#Echtepostiscool editie 5.0 & ik deed mee!

Op 21 Oktober was het dan eindelijk zover. De uitpak dag van #echtepostiscool! Een project die met veel liefde & enthousiastme verzonnen is door Northflix & Inge. Wat het projectje inhoud?! Je krijgt een lootje toegewezen en kan voor €7.50 gaan shoppen voor diegene. Een super tof concept aangezien je iedereen kan trekken en geen idee heeft wie jou lootje heeft. Alle deelnemers zijn altijd zó enthousiast op Twitter en Instagram en het is echt 1 groot feest. Zien wie ik had en wat ik van mijn swap maatje heb gekregen? Dat laat ik je in dit artikel van vandaag zien.

Mijn Swap maatje

Ik zal beginnen met mijn eigen swap maatje. Ik was ontzettend blij met mijn lootje! Aangezien het iemand was die ik al járen volg enw aar ik erg leuk persoonlijk (mail)contact mee heb. Mijn maatje was namelijk Renske van Montevie! Erg leuk om het geheim te houden, aangezien ze in een mail aan mij al vroeg of ik mee deed met dit project. En dat ze zó ontzettend benieuwd was.

Inmiddels heb ik via social media contact met haar gehad en heeft ze me laten weten erg blij te zijn met haar pakketje. Super leuk om te horen. Daar doe je het immers voor. Daarnaast zit ik echt áltijd over mijn budget heen voor dit project, want het is zo tof om te shoppen. ‘Oh en dat is leuk voor haar’, ‘Oh en dat ook!’


Foto van het pakketje wat ik Renske stuurde. (Bron: via haar Instagram)

En toen kwam mijn #echtepostiscool pakketje aan…

Het pakket

Super spannend, want wanneer zou ik het pakket krijgen? Hij was er erg kort voor het uitpakken, wat een groot voordeel was want wachten erop is zó lastig. Ik heb gelukkig dus geen weken naar mijn pakket moeten staren. Wel was hij aangepakt bij de buren, en stond hij achter het glas naar me te roepen. Maar ze waren niet thuis! Gelukkig werd diezelfde dag het pakketje gebracht door de buurvrouw en kon het wachten beginnen..

Jeetje wat een groot pakket was het! En ook zo super leuk ingepakt. Tevens de doos die eronder zat was leuk met washi tape beplakt en er zat een leuke kaart op met een poes erop. Ik had er echt géén idee van wie mij had als lootje, deste leuker…

Het uitpakken was een groot feest! Er leek geen einde aan de bodem te komen, zoveel cadeautjes zaten erin! En ook allemaal zo ontzettend leuk ingepakt. Ik laat jullie graag apart zien wat ik heb gekregen.

De cadeaus op een rij

‘If you can read this..bring a cup of tea’

HOE LEUK IS DIT?! Echte theeleut sokken. Ik wist niet wat ik zag toen ik ze open maakte. Geen idee dat je ze ook met thee had, voor een collegaatje heb ik ze ooit besteld over wijn. Deze sokken gaan vast maken dat ik meer kopjes thee ga krijgen van M. Ze zijn heerlijk warm en zitten super fijn. Dit worden vast mijn lievelings sokken deze winter.

Thee, thee & nog meer zakjes thee! Daarnaast ook nog wat lekkere hebbe-dingetjes voor bij de thee. Ik ben erg benieuwd naar de smaken en of het allemaal lekker gaat zijn.


In mijn omschrijving had ik uiteraard vermeld dat ik van eekhoorntjes hou. Hoe schattig is het huisje en de eekhoorn voor in de kerstboom?! Het leuke is, het eekhoorntjes huisje had ik al zien staan & had ik met moeite terug gezet. Extra leuk dus om hem toch te krijgen. Daarnaast een heerlijke douche gel waar ik zeker tijdens me-time van ga genieten.


Ook altijd handig: een lipgloss, notitieboekje en een fijne pen! Do what you love is heel toepasselijk met mijn werk, en deze ga ik er zeker voor gebruiken. Voor ideeën voor activiteiten tot to-do-lijstjes. Deze komt zeker goed van pas! Ook ben ik erg benieuwd naar de lipgloss…


Als klap op de vuurpijl, onderaan het pakket een grote lijst. Wat zou erin zitten? Met mijn mond open draaide ik de lijst om en ben zó ontzettend blij ermee. Durven, dromen, doen! iets wat compleet bij mij past en de minimalistische dromenvanger vind ik ook echt zo tof! Deze gaat een mooi plekje krijgen in ons huis. Hoewel ik nog wel even moet brainstormen waar hij het beste tot zijn recht komt.

Inmiddels dit prachtige plekje gevonden in onze gang op ons bakkersrek <3

* Oh en ik kreeg ook nog een stuk chocolade, wat niet op de aparte foto’s staat. Wel erbij gelegd, maar ik vond de foto’s wat te druk waardoor ik ervoor heb gekozen deze niet te plaatsen. Wel te zien op de foto hieronder.

Onze katten…


Onze katten werden deze editie ook niet vergeten. Zo super lief!


Ze kregen 2 zakjes met lekkernijen, waar ze erg blij mee zullen zijn. Bij deze, een poot van Yara & Ayla (en een kopje erbij)

Alle gekregen cadeaus…


Ik ben echt super verwend met alle toffe cadeaus. Het leek wel of alle feestdagen op dezelfde dag vielen tijdens het openmaken. Hoewel ik echt blij ben met alle cadeaus ben ik toch het meeste blij met de sokken & de mooie lijst.

Wie mijn lootje had…

Een big thank you naar degene die mijn lootje had. Wat een prachtig, vol en geweldig ingepakt pakket heb ik gekregen. Ze heeft echt dingen gekozen die ik echt super tof vind. Dus hartelijk dank lieve Marije van Pluseenbeetje voor alle toffe items. Heel erg bedankt voor de tijd, moeite en energie je erin hebt gestoken, dit was duidelijk af te lezen van de ingepakte cadeaus.

Super leuk ook dat Marije mijn lootje had, aangezien ik haar al een tijdje volg via haar blog. Altijd leuk als het toch een ‘bekende’ is i.p.v. een random iemand die je totaal nog niet kent.

Ik deed al eerder mee met andere edities van #echtepostiscool en was blij deze keer weer bij de loting te zitten. Vorige keer maakte ik al een artikel van de cadeaus die ik kreeg van MieseMuis en deelde lieve Astrid haar cadeaus van mij gekregen op haar blog.

Ook deze editie heb ik weer met plezier gehopt, ingepakt en in spanning gewacht op mijn eigen pakket. het is altijd maar afwachten of je swap maatje het echt leuk vind en of je zelf echt dingen krijgt die bij je passen. Maar gelukkig is dat deze editie helemaal goed gekomen!

Extra bedankje..

Daarnaast wil ik een extra bedankje plaatsen voor de wederom leuke en enthousiaste bedenkers van dit project Northflix & Inge. Wat zijn jullie hier altijd super fijn mee bezig, ondanks dat het erg veel werk is. Jullie zijn toppers! Op naar de volgende editie.. 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Heb jij meegedaan aan deze #echtepostiscool editie? Was je blij met je pakketje?! Laat hieronder de link achter als je een artikel erover hebt geschreven. Normaal mag je geen link achter laten, maar dit keer een uitzondering! Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie pakketjes!

28 reacties op “#Echtepostiscool editie 5.0 & ik deed mee!

  1. Echt heel erg leuk om te lezen vind ik dit soort artikelen 🙂 Helaas deed ik dit jaar zelf niet mee (gelukkig wegens leuke dingen!), maar wil dit wel weer doen.

  2. Ik vind het zo leuk om deze week overal blogposts te zien met unboxings van EPIC. Binnenkort ga ik toch eens opzoeken of er geen gelijkaardig project bestaat in België. Ik doe wel mee met de Secret Santa van Kwante in Wonderland en Emmy’s Winter Book Swap maar het lijkt me leuk om misschien nog wat vaker mee te doen met zo’n initiatief. Eerst de voorpret van het samenstellen van een pakket, dan uitkijken naar je eigen pakje en afwachten of je lootje gelukkig is met de spulletjes die je voor hem/haar uitkoos.

  3. Wat een super leuk pakketje! Mooie items had ze voor je uitgezocht, echt heel Saskia1 Ik heb ooit eens meegedaan aan een post swap, leuk om te doen maar ik denk niet dat ik er snel nog eens aan mee doe.

  4. Wat een leuk pakket joh! Zelfs aan je katten is nog gedacht! En ja, die eekhoorn… te schattig gewoon! Ik heb zelf deze editie ook weer meegedaan en ben ook erg verwend. Ik heb alleen nog geen tijd gehad om er een over te bloggen.

  5. Wat had Marije ontzettend haar best gedaan!
    Dit is – voor zover ik kan beoordelen – echt jij!

    Zien we je weer bij de 6e editie? 🙂

  6. Superleuk, zo echte post hé, zowel het sturen als het ontvangen. Mooi en zorgvuldig uitgekozen zo te lezen. Ik wens er jou veel plezier mee alvast.

  7. Je had al een tof pakket voor Renske samengesteld, maar je hebt ook een super pakket van Marije gekregen zeg! Wauw! Die sokken zijn echt iets voor jou en die quote in de lijst past ook perfect bij jou. Wat een mooi, betekenisvol pakket heb je mogen ontvangen. Leuk dat je weer hebt meegedaan aan Echte Post Is Cool! 🙂

  8. Ik deed mee met de allereerste editie van #epic, maar helaas is het niet meer mogelijk om als Belg mee te doen.. Jammer, maar ik begrijp het wel. Wat een mooie en toffe kado’tjes heb je gekregen (en gegeven!)

  9. Wat een leuke cadeaus en wat passen ze goed bij je! Die sokken zijn geniaal 😀 Ik vind het eekhoorntje voor in de boom het allerleukste denk ik! Ik doe dit jaar weer mee aan de Instaswap (herfsteditie) en die ga ik zaterdag versturen, dus ben benieuwd!

  10. Wow! Wat een tof pakket heb je gehad zeg! Ik zie echt bij iedereen zulke leuke pakketjes voorbij komen. Daar word je toch blij van? En die sokken, die zijn natuurlijk amazing! <3

  11. Wat een onwijs mooi pakket heb je zelf samengesteld en ook ontvangen! De poster met ‘Durven, Dromen, Doen’ is echt prachtig en wat leuk dat Marije ook aan je liefde voor eekhoorns heeft gedacht 🙂 Ik vond het ook erg leuk om voor het eerst mee te doen met EPIC deze editie. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *