(online) geshopt

De 10 items die ik bestelde via AliExpress (en nog 2 die ik al eerder bestelde)

Zoals jullie weten bestelde ik al eerder wat leuke dingen via AliExpress. Je komt er echt de leukste dingen en koopjes tegen. Nog steeds ben ik super blij met de dingen die ik bestelde op Alie en was zeer tevreden over de kwaliteit. Soms hoor ik daar wel eens verhalen over maar gelukkig heb ik dat zelf nog niet meegemaakt. Wederom dus weer een bestelling op Alie geplaatst. Dit keer 10, hele diverse producten. Ik heb er nog geen van binnen, maar er worden een aantal binnenkort geleverd. Ik heb dus nog geen foto’s van de producten en kan nog niet oordelen over de kwaliteit.* 2 kussenslopen: HOME & LOVE
Leek me een mooie toevoeging bij onze nieuwe bank. Uiteraard omdat we een tijdje geen bank hadden, ligt er nu van alles en nog wat qua kussen op. Deze zijn erg toepasselijk en passen goed in ons interieur.

* Keukenrolhouder
Er staat nu op het aanrecht zo’n lelijke standaard van de Action. Op het aanrechtblad, terwijl ik hem liever ergens anders heb. Dit is dus ideaal, zodat je hem ergens kan ophangen.

* Sticker Assepoester muizen
Ik kon het echt niet laten. Deze wil ik ergens bij onze trap plakken. ZO schattig die Gus and Jaq (in het Nederlands Tom & Pieter)

* Belle en het beest bloem
Om toe te voegen aan mijn Belle en het Beest collectie

* Rooster voor over putjes
Altijd handig om te hebben en zeker niet duur!

* Schilderij 2 herten
Ze hadden er meerdere maar ik vond deze zo mooi! Krijgt een mooi plekje in huis. Een stukje van de natuur met daarbij nog eens onze ‘huis kleuren’

* Herfst trui
Dit lijkt me een heerlijke trui in een echte herfstkleur.

* Horloge Belle & het Beest
Om toe te voegen aan mijn Belle en het Beest collectie

* Diamond painting Belle & het Beest
Ik ben heel nieuwsgierg naar dat Diamond painting en wil het wel eens uitproberen. Als deze binnen is kan ik lekker gaan zitten freubelen.

Wat ik al eerder bestelde en binnen heb:

Mijn vorige bestelling heb ik niet gedeeld. Dit omdat het allemaal hulp stukken waren en voor mij niet echt een artikeltje waard. Toch zijn er 2 dingen die ik graag met jullie wil delen. 2 dingen waar ik erg blij mee ben.


Ik was het een beetje zat he, zo’n lelijk pompje op het aanrecht. Een ideale oplossing was dus deze dispenser. Het zeep doe je in het pompje en je hebt gewoon plek voor je schuurspons en andere dingen ernaast te doen. Lekker compact en ziet er mooi uit.


Ik bestelde ook 2 van deze haken: ideaal voor in mijn mokkenkast. Zoals jullie weten heb ik er echt tรฉveel *oops* en is een aantal kopjes aan die haken hangen erg ideaal. Zo bespaar ik ruimte en het staat ook nog eens leuk in de kast.

Hebben jullie een bestelling geplaatst bij AliExpress? Wat heb je besteld? Ik ben erg benieuwd dus vertel het in de comments.

EDIT: Inmiddels kreeg ik precies toen dit artikel online kwam wat items binnen van deze bestelling. Met alles super blij! Mocht je sommige linken willen hebben van de items kan je dit vragen via de comments. Uiteraard komt er nog een apart artikel online als ik alle items heb ontvangen en wat ik ervan vind..

*Alle foto’s komen van de verkopers van AliExpress

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *