Ik zoek je favoriet!

Een nieuwe rubriek is geboren: Favoriet van..! Eerst wilde ik een rubriek lanceren over een favoriet plekje in huis, maar kwam er achter dat dit al meerdere malen bij andere bloggers was gedaan. Bij deze, een wat bredere rubriek. Wil je vertellen over je favoriete reis, hotspot, plekje in huis, bezigheid, moment, hobby, artiest, film, boek.. Alles kan! Dat maakt deze rubriek ook zo leuk.

Wil jij dus iets vertellen in een gastartikel over een favoriet van jou? Lees dan even hieronder wat je moet doen.

Even een korte inleiding wat de bedoeling is…

Hoe de titel eruit komt te zien: FAVORIET VAN [NAAM BLOGGER] | β€˜QUOTE UIT TEKST’
Het idee is om een blogger een heel artikel te laten maken voor op mijn blog. Uiteraard, mocht je met iemand anders hetzelfde qua favoriet hebben, kan ik ze bundelen (dit overleg ik altijd even van te voren met de desbetreffende personen). Je naam, blognaam wordt benoemd bovenaan en daarna het artikel zelf.

Ik stuur zelf een WORD documentje mee met de opbouw van de tekst en wat ik er maximaal in wil hebben. Daarbij zijn leuke foto’s, plaatjes (met bron) of toffe quotes ook meer dan welkom.

Q&A

Mogen er meerdere favorieten aan bod komen? Ja, mitst ze met elkaar te maken hebben. Niet dat je het hebt over make-up en bijvoorbeeld een stedentrip. Er moet wel een soort van rode draad in zitten.

Wanneer wordt het artikel geplaatst? Ik wil de artikelen elk weekend weer online laten komen, de planning is Zondag. In de email die ik stuur, laat ik weten wat de intentie is qua inplanning en per wanneer ik het gehele artikel ontvang. Hier zit zeker wat tijd tussen, aangezien ik het ook nog eventueel moet bijschaven en er een geheel van moet maken. Daarbij krijg je naderhand een live link, ter goedkeuring voordat het artikel online komt. Zo kan je eventuele op/aanmerkingen nog doorgeven voordat het artikel echt geplaatst gaat worden.

Hoelang moet het artikel zijn? Dit ligt een beetje aan het verhaal. Ik wil per persoon 1 artikel maken dus je hebt zeker wat ruimte. Begin maar gewoon met typen, dan kijk ik naderhand wel of hij ingekort moet worden of niet.

Ik wil mee doen! Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door mijn een emailtje te sturen via contact@iliveformydreams.com met als onderwerp: Mijn favoriet + je naam
Hier kan je ook terecht als je meer informatie wilt of twijfelt of je mee wilt doen.

Je meld je aan door mij te mailen. Dus niet door hieronder te reageren of te reageren via social media. Graag op 1 manier, via de email zodat ik het overzicht hou, direct je email adres heb en je zo de informatie kan sturen. Geef in je emailtje ook even aan over welk van je favorieten je het gaat hebben.

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

18 reacties op “Ik zoek je favoriet!

  1. Wat een super leuk idee! Ik ga even bedenken hoe ik dit artikel zou invullen. Ik kom er bij je op terug <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *