Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Ik zoek je favoriet!

Een nieuwe rubriek is geboren: Favoriet van..! Eerst wilde ik een rubriek lanceren over een favoriet plekje in huis, maar kwam er achter dat dit al meerdere malen bij andere bloggers was gedaan. Bij deze, een wat bredere rubriek. Wil je vertellen over je favoriete reis, hotspot, plekje in huis, bezigheid, moment, hobby, artiest, film, boek.. Alles kan! Dat maakt deze rubriek ook zo leuk.

Wil jij dus iets vertellen in een gastartikel over een favoriet van jou? Lees dan even hieronder wat je moet doen.

Even een korte inleiding wat de bedoeling is…

Hoe de titel eruit komt te zien: FAVORIET VAN [NAAM BLOGGER] | β€˜QUOTE UIT TEKST’
Het idee is om een blogger een heel artikel te laten maken voor op mijn blog. Uiteraard, mocht je met iemand anders hetzelfde qua favoriet hebben, kan ik ze bundelen (dit overleg ik altijd even van te voren met de desbetreffende personen). Je naam, blognaam wordt benoemd bovenaan en daarna het artikel zelf.

Ik stuur zelf een WORD documentje mee met de opbouw van de tekst en wat ik er maximaal in wil hebben. Daarbij zijn leuke foto’s, plaatjes (met bron) of toffe quotes ook meer dan welkom.

Q&A

Mogen er meerdere favorieten aan bod komen? Ja, mitst ze met elkaar te maken hebben. Niet dat je het hebt over make-up en bijvoorbeeld een stedentrip. Er moet wel een soort van rode draad in zitten.

Wanneer wordt het artikel geplaatst? Ik wil de artikelen elk weekend weer online laten komen, de planning is Zondag. In de email die ik stuur, laat ik weten wat de intentie is qua inplanning en per wanneer ik het gehele artikel ontvang. Hier zit zeker wat tijd tussen, aangezien ik het ook nog eventueel moet bijschaven en er een geheel van moet maken. Daarbij krijg je naderhand een live link, ter goedkeuring voordat het artikel online komt. Zo kan je eventuele op/aanmerkingen nog doorgeven voordat het artikel echt geplaatst gaat worden.

Hoelang moet het artikel zijn? Dit ligt een beetje aan het verhaal. Ik wil per persoon 1 artikel maken dus je hebt zeker wat ruimte. Begin maar gewoon met typen, dan kijk ik naderhand wel of hij ingekort moet worden of niet.

Ik wil mee doen! Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door mijn een emailtje te sturen via contact@iliveformydreams.com met als onderwerp: Mijn favoriet + je naam
Hier kan je ook terecht als je meer informatie wilt of twijfelt of je mee wilt doen.

Je meld je aan door mij te mailen. Dus niet door hieronder te reageren of te reageren via social media. Graag op 1 manier, via de email zodat ik het overzicht hou, direct je email adres heb en je zo de informatie kan sturen. Geef in je emailtje ook even aan over welk van je favorieten je het gaat hebben.

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

0
Gastartikel
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Stephanie
  18/02/2018 at 16:03

  Wat een onwijs leuk idee, ik ga erover nadenken πŸ˜€

  • Reply
   SAS
   18/02/2018 at 21:39

   Ik zie graag je emailtje tegemoet mocht je (nog) mee willen doen.

 • Reply
  inge
  11/02/2018 at 17:04

  idd erg breed, maar wel superleuk, denk ik! ben benieuwd. ga zo de eerste dus lezen.

 • Reply
  Nicky
  15/01/2018 at 15:29

  Wat schrijven betreft houd ik het bij mijn eigen logjes maar het lijkt me wel leuk om te lezen!

 • Reply
  Anneleen
  13/01/2018 at 12:19

  Wat een super leuke rubriek! πŸ™‚ Ik ben benieuwd naar alle inzendingen!!

 • Reply
  Morgaine
  07/01/2018 at 13:42

  Erg leuk weer, wie weet doe ik weer mee, ik ga nog even nadenken πŸ˜‰ X

 • Reply
  Nesrin
  06/01/2018 at 23:55

  Wat een leuk nieuw rubriek! Ik kijk uit naar de eerste inzendingen en ik wellicht ga ik ook een keer meedoen.

 • Reply
  Yara
  06/01/2018 at 15:59

  Wat een leuk idee! Ik meld me graag aan, alleen nog even nadenken over wat mijn favoriet is. Liefs,Yara

  • Reply
   SAS
   08/01/2018 at 22:12

   Ik ben erg benieuwd naar je favoriet! Zie graag je inzending tegemoet πŸ™‚

 • Reply
  Michelle Weijers
  06/01/2018 at 12:58

  Wat een leuk idee! Ben benieuwd naar de inzendingen.

 • Reply
  Sammie
  05/01/2018 at 19:47

  Wat een leuk idee! Misschien dat ik me ook wel opgeef πŸ™‚

 • Reply
  Darina
  05/01/2018 at 17:23

  Een heel leuk idee! Ik ga er ook over nadenken.

 • Reply
  Linda
  05/01/2018 at 13:03

  Wat een leuk idee! Ik ga erover nadenken of ik iets leuks weet voor een artikel πŸ™‚

 • Reply
  Evelyne
  05/01/2018 at 12:32

  Heel leuk idee! Ik mail je zeker binnenkort eens πŸ˜‰

 • Reply
  Ilvy
  05/01/2018 at 12:08

  Wat leuk dat je weer een nieuwe rubriek start πŸ™‚

 • Reply
  Saskia
  05/01/2018 at 11:53

  Mailtje is onderweg! Super tof idee dit!

 • Reply
  Jenn
  05/01/2018 at 10:13

  Wat een leuk idee, ik ga er eens over nadenken!

 • Reply
  Simone
  05/01/2018 at 09:45

  Wat een super leuk idee! Ik ga even bedenken hoe ik dit artikel zou invullen. Ik kom er bij je op terug <3

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png