Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Terugblik | Iliveformydreams.com

15-01-2009. 9 jaar geleden.
De start van mijn eigen domein.

Ik blogde al een tijdje op mijn sassie88.web-log.nl site. Daar zetten ik dan vragenlijsten op, typte ik stukjes over wat ik de dag had gedaan en stoeide ik met codes voor een nieuwe layout. Wauw, wat lang geleden en tjeetje wat ben ik sinds dien gegroeid. Niet alleen qua het aantal lezers maar ook zeker met het typen van artikelen en de inhoudelijkheid ervan. Toen ik bij lieve Olga zag, dat je ook een domein kon kopen vond ik het super eng maar waagde toch deze gok. Nog steeds ben ik zó ontzettend blij hiermee.

Ik ben gegroeid in al die jaren. En mijn blog groeide met mij mee. Toen ik mijn eigen domein kocht hadden we net een relatie (nu bijna 10.5 jaar) en woonde we net een jaartje samen in het flatje. Ik werkte in de kinderopvang, bij een andere werkgever. Mooi om te zien dat mijn blog alle ontwikkelingen in mijn leven heeft meegemaakt en dat ik deze hier heb beschreven.

A trip own memory lane..

Mijn blognaam

Iliveformydreams. Een naam waar ik nog steeds zó ontzettend blij mee ben en zo bij mij past. Het is een stukje van mij geworden. Hoewel ik soms blogger zie die tig keer van naam veranderen ben ik na al die jaren nog steeds blij ermee. Super fijn dus dat ik deze keuze heb gemaakt. Benieuwd waar mijn blognaam op gebaseerd is? Dat kan je hier lezen


Een kleine reeks van mijn vele verschillende layouts.


Headers & layouts

*kucht* Ik zal er maar niet erg over uitweiden want man. Wat heb ik een hoop stijlen qua layout gehad. En headers. En lettertypes. Ik vind het dan ook super leuk om bezig te zijn met html/css & mijn site meer Sas te maken. Nét even wat aanpassingen waardoor ik blijer ervan kan worden. De opzet van de layouts en headers zijn de laatste jaren best hetzelfde. Basic. Wit. Minimalistisch. Ik ben er erg blij mee, maar verwacht niet dat het nooit meer vernieuwd gaat worden 😉

Blogroutine / blogplekje

Hoe na al die jaren mijn blog routine eruit ziet? Ik plan al mijn artikelen in, deze schrijf ik voor 90% in het weekend. Ben ik dan het hele weekend bezig met bloggen? Nee, in tegen deel. Er móet namelijk niets. Soms heb ik zoveel leuke dingen in het weekend gepland, dat er minder artikelen online komen. En daar ben ik best tevreden mee. Het is geen moetje, het is gewoon leuk als ik inspiratie heb om vooruit te werken. Ik werk meestal maar een week vooruit, zodat ik wel op de hoogte ben wat er online komt. Anders zie ik door de bomen het bos niet meer..

Mijn blog plekje is altijd aan onze nieuwe eettafel. Met onze toffe nieuwe lampen die net hangen. Met thee, en een muziekje. En uitzicht op onze fijne tuin. Ultiem genieten van onze woonkamer en de rust die deze uitstraalt. Mijn laptop staat dan ook altijd op dezelfde plek, aan het einde van onze tafel.

Blog rubrieken

Trots. Op vele rubrieken die ik heb verzonnen en waar animo voor was vanuit andere bloggers. zo starten ik ooit met het project #PlukhetGeluk, waar vele bloggers aan mee deden. Daarna volgde #InspirerendGeluk.

Ook deden heel wat bloggers mee aan het Dreamjob interview, waar ze mochten vertellen over hun droombaan (of ze die nou hadden of nog niet). Ik maakte wat Terugblik artikelen en liet bloggers aan het woord over hun favoriete moment van 2017. En dan natuurlijk de nieuwste, waar je je nu voor kan opgeven: Ik zoek jouw favoriet. Ik heb al heel wat mooie aanmeldingen mogen krijgen & ben super benieuwd naar jullie invullingen!

Bedankt….

…allemaal!

Er zijn blogger die me al vanaf minuut 1 volgen. Er zijn bloggers die me net zijn gaan volgen. Of misschien kom je hier vandaag pas voor het eerst. Weet dat ik het na al die jaren nog steeds super waardeer, dat er zoveel mensen op mijn site komen. Een reactie achter laten. Of gewoon een lurker zijn. Dat ik na ruim 2000 artikelen nog steeds inspiratie heb. Dat de leuke samenwerkingen blijven binnen stromen voor mijn blog. En het dagelijks nog ontdekken van nieuwe blogs, of bij bloggers die ik zelf al al die jaren volg, koekeloeren.
Bedankt!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoelang volg jij mij al? En ken je me al via web-log.nl?

0
Blog, Terugblik
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  20/01/2018 at 18:25

  Hihi, web-log ken ik ook nog wel!Gefeliciteerd met je blogjubileum. Wat een mooie mijlpaal. Op naar de volgende jaren 🙂

 • Reply
  sammie
  17/01/2018 at 22:26

  web-log, oh wat lang geleden! Daar heb ik ook nog een tijd een blog gehad. Gefeliciteerd met je blog verjaardag, zo’n lang tijd al!

 • Reply
  Nicky
  17/01/2018 at 21:28

  Ohhhh! Web-log! Daar heb ik ook nog geblogd! Wat een drama was dat toen iedereen na een migratie zijn artikelen kwijt was! Ik las toen trouwens nog niet bij je, hoor. Later pas. Leuk om te zien hoe je verandert en bij leert door de jaren heen, hè! Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Reply
  Els
  17/01/2018 at 19:29

  Wow, zo lang 🙂 . Die foto van je headers is wel echt leuk!

 • Reply
  Bente
  16/01/2018 at 15:00

  Wat een lange tijd al weer! Gefelicteerd met dit jubileum!

 • Reply
  Jenn
  16/01/2018 at 10:53

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik heb eigenlijk geen idee hoe lang ik je al volg, maar al jaren in ieder geval 🙂

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  15/01/2018 at 23:39

  Wow, gefeliciteerd! Niet veel bloggers houden het zo lang vol 😉 Je hebt een leuke, unieke stijl die duidelijk nog altijd veel lezers aantrekt!

 • Reply
  Darina
  15/01/2018 at 23:03

  Een hele mooie mijlpaal! Gefeliciteerd! Ik volg jouw blog al een tijdje met plezier.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  15/01/2018 at 21:08

  Ik weet niet hoe lang ik je precies volg, maar in ieder geval al heel wat jaren en met veel plezier!

 • Reply
  Evelyne
  15/01/2018 at 20:54

  Gefeliciteerd met je blogjubileum! Wat een tijd! Ik volg je al een tijdje, maar nog niet zo lang 😉 Ik kom hier verschrikkelijk graag lezen, ik blijf het zeggen. Ik weet niet goed wat mij precies aantrekt. Is het jou, is het je schrijfstijl, is het.. ach neem gewoon maar alles in één 😉

 • Reply
  Mrs. T.
  15/01/2018 at 20:47

  Ja, leuk is het dat bloggen. Ik zat lang geleden ook bij web-log maar wat een drama was die migratie. Toen dus een eigen domein. Ik ben er totaal niet handig in, zou veel meer willen kunnen en zo, maar dat zit er niet in. Soms denk ik dat bloggen een beetje op z’n retour is, maar ik vind het toch nog steeds veel te leuk om te stoppen.

 • Reply
  Simone
  15/01/2018 at 19:18

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal en wat heeft je blog mooie momenten mogen vastleggen.

 • Reply
  Annelies
  15/01/2018 at 12:15

  Ik denk dat er echt niet zoveel mensen zijn die bloggen zo lang volhouden (of toch niet al het hun job niet is). Proficiat! Echt heel knap.

 • Reply
  Johanne
  15/01/2018 at 10:51

  Gefeliciteerd! Wat blog je al lang, joh. Mooi om even op al die jaren terug te blikken. Op nog vele mooie blogjaren!

 • Reply
  Veerlez
  15/01/2018 at 10:12

  Ik vind dit zo leuk om te zien, ik herken zoveel van je layouts! Een heerlijke trip down memory lane!

 • Reply
  Sylvia - alovelyadventure
  15/01/2018 at 09:13

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal. Ik hoop nog heel veel mooie/ontroerende/inspirerende/gezellige verhalen van je mogen te lezen.

 • Reply
  Romy
  15/01/2018 at 08:07

  Gefeliciteerd met je blogjubileum! Wat gaaf dat je al zo veel jaar blogt en dat er in die tijd zo veel is veranderd, zowel qua blog als in je persoonlijke leven. Ik kan me voorstellen dat het bijzonder is om te vergelijken waar je toen stond en nu staat 🙂 Ik hoop dat je nog lange tijd veel plezier beleeft aan het bloggen. Ik lees hier namelijk ook altijd met veel plezier 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png