Currently #11

Happy Sunday!

De laatste Currently (nummero 10 alweer) was in Augustus, na onze vakantie. Tijd in oktober voor weer een nieuwe Currently! want er zijn zeker hele fijne dingen gebeurd, maar er staan ook nog fijne dingen om de hoek te kijken…

Reading • De Dorst van Jo Nesbø – Eindelijk begonnen in een nieuw boek. Ik heb al een aantal hoofdstukken gelezen en tot nu toe is het, net als zijn andere boeken veelbelovend. Ik ben erg benieuwd naar de ontknoping.

Waar gaat het verhaal over? Er loopt een moordenaar rond.

De politie vindt het lichaam van een vrouw; een internetdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is. Hij is in je huis, hij is in je kamer….

De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht.

En hij is uit op bloed. Wanneer een nieuw slachtoffer wordt gevonden, weet Harry dat er geen weg terug meer is en dat hij zijn aartsvijand opnieuw onder ogen moet zien.Watching • Wij zijn samen bijna klaar met seizoen 3 van The Blacklist, 1 van de weinige series die we beide erg tof vinden. Daarnaast ben ik bezig met nieuwe afleveringen van The Fall. Ik moet nog 2 aflevering tot de seizoens- finale.. Ik wíl ze eigenlijk gewoon niet kijken want dan is het afgelopen. Daarnaast is het echt zo’n mega gave serie maar valt het tot nu toe een beetje tegen dit 3de seizoen.. Ik hoop dat er nog wat gaat gebeuren! Ook ben ik midden in BorderTown, maar die heb ik al heel wat weken niet gekeken. Met mijn aankomende vrije dag maar eens even doen.

Wel keek ik in de weekenden veel films via Netflix. Nieuwe, maar ook gouden ouwe. Ik heb een hele lijst gemaakt met films(en series) die ik zeker nog wil gaan kijken. Yay voor Netflix!

Drinking/eating • Ik ben nog steeds elke dag blij met mijn Tastea thee & beker. Verder eet ik vaker fruit en geniet van wat gezondere producten.

Crafting • Ik ben druk bezig met mijn #echtepostiscool pakketje. Super leuk om mee bezig te zijn! Ik heb alle spullen al, ben bezig met de tekst op de kaart en de doos inpakken. Zo benieuwd wat mijn maatje ervan gaat vinden…

Loving • Goed functioneringsgesprek met een hoop mooie complimenten, werken aan wat leuke artikelen (en samenwerkingen) voor mijn blog, wat meer rust in mijn hoofd en het offline genieten. (lezen, series, rommelen in huis – tijd nemen voor mezelf)

Not loving • Mensen die 40 rijden waar je 60 mag (irritatie factoortje), sommige geneuzel op werk (hoewel ik me nu aan het focussen ben op de positieve vibe die ik heb),

Happy about • Aankomende herfstvakantie (betekend wat vrije dagen), nog steeds super happy met onze woning, het feit dat ik gisteren alweer 4 jaar de leukste baan heb die ik me kan bedenken (bij de leukste werkgever), nieuwe CD en nummers van P!NK

Needing • Dat mijn kerstvakantie wordt goedgekeurd! Doordat we weinig inval hebben heb ik pas uitsluitsel eind November of ik daadwerkelijk wel vrij ben. Super balen.. En dus duimen maar…

Thinking • Gisteren was het precies 4 jaar geleden dat ik dienst kwam bij mijn huidige werkgever. Lees hier over het telefoontje. Ik ben nog steeds zo blij en dankbaar voor deze mooie baan. Elke dag lange dagen maar ga er met zo’n glimlach heen. Kinderen helpen, stimuleren, het beste uit hunzelf laten halen. Knuffels. Genieten. Laten beleven. Ik vind alles aan deze baan fijn en zit helemaal op mijn plek bij mijn werkgever.

Gek om er over na te denken hoe alles uiteindelijk is gelopen. Prachtig om bij stil te staan hoe alle wegen naar deze fijne baan hebben geleid.

Feeling/mood • Ik voel me goed. Opgeladen. Rustig. En ben op mijn werk met leuke, creatieve dingen bezig die me energie geven. Blije ouders en vooral kinderen is toch super leuk om te zien. Daarnaast merk ik wel dat ik een hoop spierpijn heb gekregen van mijn workshop die ik geef bij de NSO. Maar al met al goed in mijn vel, binnenkort wat extra werken en vrije dagen waar ik extra van ga genieten. Daarnaast slaap ik de laatste weken ook een stuk dieper en fijner waardoor ik echt uitgerust ben.

Looking forward to • Mijn leuke bestelde items via AliExpress. Binnenkort een artikel online met de dingen die ik verwacht aankomende weken/maanden.

Listening to • Dit nummer van Fergie. Prachtige tekst. (en lijkt erg voor mijn gevoel op ‘Big Girls Don’t Cry’)

Volgende week wat minder artikelen online i.v.m. de herfstvakantie. Ik moet lange dagen werken en de dagen die ik vrij ben ga ik heerlijk offline doorbrengen. Tot snel!

En hoe gaat het met jullie?

11 reacties op “Currently #11

 1. Gefeliciteerd met je jubileum. Fijn dat je het zo naar je zin hebt. En leuk om te lezen hoe het met je gaat. Hier gaat het wel. Ik heb het wel erg druk (maar dat wist je al want ik loop reusachtig achter met bijlezen… ) met de extra zorg voor vriendje die nog steeds (te) veel pijn heeft. Maar verder reilt en zeilt alles lekker..

 2. Heerlijk om te lezen en ik vind het zo fijn om te zien dat je alweer 4 jaar bij je huidige werkgever werkt met veel plezier. Dat is helaas niet iedereen gegund. Heel tof ook dat je je droombaan hebt gevonden. Succes met het extra werken en geniet van je vrije momenten! 🙂

 3. Ben blij te horen dat je het zo goed en fijn hebt op je werk. Is ooh zo belangrijk. En een positief functioneringsgesprek is ook altijd mooi meegenomen 🙂 Geniet van je vrije dagen!

 4. Wat fijn dat je functioneringsgesprek zo goed verliep, dat geeft jezelf het recht voor nog meer schouderklopjes, haha 🙂 . Ik ben helemaal niet van dat soort spannende boeken, maar toch lijkt het me wel eens tof om deze te proberen.. Wie weet als ik de andere van mijn lijstje gelezen heb 🙂 . Geniet van je Zondag!

 5. Lijkt me zo fijn de ‘perfecte’ baan te kunnen hebben! Ik ben zelf op dit moment op zoek naar een nieuwe baan, maar de zoektocht gaat minder soepel dan gehoopt.

  Blacklist heb ik ook gezien, spannend, elke aflevering weer.

 6. Ik wens je alvast sterkte met volgende week, hou het gevoel van nu vooral vast, dan vlieg je er als vanzelf doorheen 😉

  Hier is het ook nu eindelijk even rustig na 2 volle weken, zelfs vooruit gekookt, zo even wat invriezen ook, kortom, rustig vaarwater, morgen mag ik weer zwemmen 😉

  X

 7. Gefeliciteerd met je jubileum op het werk! Wat fijn om te horen dat je er nog steeds met zoveel plezier werkt! Ik ga hard voor je duimen dat de vakantie wordt goedgekeurd. Zet hem op met de lange dagen deze week! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *