#2 Favoriet van Jora | ‘Sure that’ll look great! Three naked guys and a paddock full of pregnant sheep’

Ik schreef over mijn nieuwe blogdoelen van 2018. Daarin vernoemde ik dat ik in het nieuwe jaar jullie vaker aan het woord wil gaan laten. De nieuwe rubriek was geboren & ik vroeg jullie om je favoriet te delen. Dit kan van alles zijn. Je favoriete hotspot, plekje in huis, moment, reis, boek/film/serie of een bezigheid. Een erg breed concept, waardoor ik juist veel verschillende en vernieuwde artikelen met jullie wil delen.

Vandaag Jora aan het woord. Ze wilde graag haar favoriete tv serie bespreken, eentje die ik van naam ken maar nog nooit heb gezien. Leuk!Ik ben Joor en ik ben 29 jaar & blog op Joorloveswriting. Al een hele lange tijd ben ik echt een mega fan van de serie Mcleod’s daughters. Een Australische serie die 8 seizoenen heeft. Ik vond het leuk om hierover wat te schrijven omdat dit echt mijn favoriet qua series is.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Waar gaat precies Mcleod’s Daughters over?

Vanaf 2004 is deze serie al op de tv te bewonderen. De zussen Claire & Tess Mcleod leven sinds hun kinderjaren gescheiden van elkaar. Claire woont samen met haar vader Jack Mcleod op het platteland en Tess samen met haar moeder (Ruth Silverman) in de grote stad. Als plotseling Jack overlijdt krijgt iedere zus een deel van de boerderij met de naam ‘Drovers Run ‘. Tess keert dan na jaren weer terug op de boerderij en de zussen maken van alles mee op de boerderij.

Waarom deze serie tot mijn favoriet behoort?

Ik ben gek op de verhaallijn van Mcleod’s daughters en ik ben gek op het boerenleven. Het is een lekkere vrouwen serie met ook flink wat humor erin. En daarbij ook nog veel romantiek. Vroeger keek ik dit altijd samen met mijn moeder. Dit was toen altijd elke avond ons tv-avondje. Plus ik ben gek op paarden en paardrijden. Een ideale combinatie dus!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Mijn favoriete koppel van Mcleod’s daughters

Tja eigenlijk is het een beetje een spoiler als je deze serie nog helemaal moet gaan kijken. Maar toch ga ik jullie vertellen wie mijn favoriete koppel van deze serie is. Ik ben gek van Alex & Claire en Alex en Stevie. Ik vind ze zo leuk samen. Helaas gaat Claire na 3 seizoenen uit de serie. Ik vertel verder niet hoe ze weggaat uit de serie, om een spoiler te voorkomen. Gelukkig kwam daar Stevie voor in de plaats en ik ben er erg blij mee!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze serie? Je kan nu seizoen 1 zien elke werkdag op Rtl 8 om half zeven. Helaas staat deze serie niet op Netflix….. Dit was dus mijn favoriete serie!

Ken jij Mcleod’s Daughters?

Liefs ,
Joor


Heel erg bedankt lieve Jora van het delen van je favoriete serie. Nog heel erg veel kijk plezier gewenst! Wil je mee doen met deze rubriek? Neem dan hier een kijkje om te zien hoe je je kan opgeven.

5 reacties op “#2 Favoriet van Jora | ‘Sure that’ll look great! Three naked guys and a paddock full of pregnant sheep’

  1. Grappig, zeg. Ik keek dat altijd met mijn dochter toen ze nog thuis woonde. Best een leuke serie. Ik was ‘m eerlijk gezegd vergeten…

  2. Ik was vanaf de 1ste aflevering grote fan. Die kwam elke week op maandag op tv en samen met mijn moeder keek ik er naar uit. Wat heb ik genoten, gelachen en gehuild met de serie. Zalig vond ik die.

  3. Geen bekende serie voor mij. Zo te zien is het een beetje country stijl. Moet je denk ik ook wel van houden. Wel leuk om te lezen hoe groot fan je bent van deze serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *