#1 Favoriet van Simone | ‘Ik ben sinds ruim jaar weer echt actief met deze super toffe hobby’

Ik schreef over mijn nieuwe blogdoelen van 2018. Daarin vernoemde ik dat ik in het nieuwe jaar jullie vaker aan het woord wil gaan laten. De nieuwe rubriek was geboren & ik vroeg jullie om je favoriet te delen. Dit kan van alles zijn. Je favoriete hotspot, plekje in huis, moment, reis, boek/film/serie of een bezigheid. Een erg breed concept, waardoor ik juist veel verschillende en vernieuwde artikelen met jullie wil delen.

Vandaag de aller eerste aanmelding aan het woord: Simone, mijn lieve blogvriendinnetje die graag wat verteld over haar toffe hobby.Mijn favoriet

Hoi! Ik ben Simone, 29 jaar en ik blog al een hele lange tijd op Simoneblogt.nl. Ik ben per februari werkzaam als content marketeer bij een marketingbureau en heb het er ontzettend naar mijn zin! Daarnaast heb ik nog een lief hondje en een hamster. Oja, en om niet te vergeten: ik ga dit jaar trouwen!!

Vandaag mag ik op de blog van lieve Saskia vertellen over ‘Mijn favoriet’. Ik moest even nadenken welk favoriet ik wilde belichten. Maar inmiddels ben ik er over uit. En mijn favoriet gaat over mijn favoriete hobby sieraden maken.

Hoe het allemaal begon

Ik maak al enorm lang sieraden. Sinds de eerste klas van de middelbare school. Dat is uitgerekend ongeveer 16 jaar. Hoewel ik een paar jaar de hobby ver in de kast had staan, ben ik sinds een ruim jaar weer echt actief met deze super toffe hobby.

Deze hobby was toen niet alleen maar sieraden maken. Ik was te vinden op een heuze sieradenforum, waar we onder andere onze creaties lieten zien. Maar ook tips en trics deelden. Met sommige van hen heb ik nog steeds contact.

En toen ging ik ook verkopen

Toen ik al een tijdje weer deze hobby had opgepakt, besloot ik een webshop te openen. Eerst een gratis shop en vervolgens betaald. Later besloot ik te gaan voor mijn baan en deed ik alleen bestellingen via Facebook. Inmiddels heb ik toch weer een shop, bij Etsy, waar je de sieraden kunt bewonderen! Ik ben heel blij met deze stap en voorlopig blijf ik lekker trouw aan Etsy.

Naast Etsy sta ik ook wel eens op een Lady’s Night bij een bioscoop bij mij in de buurt. Iets wat een bijzondere maar ook hele toffe ervaring is. Zo heb ik ook via deze weg sieraden mogen maken voor mensen die iets speciaals zochten, maar wat ik zo niet had liggen. Ik heb hele mooie complimentjes gehad die ik nog steeds koester.

Je kan wel zeggen dat deze hobby mij niet anders dan heel erg blij kan maken.

Aan Saskia: Ik wil je via deze weg bedanken dat ik mocht vertellen over mijn favoriet.
Ik vond het super om mee te mogen doen. We keep in touch! <3


Heel erg bedankt lieve Simone voor het delen van je hobby. Dat je de aankomende jaren nog maar veel sieraden mag maken! wil je mee doen met deze rubriek? Neem dan hier een kijkje om te zien hoe je je kan opgeven.

About the Author

11 Comments

Lilian

Wat een leuke hobby. Je shop ziet er erg leuk uit, vooral die oorbellen zijn echt mijn smaak. Veel succes met je hobby en je winkel!

Reply
Romy

Wat leuk dat je je hobby weer helemaal hebt herontdekt! En gaaf dat je ook regelmatig sieraden verkoopt. Ik heb in je Etsy-winkel gekeken en zag heel veel mooie sieraden staan.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *