Ik kreeg een Liebster Award van Sam! (en vulde hem in)

Vragenlijstjestijd! Ik kreeg van lieve Sam van Singlereadytomingle de Liebster award toegegooid. Al meerdere malen gekregen voor mijn blog. Er zitten regels aan verbonden, maar ik ben altijd weer zo’n rebel die dat dan weer even niet doet hihi.

De enige regels die ik heb gedaan is een link geplaatst naar degene waar ik de award van heb gekregen. & uiteraard een plaatje van de award zelf. Aan het einde van de vragen verzin ik 5 nieuwe vragen voor 5 andere bloggers.

Let’s go!

 photo 20140111_1144352_zpsd00cbe7.jpg
(bron)


De vragenlijst

Wat wat je leukste date ooit (of als je dat te persoonlijk vindt: wat is voor jou de ideale date)?

Wat zijn je lievelingsnummers allertijden?
Pink met Who Knew ★ Westlife met Close ★ Justin Timerlake – Mirrors *ons nummer ★ Ed Sheeran Give me love & Shape of You ★ Demi Lovato – Warrior ★ & old skool van de BackstreetBoys I’ll Never Break Your Heart & Inconsolable

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Welke landen staan er op je bucket list?
Er staan nog een hoop landen op mijn bucketlist, echter zijn het ook zeker al plekken waar ik ben geweest. Zo wil ik zeker nog eens naar Griekenland en Londen toe. Daarbij zou ik een reis naar Oostenrijk (waarschijnlijk dit jaar!), Spanje en Ierland heel erg tof vinden.

Wat kreeg je dit jaar voor Kerstmis?
Kerstmis was dit jaar echt super fijn! We vierde het samen thuis en een dagje bij mijn schoonfamilie. Van M. kreeg ik heel wat cadeaus dit jaar, al het onderstaande. Hij had me namelijk getrokken met lootjes, iets wat we elk jaar doen met mijn schoonfamilie. De cadeaus:

– Blond mok, cakeschool, kommetje en bord.
– LP plaat van P!NK – Beautiful Trauma
– 3 boeken: De laatste meisjes, Gebroken geheugen en De poppenspeler
– Een Bluetooth ontvanger voor mijn draadloze oortjes
– Een thee pakket met 2 Lipton theetjes & een thermoskan

Wat is je favoriete serie of film ooit?
Uiteraard is dit Criminal Minds & The Fall. De laatste aflevering van de laatst genoemde heb ik afgekeken in mijn vakantie. SICK. Wat een goede serie. Beide echt mijn favoriet. Trailer Criminal Minds / Trailer The Fall

Mijn all time favoriete film is toch echt van een old classic uit 1995, While you were sleeping met Sandra Bullock & Bill Pullman. Check hier de trailer. Het is een film die ik al duizenden keren heb gekeken & mee kan praten in het Engels en Nederlands. Waar de film over gaat?

Lucy Eleanor Moderatz werkt als loketbediende in een station. Ze wordt stilletjes verliefd op Peter Callaghan die elke dag de trein neemt. Wanneer hij op de rails valt en in coma geraakt, bezoekt Lucy hem in het ziekenhuis. De verpleegster vertelt Peters familie dat Lucy zijn verloofde is, waarop deze haar aanvaardt als familielid… Maar wat gebeurt er als Peter uit zijn coma ontwaakt? – bron: Wikipedia

En nu zijn jullie aan de beurt..

Bij deze de 5 vragen en 5 mensen aan wie ik ze wil stellen:
1. Van welk liedje wordt jij gelijk vrolijk?
2. Is er iets dat je graag zou willen doen maar niet zo goed durft? Denk je dat je dit toch ooit nog gaat doen?
3. Wat is je mooiste moment uit 2017 en wat denk je dat het mooiste moment uit 2018 gaat zijn?
4. Op welk van je ouders lijkt je het meeste en waarom?
5. Als je slechts 5 dingen (echt dingen, geen personen/dieren) mocht meenemen naar een onbewoond eiland, wat zou dat dan zijn?

Ik tag: Simone, Linda, Romy, Sheila & Liebet
Voel je niet verplicht om de vragen over te nemen! Toch ben ik wel erg benieuwd naar jullie antwoorden.

12 reacties op “Ik kreeg een Liebster Award van Sam! (en vulde hem in)

  1. Aaah, dankjewel! Ik ben door meerdere mensen genomineerd, wat ik super bijzonder vind. En ik ga deze vragen er ook zeker in verwerken. Stay tuned 🙂

  2. Liebet gaat hem alvast opslagen. 😉 Ik heb immers net deze maandag een drievoudige Mystery Blogger Award gedeeld. Binnen een tijdje ga ik met jouw vragen aan de slag. Het was trouwens wel een uitdaging om weer een aantal persoonlijke feiten te bedenken die ik hopelijk nog niet eerder had gedeeld.

  3. Wat tof dat je genomineerd bent! En lief dat je mij nomineert <3 Natuurlijk zal ik hem binnenkort even invullen.

  4. Gefelicit eerd met de award! En wat leuk om jouw antwoorden te lezen! Zo gaaf dat je misschien naar Oostenrijk gaat dit jaar. Ik vind dat ook nog steeds een prachtig land en heb warme herinneringen aan de vakanties die ik daar als kind beleefde. Wat lief dat je mij hebt genomineerd voor de award. Dankjewel! ♥ Ik ben een beetje eigenwijs en vind het leuk om van jouw tweede vraag een apart artikel te maken in plaats van de award op mijn blog te plaatsen. Hopelijk is dat ook goed 🙂 Ik heb daar namelijk wel een leuk idee voor.

    1. Super leuk, ik ben benieuwd naar je invulling juist. Altijd fijn om het nét even anders te doen, heb ik zelf met dit artikel ook gedaan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *