Ik ben gelijk even gaan kijken naar je webshop! 🙂 Mooie sieraden!

 • Reply
  Jessica
  21/01/2018 at 12:32

  Wat een leuke rubriek. Lijkt me een hele toffe ervaring om zoiets bijvoorbeeld via een lady’s night te doen.

 • Reply
  Romy
  21/01/2018 at 12:24

  Wat leuk dat je je hobby weer helemaal hebt herontdekt! En gaaf dat je ook regelmatig sieraden verkoopt. Ik heb in je Etsy-winkel gekeken en zag heel veel mooie sieraden staan.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  21/01/2018 at 10:50

  Heel erg leuk. Mooie sieraden maak je!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png