Eindejaars-bloghop Winactie! [GESLOTEN]

Ik doe dit jaar mee met de toffe eindejaars-bloghop! Lieve Northflix mailde me dat ze aan mij hierbij hadden gedacht, hoe lief! 31 toffe blog dames doen hieraan mee. Misschien ben je op mijn blog terecht gekomen door Greenblush, die mij lief heeft gelinkt in haar blogpost.

Wat deze blog hop nou precies is? We linken alleen door naar elkaar (op alfabetische volgorde) en maken zo een blog rondje. Nieuwe blog ontdekken is altijd erg tof! Daarnaast zijn het allemaal winacties. Wat we dan als winactie doen? Dit mochten we helemaal zelf bepalen! Super leuk en zo aan het einde van het jaar een tof initiatief.

Daarbij viel het mooi samen, een dag na mijn 2000ste artikel, waarvoor ik ook zeker een winactie wilde organiseren. Iets met 2vliegenin1klap. Benieuwd wat ik heb gekozen als winactie? Kijk dan gauw hieronder.

Voor mij sowieso een tof idee, aangezien ik niet vaak winacties plaats op mijn blog. In alle 10 de jaren dat ik blog heb ik er volgens mij hoofuit 5Γ‘6 geplaatst. Waarom ik dit niet vaak doe schreef ik al eerder eens een artikel over. Maar dit vond ik wel een mooie gelegenheid om de winactie-stilte te doorbreken.

Wat kan je winnen…

Tromgeroffel..

Een cadeaukaart t.v.w. €10 euro van HEMA


En nog een presentje die ik nog even geheim hou..

#nospon

Voorwaarden voor deze winactie

Je hoeft niets te linken, delen of whatever. Alleen de onderstaande stappen doorlopen πŸ™‚
PS: Ik zou het natuurlijk wel leuk vinden als je me wilt volgen op Instagram en/of Twitter

β˜… Laat een reactie achter dat je graag mee doet
β˜… Vertel in je reactie wat jouw favoriete moment van 2017 was en waarom
β˜… Vul een geldig email adres in, aangezien ik op deze manier contact op ga nemen
β˜… Je kan mee doen tot Vrijdag 5 januari 0:00. Op 6 januari maak ik via een emailtje de winnaar bekend.
Note: Reageren binnen 3 dagen, anders trek ik een andere winnaar

Edit: Iedereen uit BelgiΓ« en Nederland kan mee doen. Of je nou een vaste lezer bent of hier voor het eerst komt (door de Blog hop)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Iedereen veel plezier (en succes met de winacties) met de blog hop gewenst!

Klik zeker even door naar Kimmetjekims om zo het Blog Hop rondje af te maken !

79 reacties op “Eindejaars-bloghop Winactie! [GESLOTEN]

 1. Na héél veel andere bloghops gezien te hebben, kwam ik bij je blog uit. Ik had het even gemist dat je meedeed met de bloghop, terwijl ik je al heel lang volg! Je bent trouwens pas de derde bij wie ik meedoe aan de winactie omdat ik niet met Γ‘lles mee wilde doen, maar ik vind Hema echt geweldig, dus ik mΓ³Γ©st echt meedoen nu, haha.Mijn favoriete moment uit 2017 was toch wel toen ik met m’n klas naar Rome ging. Die stad is zΓ³ gezellig, zeker ’s avonds, met alle gezellige straatjes en restaurants. Daarnaast waren veel van m’n goede vrienden/vriendinnen mee, dus dat maakte het nog leuker πŸ™‚

 2. Leuk actie ? ik die graag mee!Een vab Mijn favorite momenten van 2017 was niet echt iets wat ik zelf hebt meegemaakt maar ik ben zo trots op min vriend dat hij geslaagd was voor zijn motor rijbewijs ? Ik ben zo blij voor hem omdat motorrijden is iets wat hij altijd heeft gewild.

 3. Na veel stress geslaagd voor mn fotografie-opleiding!

 4. Favoriete moment was tijdens mijn vakantie in Sri Lanka! Ik maak graag kans (: xxx

 5. ik doe mee. 2017 was jaar waarin nicht ging trouwen en was er bij. Super aangezien ze 3000 km verder woont. Ook was jaar waarin elke vaakntie in de hema te vinden was #oeps

 6. Mijn favoriete/mooiste moment van 2017 was toch toen ik ontdekte dat ik zwanger was van ons 3de kindje. Blijft een speciaal gevoel om dit te ontdekken. Ik doe heel graag mee!

 7. Mijn leukste moment van 2017 was toch wel dat mijn vader werd gebeld dat ik over was. Na toetsweek is het altijd spannend of je over bent of niet πŸ˜‰ Een hema cadeaubon komt altijd van pas!

 8. Allereerst nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! Mijn favoriete moment in 2017 was zeker weten mijn heerlijk relaxte weekje surfen en yoga doen op Vlieland. Hemaspulletjes zijn altijd leuk, dus ik doe zeker mee!

 9. Oeeh een Hema giftcard! Altijd fijn! Daar doe ik graag aan mee! Mijn mooiste moment van 2017? Dat is denk ik dat ik mijn blog ben begonnen in Maart! Jij zit gewoon al aan 2000 posts! Wow! Daar hoop ik ook nog eens te komen!

 10. Mijn beste herinnering aan 2017 was de zomervakantie. Lekker op vakantie en genieten van de rust, zon, warmte en een andere omgeving. Zou ik vaker moeten doen om tot rust te komen. πŸ™‚

 11. Geen vaste lezer, maar een nieuwe fan! Wat een leuke blog!

  Mijn mooiste moment van 2017 is dat ik voor het eerst mama genoemd werd!!! Na jaren van onvruchtbaarheid en veel meer tegenslagen, zei onze pleegdochter begin december ineens “Mama!” tegen me…. πŸ˜€

 12. Ik ben nieuw hier, maar maak ook graag kans!
  Mijn favoriete moment was dat ik gevraagd werd voorzitter te worden van een non-profit stichting waar ik me al vijf jaar voor in zet!

 13. Op vakantie gegaan en nieuwe vrienden gemaakt. Hema is toch mijn fav winkelktje

 14. wowwwww 2017 was goed jaar. Mijn favoriete moment was op reis naar Marokko. Dan zie ik mijn fsmilie weer en ook nicht die 3 jaar niet had gezien. Ook hoogepunt waren bestellingen bij hema. Hooplijk blijft hema ook 2018 leuk πŸ™‚

 15. Allereerst Alle Moois voor 2018 gewenst naamgenootje Sas(kia) met veel Gezondheid & Geluk! ? Mijn Favo 2017 moment was de verkoop van mijn appartement! Zo’n last die van m’n schouders af viel en we hebben er een prachtig huisje voor terug mogen krijgen! ????????

 16. Leuk! Ik doe zeker mee. Mijn favoriete moment(en) van 2017 was het behalen van mijn propedeuse (cum laude!) en het ophalen van onze blindegeleidehond (in wording) puppy die voor een jaar bij ons zal blijven.

 17. Wat een superleuke actie om het nieuwe jaar mee te beginnen!
  Helemaal geweldig dat je deze prijs weggeeft aan de lezers van je blog.
  Ik maak enorm graag een kansje, 2017 was helaas niet echt mijn jaar… Diagnose epilepsie gekregen, een hele achtbaan maar nu alles weer stabiel… 2018 word mijn jaar!!! πŸ˜‰ Lekker in juni weer autorijden en mijn vrijheid terug hihi..
  Mijn lichtpuntje van 2017 was toch wel mijn lieve pup max mogen verwelkomen, een mooie afleiding zo’n ondeugende pup..
  Aangezien ik alles op de fiets moet doen nu, zijn een warme muts en handschoenen wel ideaal dus dat kan ik dan mooi bij hema halen mocht ik winnen hihi
  Gelukkig en vooral gezond het komende jaar door! πŸ˜‰
  Groetje Ilsiee

 18. Mijn favoriete moment uit 2017 was mijn eerste vakantie samen met mijn vriend. We zijn al bijna 5 jaar samen en we wilden al heel lang samen op vakantie, maar helaas had ik niet altijd geluk met het vinden van een baan, dus toen heeft hij mij verrast met een vakantie naar Santa Susanna. We zijn toen ook naar de formule 1 race geweest en we hebben veel leuke uitstapjes gemaakt vanuit daar. Het was echt een top vakantie!

  Ik maak graag op deze cadeaubon van de Hema. Ik volg je ook op Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 19. ons zoontje werd in 2017 gezond verklaard, dus niet meer zoveel naar ziekenhuizen! dat is het beste nieuws ooit

 20. leuk, de bloghop bracht mij hier!
  Mijn favorieten moment van 2017 was…. toen ik van mijn liefzoon (stiefzoon) een moederdag cadeautje kreeg, zelfgemaakt op school!

 21. Mijn favo momentje was dat ik aangenomen werd voor mijn nieuwe baan. Neeeeeeeeeee, ik switch, mijn favo momentje was eerste kerstdag toen we ’s ochtends met de twee kids in ons grote bed televisie gingen kijken, maar vooral veel stoeien en kroelen

 22. Ik doe graag mee! Mijn favo moment was toen ik in september mijn associate degree diploma in handen mocht nemen.

 23. Mijn favoriete moment was het moment dat ik hoorde dat ik na een lange tijd met solliciteren, gesprekken, wachten en zoeken eindelijk te horen kreeg dat ik werd aangenomen bij mijn huidige baan!

 24. Hele leuke winactie! Ik zou graag meedoen πŸ™‚
  Mijn favoriete moment van 2017 was beginnen aan mn afstudeer stage als verpleegkundige.
  Heb het hier super naar mn zin!
  Duimen πŸ™‚

 25. Allereerst gefeliciteerd! 2000 artikelen! Ik heb nog een hoop te lezen om jouw leuke blog! Dus ik ben heel blij dat je al zoveel artikelen hebt! Wauw!

  Mijn favoriete moment was heel bijzonder! Ik heb mijn beste vriendinnetje 2 jaar niet meer gesproken. We zaten hier allebei erg mee, maar waren te eigenwijs! In die 2 jaar hebben we allebei dezelfde operatie ondergaan zonder dat we het van elkaar wisten. In de zomer van dit jaar wilde ik haar zo dolgraag zien en zij blijkbaar ook! Want op het zelfde moment kwam zij richting mij gelopen en vroeg hoe het met mij ging! Wauw dit moment was onbetaalbaar! Eindelijk spraken we elkaar weer, kon ik haar knuffelen en konden we elkaar steunen bij de nasleep van de operatie! Bijzonder was dat het gelijk weer als vanouds was! We zijn inmiddels al 3 weekenden met elkaar weg geweest, hebben oud&nieuw gevierd en fantastische herinnering gemaakt.
  Had ik dit verwacht aan het begin van 2017? No way! Mijn 2017 kon niet meer stuk!

  Ik wil heel graag deze cadeaubon winnen om leuke maskertjes voor ons te halen en nog meer verwen dingetjes! Dan gaan we er een leuke meidenavond van maken!

 26. Allereerst een gelukkig en gezond 2017! Mijn favoriete moment van 2017 was het moment dat ik mijn handtekening zette onder het koopcontract voor ons nieuwe huis! We kijken uit naar het moment dat we kunnen verhuizen, maar eerst moeten we heel erg hard gaan sparen om het mooi in te kunnen richten.

 27. Mijn favoriete moment van 2017 was dat ik eindelijk een vast contract kreeg. Na mijn studie 5jaar geleden viel ik steeds buiten de boot met een vast contract. Door de bezuinigingen in de zorg was het gewoon lastig om een vast contract te krijgen. Na een jaar bij mijn huidig werkgever te werken, kreeg ik dan toch het goede nieuws! Een vast contract als woonbegeleider in de complexe zorg met ernstig verstandelijk gehandicapten!! Ik was super blij en heb het goed gevierd met vriendinnen op het terras!! Echt een TOPdag (en weekend haha πŸ˜‰ ) Een hemakaart is altijd leuk, om gezellig te lunchen of om iets leuks uit te zoeken voor mijn eerste eigen huisje!! Super leuke prijs! Helaas geen instagram of

 28. Mijn favo moment was toen mijn vriend op zijn knieen zat en mn kat hem een kopje kan geven. Dat was het moment dat ik wist dat mijn mannen hatende kat m’n vriend accepteerde.

 29. Jaaaaaa!!! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op Facebook en instagram(Liez04)

 30. Ik doe mee!
  Mijn favo momentje: de dikke knuffel van mijn dochter toen ze haar hart bij me had gelucht over iets dat haar dwars zat: “Ik vind je zoooo lief!”. Dankbaar dat ik (haar) mama mag zijn!

 31. Jaa ik doe graag mee. Mijn favoriete moment van 2017 was op 6 december, toen de arts zei dat de tumor goedaardig was! Oef wat een opluchting!

 32. Mijn favoriete momentje was ons bloggersweekend in maart. Daar heb ik mijn blogvriendinnetje beter leren kennen en we hebben daarna een super gezellig jaar samen gehad

 33. Leuk! Ik hou van HEMA dus hier kan ik goed gebruik van maken! Mijn favoriete moment van 2017 was toen ik mijn rijbewijs haalde. Ik was zo ontzettend zenuwachtig en was buiten mijn verwachtingen om toch geslaagd! En vorige maand ben ik 18 geworden, dus mag ik alleen rijden whoopwhoop!

 34. Wauw 2000 artikelen! Mijn favoriete moment.. poeh dat vind ik behoorlijk lastig. Ik denk het moment dat ik eindelijk de knoop doorhakte om op Etsy te gaan beginnen. Geen idee waar het schip strand, maar wie niet waagt.. πŸ™‚ Ik ben gek op de HEMA dus een giftcard is altijd handig! πŸ™‚

 35. Mijn moment staat ondertussen op je blog hihi. Ik doe graag mee met de winactie. Een Hema bon met een kleintje op komst is zeker niet weg! Ik wens je een goed 2018 toe!

 36. Ik doe graag mee met deze winactie … leuk! Het hoogtepunt van 2017 was voor ons gezin het verhuizen naar ons nieuwe (droom)huis. Het is nog elke dag genieten om hier te mogen wonen met elkaar!

 37. Maar 1…. dat is lastig. Ik ben samen met mijn dochtertje van bijna 9 jaar (nog 7 nachtjes) door zo’n diep dal gegaan waardoor ik eigenlijk probeer zoveel mogelijk te genieten en koester ik ook alle positieve momenten. En dit jaar zijn dat alle vakanties die we samen hebben gedaan zoals SiciliΓ«, Disneyland, Zeeland, Duinrell. Maar ook de nieuwe tweedehands auto voor mezelf en mijn dochters nieuwe fiets die al in de schuur op haar staat te wachten voor haar verjaardag. De studie die ik 8 jaar geleden heb moeten stoppen daar ben ik weer aan begonnen. Ik had nooit kunnen denken dat ik weer zo gelukkig kon worden en ben super trots op ons.

 38. Mijn favoriete moment van 2017 was al fietsend door Bangkok, wat zagen we veel en hebben we genoten.

 39. Mijn favoriete moment zijn eigenlijk samen een moment. Ik wist namelijk lang niet wat ik met mijn leven wou of welk beroep ik wilde doen later. En vele momenten dit jaar hebben me doen beseffen wat me echt gelukkig maakt πŸ™‚ Illustreren. Ik kende je blog al een tijdje trouwens, maar ik ben een stille lezer. En ook lees ik zo weinig blogs, maar daar ga ik volgend jaar verandering in brengen! Ik doe mee met de winactie trouwens

 40. Mijn favoriete moment was: het zijn er eigenlijk 2. Dat ik na 10 jaar thuiszorg ging werken in een verpleeghuis begin september. Tijd voor nieuwe uitdaging. Tweede moment was dat ik vorige week post kreeg van mijn werk met een contract verlenging en meer uren. Ben hier uiteraard een blij mee!

 41. Oeps. Ik was vergeten te vermelden dat ik wel graag meedoe.

 42. Poeh, favoriet moment…. Kan ik eigenlijk niet zo gauw bedenken. Niet dat het allemaal kommer en kwel was, maar het was ook niet echt een topjaar.

 43. Stiekem een mooi moment om mijn bloglife weer leven in te blazen, want naast blogs schrijven, wil ik ook weer blogs gaan bezoeken. Ik ga dus mooi even dit rondje met blogs doorlopen. En ik begon bij jou, want jou kon ik al. Als ik dan ook nog ergens een leuk prijsje kan winnen is dat mooi meegenomen. Je wilde in de reactie graag lezen wat mijn favoriete moment van 2017 is/was. Tja, ik denk niet dat ik dat echt heel uitgebreid hoeft te vertellen, want dat is natuurlijk de geboorte van Demi. Specifieker nog: het moment dat de arts zei “Kom maar hier met je handen, dan kan je haar zelf pakken en op je borst leggen.” Dat vond ik zo’n prachtig moment. β™₯

 44. LEuke actie, en ik doe graag mee! Mijn favoriete moment van het jaar was natuurlijk het ophalen van ons tweede hondje. Ik volgde je al lang op instagram en twitter πŸ™‚

 45. Mijn favoriete moment is natuurlijk het huwelijksaanzoek van mijn vriend <3

 46. Wat leuk… zo’n rondje bloghoppen.
  (Ik heb een vriendschapsverzoek op IG gedaan)

  Mijn mooiste moment 2017…
  In ItaliΓ«, Siracusa, 6 augustus. Daar ging mijn lief voor me op de knieΓ«n. Jawel… een huwelijksaanzoek!
  Zo bijzonder!

 47. Wat leuk zo’n bloghop! Ik kende het nog helemaal niet. Als ik binnenkort nog wat uurtjes over heb, ga ik lekker eens tussen al deze blogs neuzen. Maar ik doe graag mee met deze winactie! Mijn favoriete moment van 2017 heeft een gedeelde plaats, namelijk de koop van ons fijne huisje en de verjaardag van ons kleine meisje. Een eerste verjaardag blijft toch speciaal πŸ˜‰

 48. Ik doe graag mee! Mijn favoriete moment van 2017 was dat mijn moeder en zussen een verrassingsdag hadden georganiseerd voor mijn verjaardag. Ontzettend lief! <3

 49. Wat leuk om allemaal nieuwe bloggers te leren kennen!En jullie hebben ook allemaal een leuke winactie! Voor deze Hema cadeau kaart doe ik graag mee! Ik kom er geregeld en dan is het leuk om eens een keer iets gratis mee te kunnen nemen ?

 50. Heel graag doe ik mee! Mijn favoriete moment van 2017 was toen onze (3e) kleinzoon geboren werd eind oktober nadat mijn stiefdochter eerder haar eerste kindje verloor tijdens de zwangerschap. Het kleine mannetje kwam 2 weken te vroeg (ingeleid vanwege zwangersschapsdiabetes) en was kerngezond. πŸ™‚

 51. Mijn favoriete moment, was er eentje met mijn kleinkinderen in Drievliet . Genieten

 52. Ik loot graag mee, mijn mooiste moment was mijn interview in de Margriet van afgelopen zomer, ben er zo onwijs trots op.

 53. Oeeeeh leuk prijsje! Ik doe mee! πŸ™‚
  Mijn mooiste moment van 2017 was dat ik nadat ik na 4 maanden werken weer op straat stond Γ©n in dezelfde week twee keer was afgewezen voor een nieuwe baan, tΓ³ch een nieuwe baan vond en ook nog fulltime! Ik heb het daar enorm naar mijn zin en ben superblij dat ik hier ben aangenomen!

 54. Dat is een moeilijke hoor! Dat mijn zoontje voor het eerst naar school ging. Een mijlpaal maar ook een moment van loslaten. Een Hema cadeaukaart is altijd welkom, doe graag mee. Fijn jaarwisseling gewenst.

 55. Wat leuk deze bloghop zo (her) ontdek je weer een aantal blogs! En het is er weer een perfect weekeinde voor. Ik doe graag mee!

  Mijn favoriete momenten in 2017 waren toch wel de zondagen waarop we met zn allen bij de (binnen of buiten) haard zaten tafel vol lekkere dingen en een spelletje. Nu de kinderen groter worden worden deze momenten schaarser

 56. Ik doe graag mee met deze win-actie (dat mag toch als Belg?) πŸ™‚ Mijn mooiste moment van 2017 is het moment dat ik een nieuwe auto kocht. *trots*

 57. Mijn mooiste moment van 2017 is de geboorte van mijn dochter Feline.

 58. Mijn droomreis naar Canada en na ruim 30 jaar eindelijk mijn familie daar opzoeken in Canada. Daar heb ik er lang er naar uitgekeken. We zijn samen opgegroeid in Hong Kong en later naar andere delen van de wereld verhuisd. Het was mijn mooiste reis ooit, mooie plekken bezocht.

 59. Mijn favoriete moment dit jaar… even denken hoor! Ik denk toch wel om na jaren weer eens echt op vakantie te zijn gegaan <3 Wat heb ik genoten! Ik doe trouwens graag mee, ben dol op Hema!

 60. Superleuk deze bloghop! Mijn mooiste moment van 2017 was toen ik een nieuwe baan kreeg aangeboden.

 61. Leuk, weer een interessante nieuwe blog die ik leer jennen doir de bloghop.
  En natuurlijk maak ik graag kans, kom graag bij de hema.
  Mijn favoriete moment van 2017? Uhm, ja. Het was niet zo mijn jaar, en kijk graag vooruit.

 62. Ik loot graag mee voor deze Hema kaart. Altijd zulke fijne en betaalbare producten bij Hema. Mijn favorite moment van 2017 ….het moment dat ik mijn dochter na 1,5 jaar weer zag omdat ze op Malta is gaan wonen. Of het moment dat ik na de operatie walker werd en te horen kreeg dat alles goed was weggehaald?

 63. Ik doe graag mee. Mijn favoriete moment van 2017 was gelijk op de 1e dag. 1 januari. Toen ging ik namelijk op mezelf wonen. Maar het is niet om die reden mijn favoriete moment. Op die dag kreeg ik namelijk ook mijn hond. Ik ging mijn huisje in omdat ik een hond van iemand over zou nemen en dat kon niet langer wachten. Anders zou ik pas later mijn huisje in gegaan zijn. Maar die hond is mijn leven. Ze betekent alles voor me. Dus dat was het mooiste/favoriete moment van 2017 voor mij. De dag dat zij deel begon uit te maken van mijn leven πŸ˜€

 64. Hihi, zo leuk, ik doe graag mee! Mijn favoriet moment was mijn combi Pukkelpop, denk ik. Ik was al wel eerder voor een dag naar festivals geweest, maar nog nooit echt de volledige vier dagen. Ik had het gewonnen via Coca-Cola, echt met slaapplek in van die fancy tipi’s op de fancy camping ook nog. Het was echt allesbehalve mooi weer, maar ik heb de beste bands gezien, vier dagen gefrituurd voedsel gegeten en ik voelde mij echt even afgesloten van de gewone wereld. Echt exact wat ik nodig had toen!

 65. Superleuk! Ik doe mee voor mijn lieve pa zodat hij iets nieuws kan kopen voor zijn nieuwe huisje!
  fijne jaarwisseling!
  Groetje ilsie

 66. Wow, 2000 berichten! Kun je trots op zijn! Ik doe graag mee met je winactie πŸ™‚ . Mijn mooiste moment uit 2017… dat ik getuige mag zijn op een bruiloft volgend jaar van mijn beste vriendin.

  1. Dat is zeker heel bijzonder kan ik je uit ervaring vertellen. Alvast veel plezier gewenst!

 67. Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee. En 10 jaar al bloggen? Wat knap!

  Mijn mooiste moment van 2017? Het moment dat m’n moeder hoorde dat de kanker uit haar lijf is. De enorme opluchting en de angst die we los konden laten…..

 68. Wat gaaf! Mijn mooiste moment was ons reisje naar New castle. En de verjaardag van de kinderen. Dat de oudste op de basisschool begon en de jongste op de peuterspeelzaal. Zo veel eigenlijk haha.

 69. Erachter komen dat ik zwanger ben! En stiekem hoop ik dat de geboorte van onze baby ook nog dit jaar zal plaatsvinden…

 70. Oh Hema, altijd leuk! πŸ™‚ Daar kom ik bijna wekelijks wel een keer, dus ik zou graag kans maken op de cadeaukaart πŸ™‚ Mijn favoriete moment van 2017 was het telefoontje krijgen dat ik was aangenomen voor mijn baan.

 71. Ik ken jouw blog ook nog niet! Wat een leuk idee is dit! Ik doe graag mee, hoor! Mijn mooiste moment van 2017 de bruiloft van mijn zus!

 72. Een Hemakaart is altijd leuk, dus ik doe graag mee aan je winactie πŸ™‚
  Mijn mooiste moment van 2017: de dag dat ik mijn ontslag indiende bij mijn vorige werkgever, omdat ik voor mezelf ging kiezen ipv hoge werkdruk.

 73. Mijn favoriete moment van 2017 was het moment dat mijn zus vertelde dat ze zwanger was omdat het dit keer spontaan was zonder alle ziekenhuisbezoeken en dat maakte me zo trots dat ik weer tante mag worden πŸ˜€

Comments are closed.