Jouw moment(en) uit 2017 | Bloggers aan het woord

Het idee ontstond volgens mij in bed of onder de douche (waar ik altijd de béste ideeën krijg 😉 ) Hoe en wat was ik snel uit: en een nieuw idee was geboren. En weer zo ontzettend veel leuke reacties van collega bloggers. Het leek me leuk, naast alle eigen terugblik-artikelen bloggers aan het woord te laten. Over hun woord voor 2017. En hún mooie moment(en) uit 2017. Want wat heeft hun jaar nou zo bijzonder gemaakt?

Vandaag Veerle, Lesley, Liesbet, Evelyne en Amy aan het woord. Het zijn 2 delen geworden, aangezien ik heel wat toffe inzendingen heb gekregen. Morgen komt deel 2 online. Maar voor nu: Lezen jullie mee wat hun favoriete moment(en) uit 2017 waren?

Bloggers aan het woord over hun 2017

Veerlez – veerlez.nl/blog
Wat waren jouw momenten uit 2017? 2017 was voor mij één grote reis. Ik nam me dit jaar voor om elke maand weg te gaan, een weekendje in eigen land of (bij voorkeur) even het land uit. Een uitdaging met als doel om meer te ontdekken en genieten. Ik ben in 2017 een aantal weken weg geweest zonder te weten wanneer ik terug kwam. Dat was vooral genieten, het leven in het moment, niet weten waar ik heen zou gaan of wanneer ik terug zou komen. Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet en zoveel mooie plaatsen gezien.


https://www.instagram.com/p/BUCYxzJA_Hb/?taken-by=veerlez

Één woord wat 2017 beschrijft: Ontdekken

Lesley – MyLittleHappiness
Wat waren jouw momenten uit 2017? 2017 was voor mij een bijzonder jaar met extreme dieptepunten en geweldige hoogtepunten. Het jaar begon verschrikkelijk met een hoop onzekerheid. Kanker, die verschrikkelijke ziekte. Een familiaire zeldzame vorm werd bij ons in de familie ontdekt en daar gingen wij, allemaal door de malle molen. Te veel familieleden hebben het helaas, maar ik kreeg in april te horen dat ik het zelf niet had! Wat een opluchting was dat. Echter ook een schuldgevoel wat daarbij kwam kijken. Mijn leven ging door terwijl het voor hele dierbare mensen ineens heel anders werd.

Na de uitslag in april kon ik eindelijk beginnen aan een lang gekoesterde droom, mama worden. Het was ons enorm gegund want binnen 2 maanden was het raak en ik was Zwanger! Niet alleen voor mij geweldig, maar ook weer een lichtpuntje voor de rest van de familie. Als kers op de taart heb ik sinds oktober een geregistreerd partnerschap met de liefste en leukste man die ik mij maar kan wensen. Mijn steun en toeverlaat in mooie maar ook in slechte tijden. 2017 is dus een rumoerig jaar geweest, met veel grote levenslessen, veel tranen en vooral enorm veel liefde.


Één woord wat 2017 beschrijft: Liefdevol

Liesbet – Zwartraafje
Wat waren jouw momenten uit 2017? Ondanks het feit dat mijn gezondheid dit jaar meer problemen en beperkingen opleverde werd 2017 voor mij een jaar vol leuke ontmoetingen en zowel kleine als grote geluksmomenten. Zo organiseerde ik voor het eerst een Bloggers High Tea bij mij thuis zodat ik met een aantal blogvriendinnen offline kon bijpraten maar ik sprak ook enkele keren met bloggers af en hoe leuk ik het bloggen ook vind, het is minstens even leuk om eens zonder computer tussen ons in te kunnen praten en de kans te krijgen om elkaar beter te leren kennen.

Ik ontdekte nieuwe lekkere adresjes, zag een verfilming waar ik heel erg naar had uitgekeken, bezocht gezellige steden, had bijpraat-afspraakjes met vriendinnen, kreeg leuke post toegestuurd (Echte post is zo tof!), knutselde heel wat toffe items en kocht/kreeg ook een aantal geweldige spulletjes. Van fandomspulletjes als een Chip-theetas, mini Dobby Funko, mooie notitieboekjes of Hogwarts-tas word ik nu eenmaal blij.

Waar ik in 2017 echter het gelukkigste van werd heeft gek genoeg niets te maken met bloggen, boeken of funko’s. Nee, dat heeft alles te maken met onze familie die dit jaar groter werd. Allebei mijn broers werden immers voor het eerst papa en dankzij hen ben ik nu zowel tante als meter. Door mijn jongste broertje en schoonzusje werd ik immers gevraagd om meter te worden van hun dochtertje én zowel die vraag als mijn metekindje zelf maakten mijn jaar héél bijzonder.


Één woord wat 2017 beschrijft: Vriendschap & Ize

Evelyne – Evelynevergote
Wat waren jouw momenten uit 2017? Het jaar 2017 was een zwaar jaar, met af en toe een leuke insteek. Zo mocht ik bijvoorbeeld meegenieten van het 50-jarig huwelijk van mijn lieve tante en oom. Maar het beste dat me overkwam was de aankoop van mijn nieuwe auto. Ik reed al sinds 2008 met mijn zwarte Ford Fusion die ik had overgekocht van de broer van mijn papa. Door de jaren heen begonnen er toch wat kosten aan te komen, waardoor ik bij de laatste keuring heb beslist om een nieuwe te kopen. Een volledig nieuwe deze keer. In oktober nam ik mijn ouders mee op sleeptouw. Ik wou hen er absoluut bij.

Ik had al iets in gedachten, maar dat bleek toch niet de goeie keuze te zijn. De auto was veel te laag en met mijn rugproblemen kon ik dit niet maken. Ik koos voor een ander model die meteen goed zat, nl Ford Bmax. Ik had ergens geluk, want omdat dit model uit het gamma verdwijnt kon ik op enkele voordelen rekenen. Wat ik helaas niet kon kiezen was de kleur. Na even twijfelen en overwegen ben ik toch voor de actie gegaan en niet het kleur. Uiteindelijk doet dat niet zo heel veel ter zake. Enkele weken later mocht ik de wagen gaan ophalen en moest ik afscheid nemen van mijn oude auto’tje. Het heeft niet lang geduurd eer ik de nieuwste snufjes gewend was en ik zei: ‘ik ben ga een rondje rijden met MIJN auto’. Dat was het beste die mij overkwam in 2017!


Één woord wat 2017 beschrijft: Rollercoaster

Amy – Sommarmorgon
Wat waren jouw momenten uit 2017? 2017 was voor mij een jaar waarin ik veel aandacht heb besteed aan persoonlijke ontwikkeling en het vorm geven van mijn ambities. Uit mijn comfort zone stappen, zowel in mijn carrière als persoonlijk. Een stap die ik daarin heel graag wilde zetten, maar doodeng vond (door enorme faalangst) is het opnemen van een liedje in de studio. Ik zing al heel mijn leven met zoveel plezier, maar dit aan anderen te laten horen is tegelijk een van mijn grootste angsten. In mei 2017 ging ik de studio in en eind september was ik zover om het resultaat te delen met de buitenwereld. Hoe ongelooflijk spannend ik dat ook vond, ik was tegelijk erg benieuwd wat anderen van mijn liedje zouden vinden. De reacties waren overweldigend. Ik kon haast niet geloven hoeveel lieve en mooie reacties er kwamen. Een grote stap voor mij met dus een heel bijzonder resultaat.


Één woord wat 2017 beschrijft: Persoonlijke groei

Saskia: Ik wil jullie zeker het liedje van Amy niet onthouden dus bij deze de link hiernaar.

Dit waren de eerste 5 deelnemers. De laatste dag van 2017. Morgen begint alweer een nieuwe start. Een nieuw jaar, vol mooie nieuwe kansen & momenten. Morgen komt deel 2 met nog meer inspirerende verhalen online! Ik kreeg zoveel toffe reacties van bloggers, dat ik heb besloten het in 2 delen te publiceren.

Voor nu, alvast een fijn, gezond en Happy New Year! ? Geniet. Durf. Beleef en verwonder.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

17 reacties op “Jouw moment(en) uit 2017 | Bloggers aan het woord

 1. Leuk om ook andere verhalen dan de mijne te lezen 😉 Mooi gedaan, Sas!! Dank u wel! Een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2018!!

  p;s;: De ene challenge die ik op 1 januari 2017 startte is nu afgelopen en morgen begin ik gewoon een nieuwe 😀 Hou zeker mijn blog in het oog 😉

 2. Wat super leuk om dit te lezen van andere bloggers! Leuk idee!! Oh ik begin net weer blogs te lezen en ik heb echt heel wat gemist………….. 🙁 haha komende weken lekker bij lezen 🙂
  Fijn en gezond 2018!!

 3. Wat een mooie hoogtepunten allemaal! Alvast een hele fijne jaarwisseling, geniet van de laatste uurtjes van dit mooie jaar en tot volgend jaar 🙂 .

 4. Mooie collage en een leuke manier om weer andere bloggers te leren kennen (sommigen kende ik al 😉 ). Ook voor jou een fijne jaarwisseling toegewenst en heel veel goeds, moois, waardevols en warms voor 2018.

 5. Wat een mooie terugblikken op bijzondere en soms ook moeilijke momenten uit 2017! Prachtig om te lezen!
  Ik wens je een geweldige jaarwisseling en natuurlijk al helemaal een heel mooi 2018 toe! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *