Het ultieme persoonlijke cadeau voor mijn man

Dit product is ter beschikking gesteld door CanvasCompany.nl

Op 13-09-2016 verkochten wij ons appartement en kort daarna kochten we onze nieuwe woning. Dit is al bijna een jÑÑr geleden. Wat is er een hoop veranderd. Daarin tegen liet ik in verschillende artikelen al doorschemeren dat de eerste maanden in onze woning niet makkelijk waren.

‘Wij hebben een hoop narigheid gehad, iets wat ik express offline heb gehouden. Niet dat ik het niet wil delen maar iets met niet altijd je vuile was maar buiten hangen en toch een stukje privacy. En een stukje het positief houden voor mezelf.’
Bron: stukje uit het oude artikel


Foto’s van FUNDA van toen wij onze woning kochten (vandaar erg leeg πŸ˜‰ ). Gemaakt door een professionele fotograaf.

Een hoop dingen die niet voorzien waren en waar best nog wel een staartje aan heeft gezeten. iets wat we op een gegeven moment maar gewoon los hebben gelaten. Het was een lastige start in ons oh zo gewilde en geliefde huis. Het heeft best wat stress en tranen (van mij) gekost in het begin, iets wat wij niet hadden gedacht toen wij onze handtekening plaatsten onder het koopcontract. Uiteindelijk is trouwens alles goed gekomen en is alles zo ver het kan al opgelost.

Gelukkig heb ik een hele lieve en vooral handige man die heel erg veel zelf kan. Zo heeft hij alle ‘nare’ dingen aangepakt, weggewerkt of mensen hiervoor ingehuurd. Om hem hiervoor te bedanken (want ik zat soms echt hierdoor even in een negatieve flow – telkens maar wat nieuws tegenkomen wat tegen zat) had ik het idee een groot canvas te regelen voor zijn eigen kamer. Hij is namelijk nog al kaal met alleen een dartbord en het gegeven Man rules bord aan de muur.

Via Canvascompany kon ik dit gelukkig gaan regelen. Ze hebben daar namelijk vele verschillende materialen waarmee je een fotoproduct kan maken. Een uitkomst, aangezien ik niet een standaard canvas wilde geven. Daarin tegen hebben ze ook erg veel formaten en ik zocht een fotoproduct van een groot formaat.

Mijn keuze viel dan ook op een foto van aluminium. Dit geeft een net iets luxere uitstraling en een andere sfeer aan een foto. Tevens is het 3mm dik en ziet het er anders uit dan een canvas op doek of ander materiaal.

Over de keuze van de foto

De keuze van de foto was makkelijk: mijn man is namelijk een groot Ajax fan. Vorig jaar had hij een seizoenskaart en hij volgt nu alle wedstrijden op de voet. Hij heeft vele mooie foto’s gemaakt in de Arena en eentje daarvan wilde ik gebruiken. Een hele zoektocht, aangezien het echt veel foto’s waren.

Kiezen. Instellen welke maten, soort en gebruik ik wilde hebben en klaar. Je kon kiezen voor een ophangsysteem speciaal voor aluminium (die ik er uiteraard bij heb gedaan) en tevens kon je een foto check doen. Voor een klein bedrag kijken ze dan of de foto goed is voor het materiaal en de kwaliteit komt hierdoor ten goede. Een extra fijne service die ik waardevol vind.

De ontvangen aluminium canvas


afmetingen: 120×80 / 3mm dik – aluminiumsoort: wit – uitsnede: liggend – gebruik: binnen

Ik ben echt super blij met dit mooie cadeau voor M. En het belangrijkste: M. is er ook erg blij mee! Het ophang systeem was ook makkelijk te hanteren en hij hing in een oogwenk. Het ophang systeem bestaat uit een 2 tal plaatjes met plakstrip, afstandhouders, een schroeven en pluggen. Hij ziet er prachtig uit, echter als je dichterbij komt is de kwaliteit van de foto toch iets minder dan de daadwerkelijk ingestuurde foto. Mijn man heeft de foto met zijn LG gemaakt die een super goede fotokwaliteit heeft. Deze komt niet geheel tot zijn recht op het aluminium, maar desniettemin echt een prachtige aanwinst.

Ik kreeg ook telkens netjes een email als er een wijziging was met het aluminium doek. Als hij in productie was, of onderweg. Een hele nette service! Zelf had ik graag ook een emailtje ontvangen vanuit de foto check. Hij is nu dus blijkbaar goed gekeurd door de professional die hem heeft gecheckt, super fijn maar had graag zelf ook een preview gezien. Dit, aangezien ik er natuurlijk ook iets extra’s voor betaal. Maar dit is met alles een klein detail.

Zo is zijn kamer eindelijk een beetje af aan het komen. Een mooie, eigen gemaakte foto van de Arena aan de ene wand, aan de andere wand al zijn gekochte shirtjes op een rij. Het is wat aan het worden… πŸ˜‰

De aluminium foto heb ik gekregen voor de samenwerking met CanvasCompany. De verzendkosten, het ophang systeem en de fotocheck heb ik zelf betaald.

Heb jij wel eens een canvas gegeven als cadeau of voor een speciale gelegenheid?

About the Author

17 Comments

Nicky

Da’s zeker een mooi cadeau! Ook altijd extra leuk omdat het iets persoonlijks is. Fijn dat-ie zo handig is! Da’s wel een cadeau waard.

Reply
Els

Erg leuk cadeau hoor πŸ™‚ . Mijn moeder heb ik wel eens een canvas cadeau gegeven. Maar ze wist wel wat ze kreeg. Vind dat altijd persoonlijk en wil niemand iets geven wat ze eigenlijk niet willen ophangen.

Reply
Evelyne

Woow! Dit is schitterend!!! Zelf heb ik alleen nog maar met canvassen op doek gewerkt. Ooit wil ik zeker eentje op hout en op aluminium maken. Maar dat zijn (verre) toekomstplannen πŸ˜‰

Reply
Wanda

Wat een ontzettend mooie foto! Ik heb niks met voetbal hoor, maar vind het wel gewoon een hele mooie foto van de Arena. Logisch dat je man hiermee blij verrast was! Ik heb laatst nog een foto op hout laten drukken, dat was ook voor een samenwerking en toen heb ik gekozen voor een foto van Oostenrijk, bergen met koeien op de voorgrond. Op canvas heb ik zelf nog niet gedaan maar ook dat lijkt me erg mooi.

Reply
Saskia Denkers

Ik heb ooit eens een foto op aluminium laten maken via een ander bedrijf waar ik een samenwerking mee had. Ik heb toen gekozen voor een zwart wit foto, van een oude iPhone foto. Ik heb toen we de tip gevolgd om te kiezen voor zwart-witfoto, omdat dit schijnbaar net even gaver is dan een kleuren foto.
Zowieso zijn telefoonfoto’s altijd net even iets minder van kwaliteit, dat had ik ook met mijn foto’s, maar toch vind ik deze wel mooi gelukt hoor. Gave foto heb je gekozen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *