Currently #12

Aan inspiratie geen gebrek. Wel aan tijd. Vandaar vandaag een nieuwe Currently online. Waar heb ik me zoal de laatste tijd mee bezig gehouden?

Reading • Ik ben met de laatste hoofdstukken bezig met De Dorst. Nog steeds een tof boek, maar ik heb gewoon weg geen tijd genomen en gehad wat meer te lezen. Wel ben ik erg benieuwd naar de ontknoping… Daarbij weet ik al 100% zeker wat mijn volgende boek gaat worden: de nieuwe van Camilla Läckberg. Erg benieuwd, aangezien ik haar verhalen altijd in 1 dag uitlees en verslind. Echter ben ik een beetje sceptisch aangezien ik normaal niet van geschiedenis en hekserij hou. En dit boek staat er volgens mij vol van…

Waar gaat Heks over?
Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka verdwijnt, denkt men meteen aan een oude zaak. Dertig jaar geleden verdween daar namelijk een vierjarig meisje dat later werd teruggevonden – vermoord. Destijds werden twee tienermeisjes beschuldigd van deze moord; de een leidt sindsdien een teruggetrokken bestaan in Fjällbacka en de ander is een beroemde actrice die even is teruggekeerd.

Patrik Hedström acht de kans klein dat er een verband is tussen de verdwijningen, maar moet de mogelijkheid tóch onderzoeken, daarbij bijgestaan door schrijfster Erica Falck. Hoe dieper ze in de zaak verwikkeld raken, hoe meer ze zich realiseren dat deze ver teruggaat in de geschiedenis. Het verhaal gaat namelijk dat een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij meerdere gezinnen vervloekt had…


Watching • Mijn standaard series die ik telkens opneem. Kan er echt fijn van genieten! Daarbij nog steeds de laatste aflevering van The Fall die ik moet kijken. Maar ohhhhhh ik wil niet dat het voorbij is. Maar binnenkort eens kijken en dan starten met een nieuwe serie. Ik denk dat het MindHunters gaat worden.

Drinking/eating • Mini KitKat’s, heerlijk! En ik heb heel wat nieuwe, fijne theetjes ontdekt die ik met veel plezier uit mijn nieuwe mok drink. Ook kan ik erg genieten van Lotus Speculoos mini koekjes voor bij de thee.

Crafting • Ik wil binnenkort beginnen met mijn B&B diamont painting. Ben erg benieuwd wat ik ervan ga vinden. En binnenkort wil ik ook wat tofs zelf maken voor beeb 2.0 van mijn beste vriendinnetje & nog iets anders voor iemand anders.. Lekker weer DIY’en dus!

Loving • Rust, series kijken, mijn leeshoekje boven op zolder, leuke cadeau ideeën hebben, poezen die vaak bij me komen knuffelen, super fijne inspiratie hebben op werk, genieten van muziek (en nieuwe pareltjes ontdekken) en het herfstweer.

Not loving • Drukke weken en de napijn van de tandarts. Het bezoek is zeker erg tegen gevallen en ben daarna ook een aantal dagen thuis geweest. De napijn (van de verdovingen) was echt zo niet fijn en ik was van de stress gewoon gevloerd. Gelukkig nu weinig last meer.

Happy about • Mijn vernieuwde layout! Zo blij mee. Nieuw theme, nieuwe header. Geheel een nieuwe look waar ik super blij mee ben. Minimalistisch, helemaal Sas en toch net even wat rustiger en fijner in mijn ogen dan de vorige. Wel ben ik nog met een aantal dingen achter de schermen bezig.

Needing • Een opgeruimde inbox. Ben er hard mee bezig, maar wil daarnaast ook gewoon lekker mijn mapjes uit gaan zoeken. Wat kan weg, wat niet. Meer overzicht en meer ruimte beschikbaar. Zelfde trouwens voor de mapjes op mijn laptop.

Thinking • Ik ben juist bezig mijn verstand wat meer op 0 te laten staan.

Feeling/mood • Ups & downs. Ik heb echt een aantal drukke en heftige weken achter de rug gehad. Ik merk dat het lichamelijk nu zijn tol aan het eisen is. Nog meer rust, nog meer nee zeggen & meer offline tijd hierdoor aan het inlassen, vandaar ook wat minder stukjes online van mijn kant. Maar ik ben snel weer terug als ik in wat rustiger vaarwater zit.

Looking forward to • De geboorte van beeb 2.0 van mijn beste vriendinnetje. Maar ook naar mijn kerstpakket, pietengym op werk, 1 jaar samenwonen in deze woning, sinterklaas vieren met mijn ouders en de aankomende kerstvakantie – die onofficieel al is goedgekeurd.

Listening to • Du Lupa. (en ik ontdekte dat ik nog veel meer muziek van haar kende, alleen niet wist dat zij het zong haha ^^ )

Waar kijk jij naar uit?

Fijne Maandag iedereen!

16 reacties op “Currently #12

 1. Ohhhh, ik raak helemaal in de war…. 1 jaar samenwonen? Vast wel meer, toch? Rot om te lezen dat je tandartsbezoek zo erg tegengevallen is…
  Ondertussen kijk ik uit naar Kerst en Oud en nieuw. In twee weken tijd 10 vrije dagen1 Jeeeej!

 2. Hopelijk duurt het nu heel erg lang voor je opnieuw naar de tandarts moet. Ik ben trouwens wel nieuwsgierig naar welke theesmaken je ontdekt hebt. Nieuwe favorieten leren kennen?

  1. Zeker wel wat nieuwe losse thee ontdekt. Vind het steeds fijner, zeker nu ik een hele handige (tastea)beker heb waarin losse thee zo handig en fijn in te drinken is.

 3. Oooooh, pietengym! Ik was helemaal vergeten dat dat bestond, hahah. Dat heb ik ook nog gedaan toen ik in groep 1 en 2 zat van de basisschool. Volgende week mag ik zwarte piet spelen op het werk van mijn moeder, daar heb ik zoveel zin in! Ik ben ook wel benieuwd naar het boek ‘Heks’.

 4. Als mijn boek uit is, wil ik ook beginnen in ‘Heks’. Lijkt mij een fantastisch boek. Ik houd van geschiedenisdingen enzo, dus ben erg benieuwd! En dankzij jou ben ik twee weken geleden met ‘The Fall’ begonnen. Ben inmiddels bij seizoen 2 halverwege, en echt, wat een goede serie! Dus bedankt voor de tip 😉

 5. Ai, zo jammer dat je laatste tandartsbezoek geen pretje was en je er zelfs moest voor thuisblijven. Moet wel serieus geweest zijn dan. Hopelijk betert het snel, want niets zo erg als blijvende pijn hebben.

 6. Grappig, ik ben net dit weekend begonnen in De Dorst, weer een heerlijk boek van Jo Nesbo. Heks staat ook nog op mijn lijstje maar waar ik de tijd allemaal vandaan moet halen. Pff… een cleane inbox, hoe doe je dat? Nou ja, ik moet er eigenlijk gewoon tijd voor vrij maken maar dan ga ik liever een rondje in blogland maken of met mijn boek op de bank.

 7. The Fall…geweldige serie Ik ben ook bijna aan het einde…ben zo benieuwd hoe het afloopt! Vervelend van de tandarts, ik hoop dat je je snel beter voelt!

 8. Proficiat met jullie 1 jaar samenwonen! En met de nieuwe lay-out. Een hele fijne manier van benaderen om zo eens alles wat jou bezighoudt in kaart te brengen vind ik. Ik zag links en rechts dat die nieuwste van Camilla Läckberg echt goed is. Doch net zoals jij heb ik het zo niet begrepen op hekserij en Co. Ook horror is niet mijn ding (zowel in boeken als in films niet). Crafting dan weer wel. Echt leuk hé zo DIY projectjes. Om goed te zijn zou ik wat vaker buiten moeten komen, werk aan de winkel 🙂 Tegenwoordig zit ik vaak binnen met een goed boek en – inderdaad – zo’n heerlijke thee. Er zijn ook zoooveeel goede soorten hé 😉

 9. Leuk dat je met diamond painting aan de slag gaat! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Balen dat dat tandartsbezoek er toch best wel inhakte. Hopelijk voel je je ook qua drukte en stress snel iets beter. Goed dat je jezelf bewust rust geeft in deze hectische tijd 🙂 En de vakantie is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *