10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Januari

Dit keer de aller eerste maand van 2018 in beeld. Op aanraden van mijn enquête resultaten, waarin werd verteld dat de Behind the Scenes artikelen per maand niet zo leuk werd gevonden een nieuwe insteek. YAY! Daarnaast vond ik het zelf ook wel weer tijd voor iets nieuws, fris en anders. Nu dus elke maand, een van de laatste dagen van de maand deel ik 10 dingen. 10 positieve dingen die mijn maand een stuk beter maakten. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Kijken jullie mee?Genieten laatste dagen vakantie
Ik genoot van mijn fijne vakantie, en begin Januari begon de laatste week hiervan. Wat ging deze fijne vakantie snel om, maar ik heb zeker genoten. Ik keek veel series (waaronder S6 van gouwe ouwe, Dawson’s Creek) en las wat boeken uit. Tevens een hoogtepunt was het fijne bezoek aan het Bospark, met de lieve hertjes!

Dates met vriendinnen
Ik had wederom heel wat leuke dates met vriendinnen. Ik ging vaak richting Bagels & Beans ?, kletste bij en kocht heel wat leuke dingen tijdens het shoppen. Daarbij at ik deze maand ook vaak gezellig met wat lieve collega’s. Fijn om deze tijd te nemen met mensen die me dierbaar zijn.

Netflix herontdekt
Ik herontdekte Netflix! Hoewel ik normaliteit alleen series keek, keek ik deze maand erg veel toffe films. Films die ik al had gezien, maar ook zeker een aantal nieuwe. Super fijn om met een dekentje en een mok thee te genieten & even mijn verstand op 0 te zetten. Ik doe het steeds vaker en vind het super fijn te genieten. Zo keek ik de laatste aflevering van The Fall ??? (wauw, wauw, wauw!) en ik keek deze (in 2017) & deze (in 2018). Daarbij ben ik nu nog bezig met Border Town/Sorjonen, wat ik ook zeker een vette serie vindt. Benieuwd hoe het afloopt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Lief pakketje Liesbet
Een super lief pakketje kreeg ik van Liesbet (Zwartraafje.be). Ik deed namelijk mee met winnen: een gepersonaliseerd boekenjuweel & ik won! Nog steeds zo super blij mee en geniet van het lezen van mijn boeken. Zie hier (meer) het pakketje.

Nieuwe lampen
Wij bestelde (deels voor een samenwerking) wat toffe nieuwe lampen voor in onze woonkamer. Nog steeds zo ontzettend blij mee! Zowel de staande lampen als de hanglampen. Het voelt als 1 geheel en ben echt super blij met onze gestylede woonkamer. De industriële hanglampen komen over een aantal maanden op mijn blog (maar zijn wel al de zien op mijn Instagram account)

Sporten weer oppakken
Yay voor sporten oppakken! Hoewel ik het een aantal weken heb laten versloffen, ben ik nu weer wat fanatieker en regelmatiger aan het sporten. Heerlijk om bezig te zijn op onze loopband boven. Ik hoop deze week mijn skates weer onder het stof vandaan te halen. #sasfitgaols/#sasfitgoals2018

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Work related: Judo workshop & fijne complimenten
Ondanks wat tegenslagen op werk, probeer ik altijd het positieve in te zien. Ik kreeg dan ook fijne complimenten van ouders waaronder deze (via Twitter): Fijn lichtpuntje: Vanochtend kwam een vader van de PSZ (die amper NL’s spreekt) mij vertellen dat zijn dochter helemaal blij was dat ik er weer was, ze had me gisteren gemist. Hoe kan ik nou niet van mijn werk houden?!?? Dit was zo ontzettend fijn! Of het feit dat kinderen zo blij zijn dat je er weer bent. Tekeningen die krijg en alle vele knuffels. Vooral na mijn vakantie waren ze weer blij dat ik erwas.

Daarbij stond Januari in het teken van mijn workshop-maand: Judo. In Oktober gaf ik dit al eens, en aangezien ze het zo graag nogmaals wilde besloot ik dit weer te doen. Zo leuk om het enthousiaste te zien van de kinderen en de blijheid die ze ervan hebben. Wat deze workshop inhoud? Ik laat ze zien hoe je als iemand je vastpakt los kan komen, ik leer ze op verschillende manieren vallen, rollen & ze mogen als klap op de vuurpijl mij proberen om te gooien.

Meer rust 2.0
Meer dingen doen die ik leuk vind is me in 2018 inmiddels beter afgegaan. Ik las meer, was veel meer offline en genoot vooral van lezen, Netflix en bloggen. Oh en uiteraard thee niet te vergeten ☕️ Minder moeten, meer genieten. Wat meer de boel de boel laten, iets wat ik zeker lastig vind.

Nieuwe rubriek #blog
Ik lanceerde weer eens een nieuwe rubriek. Dit keer mag je vertellen over je favoriet. Super leuk om de diverse inzendingen te zien. Over hobby’s, favoriete plekjes en toffe series. Jammer alleen dat heel wat mensen zich hebben opgegeven, maar waarvan ik alsnog niets heb mogen ontvangen. Ik zoek dus nog zeker een aantal mensen voor deze rubriek. Mee doen? Of meer informatie? Lees hier hoe je je kan opgeven.

Ook achter de schermen bezig geweest met mijn blog. Nieuwe ‘linken’, nieuwe (link)kleuren. Maar ook zeker achter de schermen en een aantal nieuwe plugins. Ik ben er super blij mee. Ennn… Ik heb een nieuwe custom made header. Zo blij mee ? Wat vinden jullie ervan? De keuze was zó lastig aangezien ik een 4 tal hele toffe header gestuurd kreeg..

Dit filmpje/liedje:
In de laatste week van mijn vakantie keek ik nogmaals het laatste seizoen van Dawson’s Creek #teampacey En wat vind ik dit echt nog steeds een toffe serie, voor Pacey en Joey. Liefde voor hun! ? Deze favoriete momenten zal ik nooit meer vergeten & brengt me weer terug #nostalgie

& extra: mijn all time fav liedje waar ik altijd instant blij van kan worden:

Heb jij nog een hoogtepuntje van afgelopen maand? Of juist iets waar je in februari naar uitkijkt?

About the Author

9 Comments

Marcella Molenaar

Onwijs leuke nieuwe lampen heb je! Ziet er goed uit. Fijn dat je een loopband hebt in huis. Ik heb mijn racefiets op een taxc staan zodat ik in huis kan rijden. Erg fijn, al zwem ik ook graag!

Reply
Simone

Ik vind je nieuwe header/logo echt super mooi Sas! Momenteel ben ik ook een beetje verslaafd aan Netflix. Ik kijk vooral veel series op het moment, maar heb ook nog wel een aardig lijstje aan films staan die ik nog wil kijken #tijdtekort.

Reply
zwartraafje

Zo’n complimentje van een ouder lijkt me heerlijk om te horen. Geloof het of niet maar Dawsons Creek heb ik nooit gezien. Eigenlijk stond de televisie vroeger niet zo vaak op en vermits ik altijd al graag gelezen heb heb ik als tiener heel wat series gemist waar nu nog over gepraat wordt. Dat nummer van Pharell Williams maakt me vaak ook meteen Happy zodra ik het hoor. De soundtrack van Amélie Poulain doet dat nog en ik hou echt van muziek die dat effect heeft. Sporten zou ik wel weer terug moeten oppikken. Nu ja, echt sporten kan ik niet maar iets meer beweging zou wel goed zijn. Door vaak ziek te zijn en het vele regenen was ik in januari wel heel vaak binnenshuis. De Tai Chi zou ik sowieso terug moeten opstarten en hopelijk ook wat vaker buiten komen voor een korte wandeling of een fietstochtje. Die frisse lucht kan je weer helemaal opfrissen na het lange binnen zitten.

Reply
Lilian

Dawsons Creek dat vond ik ook zóóó mooi! Ik probeerde het laatst ook een keer terug te kijken, maar ik vond er niks meer aan ?. En leuk om te lezen dat je complimentjes zo waardeert als juf. Ik geef ze ook heel vaak, maar ik denk vaak dat ze dat niet zoveel kan schelen.Wij zijn in januari veel dagjes weg geweest met het gezin, dat was erg leuk 🙂

Reply
Sofie

Fijne postieve dingen. Dates met vriendinnen is altijd leuk! 🙂 Hier ook vaker offline en sinds kort ben ik niet meer op facebook actief. En ik mis het totaal niet. <3

Reply
Saskia

Mooie momenten om bij stil te staan. Vooral het ‘offlinen’ wat ikz elf ook steeds vaker toepas, zo heerlijk. Hopelijk dit weekend wel weer wat tijd om te bloggen, want ik loop hopeloos achter. Mijn weightwatchers update en maandoverzicht moeten nog online.

Reply
Romy

Ja, dat liedje van Pharrell Williams blijft gewoon leuk! Ik word er altijd direct vrolijk van. Wat een mooie samenvatting van de mooiste hoogtepunten van deze maand. Zo lief, dat gebaar van de vader van een kindje op de peuterspeelzaal! En wat is je nieuwe header mooi! Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *