10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | December

december 28 2017

De laatste maand van 2017 is alweer aangebroken. Heel cliché maar wat is het snel gegaan zeg. Op naar een mooi 2018! Maar uiteraard eerst nog een 10 dingen die mijn maand beter maakten lijstje van deze laatste maand. Ik ga uiteraard verder met deze lijstjes te maken in het nieuwe jaar.

Op aanraden van mijn enquête resultaten, waarin werd verteld dat de Behind the Scenes artikelen per maand niet zo leuk werd gevonden een nieuwe insteek. YAY! Daarnaast vond ik het zelf ook wel weer tijd voor iets nieuws, fris en anders. Nu dus elke maand, een van de laatste dagen van de maand deel ik 10 dingen. 10 positieve dingen die mijn maand een stuk beter maakten. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Kijken jullie mee?

Omdat het stil staan bij de kleine & grote geluksmomenten per maand gewoon belangrijk is..

Sinterklaasviering
Uiteraard vierde we dit jaar weer Sinterklaas. Extra fijn aangezien we vorig jaar (door de verhuizing) het overgeslagen hadden. Gezelligheid allom samen met mijn ouders en heb super fijne cadeaus gekregen. Lees en kijk hier wat wij allemaal kregen

Baby 2.0 zien van beste vriendinnetje
Ik zag eindelijk baby 2.0 van mijn beste vriendinnetje. Zo trots op haar & haar gezinnetje. Heel erg veel sterkte met het herstel, aangezien dit allemaal niet van harte gaat. We zien elkaar snel weer als je bent opgeknapt!

Nieuwe CD van P!NK
JEUJ. Hij is zoooo vet <3 Staan echt hele toffe nummers op. Ik heb hem nu als CD & LP (gekregen voor Sinterklaas & kerst) Hij staat hier op repeat en heb zeker al een aantal favorieten. Zoals o.a. What about us, Barbies & But we lost it.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nieuwe header / blog dingen
Jaja, ik kan hem bijna maandelijks erin zetten haha. Er is een nieuwe layout gemaakt & heb zitten spelen met mijn header. Ik ben weer blij.. Benieuwd hoelang deze blijft staan 😉 Achter de schermen ben ik nog bezig om alles geheel goed te krijgen.

Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw
De sneeuw was leuk. Vooral als je met kinderen werkt haha. Alleen erdoorheen moeten met de auto richting werk was minder. Waarbij iedereen die ene sneeuw-maandag thuis ging werken is dat op mijn werk natuurlijk niet mogelijk! Van mij had de sneeuw mogen blijven, vooral in mijn vrije weken. Ik heb heel wat toffe foto’s gemaakt in de sneeuw, en gewandeld.

Kerst & kerstpakket
Kerst vieren was super fijn! Zo kreeg ik van M. en bij m’n schoonfamilie (M. had mij werderom getrokken met lootjes) heel wat fijne cadeaus. Een hoop BLOND spullen, maar ook een LP van P!NK en heel wat toffe boeken. Om blij van te worden ♡ Daarnaast mocht ik heel tof op werk zelf mijn kerstpakket samenstellen. Ze hadden een markt met verschillende kraampjes geregeld. Super leuk en heb toffe dingen uitgezocht.

Ook kreeg ik van ouders op werk wat lieve dingen zo voor de kerst. En een collegaatje kwam nog kijken naar onze woning, en bracht ook hele lieve dingen mee. Daarbij had lieve Sabine nog wat toffe dingen voor me meegenomen bij de Primark. Net als wat ik hieronder ga vertellen: niet te vinden en zij kwam wat mooie collectors items tegen voor mijn Belle & Het Beest collectie.

De liefde van bloggers
Ik hou zo van de bloggers wereld he? Had ik dat al gezegd? Ik hoor altijd zoveel nagativiteit maar ik kan echt blij worden van de lieve digitale mensen. Zo stuurde LiefsvanLieke de lang gezochte MRS Teapot op en een kleinigheidje. Daarbij kreeg ik van Nobody-else een lot en leuke kaart, aangezien ik een kortingscode aan haar gaf voor een vakantie. Ik krijg steeds meer lieve kaartjes, emailtjes en reacties en ben hier zó dankbaar voor. ♡

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

VAKANTIE!
EINDELIJK! En hij is nog lang niet voorbij. December was een drukke maand waarin ik eindelijk vanaf de middag 20-12 vrij had. XXL genieten kan ik je zeggen, aangezien ik er al heel erg lang naar uitkeek. Wat we allemaal willen gaan doen? Lees het hier. Ik geniet nog even verder.

Meetings
Ik had een hope meetings op de planning staan! Super tof. Zo ging ik natuurlijk kijken bij baby 2.0 van Wendy, ging ik shoppen & lunchen (en kijken bij de nieuwe crib) van Julie en at ik gezellig bij de Chocolate Company met Sabine. Daarbij ging ik ook nog een dagje shoppen met mijn ouders. Super gezellig en kocht een super tof eekhoorn blousje. Ook ging ik nog Bagelen samen met Leona (en haar zoontje) en heb ik zeker nog wat leuke meetings op de planning staan.

Dit filmpje/liedje:


Prachtig nummer die naast de CD van P!NK zeker op repeat staat. Prachtige tekst.

Maar ik keek ook heel wat blooper filmpjes van TBBT, geniaal en echt om moeten lachen

En? Heb jij genoten deze laatste maand van 2017?

15 comments

 • Nicky

  11/01/2018 at 10:55

  Wat een gezelligheid! Vooral als je het lees in die kale januari maand…Ahhh, december is leuk, he?

 • zwartraafje

  04/01/2018 at 18:57

  Dat sneeuwwitte tapijt vond ik prachtig al was ik wel blij dat manlief van thuis uit kon werken en er niet met de auto door moest rijden. Die lieve attenties doen echt wonderen hé. Zo stuurde een blogvriendin me ooit een stuk chocolade toe in de hoop dat dat tegen vrijwel elke tegenslag zou helpen. Iemand anders stuurde me dan weer een kaartje op op me op te vrolijken toen ik weer eens ziek was. Iedere keer dat ik zo’n attentie krijg ben ik nog meer bewust van hoeveel lieve mensen ik via het bloggen heb leren kennen.

 • Michelle

  01/01/2018 at 20:13

  Wat een leuk idee om op deze manier terug te kijken naar je maand! Super leuke dingen heb je in dit lijstje staan. December ging voor mijn gevoel erg snel voorbij. En eerlijk gezegd vond ik het niet zo veel aan. Voelde mijn rug en dipje heel erg en ook sloeg de vermoeidheid weer toe. We waren blij met de vakantie dus 😉

 • Sofie

  28/12/2017 at 20:58

  Fijn! Hier nog eentje die houdt van de sneeuw, ik had toen toevallig een dagje vrij 🙂 Heerlijk gewandeld met de hondjes

 • Evelyne

  28/12/2017 at 18:43

  Uw nieuwe header, I like ^^

  1. SAS

   28/12/2017 at 23:45

   Dankjewel! Ik ben er ook erg mee in mijn nopjes 🙂

 • Simone

  28/12/2017 at 17:34

  Wat een fijne momenten heb je gehad in deze laatste maand! Hopelijk heb je ook net zo’n fijne jaarwisseling en wordt het volgend jaar nog beter! <3

 • Hilde

  28/12/2017 at 17:54

  Heb zeker genoten van deze (bijna) laatste maand van het jaar. De sneeuw buiten enerzijds, de warmte en gezelligheid binnen, de moeder-dochter momentjes, kerstmarkt, … Jouw lijstje is in elk geval een hele mooie geworden. En geniet nu nog maar wat van die vakantie. Het is jou van harte gegund x

 • Zo simpel is dan geluk

  28/12/2017 at 16:20

  Wat een leuke dingen allemaal. Geniet nog van je vakantie!

 • Sam – singlereadytomingleblog

  28/12/2017 at 15:09

  Zo leuk, al die cadeautjes! En hahaha, elke keer als je P!!NK schrijft, lees ik eigenlijk X!NK, een groepje dat ooit voor België naar het Junior Eurovisiesongfestival is geweest, hahaha, oeps!

  1. SAS

   28/12/2017 at 23:44

   😉

 • Yara

  28/12/2017 at 10:58

  Wat leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara

 • Jenn

  28/12/2017 at 10:32

  Wat een fijne momenten, ik word blij van dit lijstje 🙂

 • Darina

  28/12/2017 at 09:16

  Prachtige momenten om bij stil te staan. Je hebt mooie cadeautjes gekregen. Geniet van je vakantie!

 • Romy

  28/12/2017 at 08:32

  Wat een mooie dingen op terug te blikken van de afgelopen maand! Wat onwijs lief dat je op je werk zulke persoonlijk uitgezochte cadeaus kreeg en je bent ook met Kerst verwend met hele leuke cadeaus. Geniet van je vakantie! 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *