Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!De 10 items die ik bestelde via AliExpress (en nog 2 die ik al eerder bestelde)

Zoals jullie weten bestelde ik al eerder wat leuke dingen via AliExpress. Je komt er echt de leukste dingen en koopjes tegen. Nog steeds ben ik super blij met de dingen die ik bestelde op Alie en was zeer tevreden over de kwaliteit. Soms hoor ik daar wel eens verhalen over maar gelukkig heb ik dat zelf nog niet meegemaakt. Wederom dus weer een bestelling op Alie geplaatst. Dit keer 10, hele diverse producten. Ik heb er nog geen van binnen, maar er worden een aantal binnenkort geleverd. Ik heb dus nog geen foto’s van de producten en kan nog niet oordelen over de kwaliteit.* 2 kussenslopen: HOME & LOVE
Leek me een mooie toevoeging bij onze nieuwe bank. Uiteraard omdat we een tijdje geen bank hadden, ligt er nu van alles en nog wat qua kussen op. Deze zijn erg toepasselijk en passen goed in ons interieur.

* Keukenrolhouder
Er staat nu op het aanrecht zo’n lelijke standaard van de Action. Op het aanrechtblad, terwijl ik hem liever ergens anders heb. Dit is dus ideaal, zodat je hem ergens kan ophangen.

* Sticker Assepoester muizen
Ik kon het echt niet laten. Deze wil ik ergens bij onze trap plakken. ZO schattig die Gus and Jaq (in het Nederlands Tom & Pieter)

* Belle en het beest bloem
Om toe te voegen aan mijn Belle en het Beest collectie

* Rooster voor over putjes
Altijd handig om te hebben en zeker niet duur!

* Schilderij 2 herten
Ze hadden er meerdere maar ik vond deze zo mooi! Krijgt een mooi plekje in huis. Een stukje van de natuur met daarbij nog eens onze ‘huis kleuren’

* Herfst trui
Dit lijkt me een heerlijke trui in een echte herfstkleur.

* Horloge Belle & het Beest
Om toe te voegen aan mijn Belle en het Beest collectie

* Diamond painting Belle & het Beest
Ik ben heel nieuwsgierg naar dat Diamond painting en wil het wel eens uitproberen. Als deze binnen is kan ik lekker gaan zitten freubelen.

Wat ik al eerder bestelde en binnen heb:

Mijn vorige bestelling heb ik niet gedeeld. Dit omdat het allemaal hulp stukken waren en voor mij niet echt een artikeltje waard. Toch zijn er 2 dingen die ik graag met jullie wil delen. 2 dingen waar ik erg blij mee ben.


Ik was het een beetje zat he, zo’n lelijk pompje op het aanrecht. Een ideale oplossing was dus deze dispenser. Het zeep doe je in het pompje en je hebt gewoon plek voor je schuurspons en andere dingen ernaast te doen. Lekker compact en ziet er mooi uit.


Ik bestelde ook 2 van deze haken: ideaal voor in mijn mokkenkast. Zoals jullie weten heb ik er echt tรฉveel *oops* en is een aantal kopjes aan die haken hangen erg ideaal. Zo bespaar ik ruimte en het staat ook nog eens leuk in de kast.

Hebben jullie een bestelling geplaatst bij AliExpress? Wat heb je besteld? Ik ben erg benieuwd dus vertel het in de comments.

EDIT: Inmiddels kreeg ik precies toen dit artikel online kwam wat items binnen van deze bestelling. Met alles super blij! Mocht je sommige linken willen hebben van de items kan je dit vragen via de comments. Uiteraard komt er nog een apart artikel online als ik alle items heb ontvangen en wat ik ervan vind..

*Alle foto’s komen van de verkopers van AliExpress

0
(online) geshopt
Previous Story
Next Story

36 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  11/11/2017 at 13:52

  Ahh die Beauty and the Beast-spulletjes! En de trui is ook echt heel leuk!

 • Reply
  Sheila
  23/10/2017 at 16:43

  Ik heb nog nooit kleding besteld daar. Ik heb altijd het idee dat ze helemaal niet zitten zoals op het plaatje. En ik zie het ook vaak terug in de comments. Dus ben wel benieuwd hoe die valt.

  Ik bestel heel veel washi tape daar. Of stickers. Van alles om mijn stationery hobby mee uit te breiden.

  • Reply
   SAS
   27/10/2017 at 17:20

   Ik ben heel erg tevreden over de trui! Fijn materiaal en ziet er zeker zo uit als op het plaatje. Is inderdaad zeker niet zo bij alle verkopers, heb vast geluk gehad ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Ineke
  23/10/2017 at 16:07

  Ik heb nog nooit gekocht bij ali express ๐Ÿ™‚

 • Reply
  michelle
  21/10/2017 at 19:20

  Leuke spulletjes heb je besteld! Vooral dat printje met hertjes vind ik erg leuk, zou hier ook goed staan. Ik bestel er eigenlijk nooit, maar dat houdertje voor wasborstel en artributen vind ik toch wel een geniaal ding hoor!

 • Reply
  kimmetjekims
  21/10/2017 at 09:44

  Alie is zo leuk he! Wat een handige spulletjes heb je besteld ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Joor
  20/10/2017 at 11:38

  wauw wat een toffe dingen heb je besteld!!! ๐Ÿ™‚ haha ik heb al een tijd niet meer besteld via Alie…

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  19/10/2017 at 22:00

  Zo leuk die trui!

 • Reply
  Anne-Wil
  19/10/2017 at 17:09

  Ik ben benieuwd naar hoe het er allemaal uit ziet ๐Ÿ˜€

 • Reply
  zwartraafje
  19/10/2017 at 15:34

  Nee hoor, je hebt niet teveel mokken. Je had gewoon te weinig plek รฉn dat hebben die nieuwe haken handig verholpen. Ik heb onlangs zelf mijn allereerste bestelling bij AliExpress geplaatst en ben daar heel benieuwd naar.

  • Reply
   SAS
   20/10/2017 at 17:43

   Precies dat ๐Ÿ˜›
   Wat heb je bij Alie besteld?

   • Reply
    zwartraafje
    03/11/2017 at 12:08

    De bestellingen komen stilletjes aan binnen. Ik heb knutselmateriaal besteld om een aantal boekige juweeltjes te maken, een prachtige halsketting van Belle en het Beest, enkele kussenslopen, tea-infusers, … Voor mijn eerste bestelling durfde ik niet meteen te veel bestellen dus ik ben niet boven de 16โ‚ฌ gegaan als totaal bedrag. Tot nu toe ben ik wel super blij met wat al is aangekomen. Wsl toon ik het een keertje in een blogpost wanneer alles er is รฉn plaats ik binnenkort nog wel eens een nieuwe bestelling.

    • Reply
     SAS
     04/11/2017 at 17:21

     Ik ben erg benieuwd naar je blogpost erover!

 • Reply
  Anne-Sterre van der Zalm
  19/10/2017 at 14:57

  De mokken haakjes lijken mij ook ideaal. Verder heb ik er nooit iets besteld, hoor ook veel ontevreden mensen en dat het allemaal ‘troep’ is, maar vind dat je ook geen superkwaliteit kunt verwachten met de lage prijsjes daar.

  • Reply
   SAS
   20/10/2017 at 17:42

   Helemaal mee eens. Echter heb ik nog nooit een bestelling geplaatst waar ik niet tevreden mee was. Ik zoek ook altijd bij de recensies onderaan een product om er zeker van te zijn. Eerste keer bestellen was wel spannend, maar nu na de 2de keer ben ik wel om ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  19/10/2017 at 10:50

  Ik ben vooral benieuwd naar die herfsttrui en naar dat rooster voor over het putje!

  • Reply
   SAS
   20/10/2017 at 17:41

   De herfst trui is echt super fijn! Hij zit goed en is van kwalitatief goed materiaal. Ik ben blij ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Nicky
  18/10/2017 at 21:14

  Nog nooit iets besteld daar. Maar ik ga zeker even kijken. Dat afwas-spullen-ding wil ik oooooook!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  18/10/2017 at 18:58

  Leuke maar ook handige items! Dat bakje voor zeep en schuurspons vind ik ideaal, kan die alleen niet vinden online.

 • Reply
  Romy
  18/10/2017 at 18:23

  Wat heb je veel leuke (en ook handige) items besteld via Alie! Vooral die muursticker van de muisjes vind ik erg leuk!

 • Reply
  sammie
  18/10/2017 at 18:16

  Die mokken haakjes zijn jou op het lijf geschreven ๐Ÿ™‚ Ziet er ook leuk uit trouwens. Die Assepoester muizen vind ik geweldig! Super grappig detail voor in huis ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Hilde
  18/10/2017 at 16:54

  Tot hiertoe (…) nog niets besteld bij AliExpress. Ik hoor er wel vele positieve dingen over doch ook dat het verslavend kan werken. Dat laatste houdt me dan weer tegen…

 • Reply
  Simone
  18/10/2017 at 16:53

  Wat een super leuke bestellingen! Die zeepdispenser ziet er ook echt super handig uit! En die keukenrolhouder zou ik ook wel willen ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Lies
  18/10/2017 at 16:08

  Ik heb er nog nooit besteld, ook een beetje omdat ik al horrorverhalen heb gehoord. Maar ook omdat ik eigenlijk meer dan genoeg spullen heb ๐Ÿ™‚

  • Reply
   SAS
   20/10/2017 at 17:32

   Kan me voorstellen dat je dan niet echt de neiging hebt iets te bestellen, ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Evelyne
  18/10/2017 at 12:59

  Ik heb onlangs een gsm-hoesje gekocht via Alie-Express. Oh en die kussens zijn zo mooi!

 • Reply
  Kaylin
  18/10/2017 at 10:49

  Leuke verscheidenheid aan spulletjes die je besteld hebt. Ik heb vorige week voor het eerst iets besteld op Ali. In mijn omgeving heb ik wel al heel positieve verhalen gehoord.

 • Reply
  Liset
  18/10/2017 at 10:45

  Zo’n horloge van Belle & het Beest is leuk zeg! En ook dat afwasrekje is handig. Zelf heb ik nog nooit iets besteld via Alie-express

 • Reply
  Darina
  18/10/2017 at 09:44

  Leuke spulletjes, vooral die zeepdispenser, daar ga ik ook voor kijken!

 • Reply
  Nicky
  18/10/2017 at 09:21

  Erg leuke aankoopjes heb je gedaan. Vooral de dispenser vind ik heel handig.

 • Reply
  Amy
  18/10/2017 at 09:14

  Wat heb je veel leuke dingen besteld! Ik ben heel benieuwd naar de trui, of de kwaliteit een beetje goed is. Ik heb nog nooit iets besteld bij Ali Express of een vergelijkbare website. Voor mijzelf heb ik daar wat moeite mee, maar ik vind het leuk om te zien dat anderen er zoveel leuks vandaan halen.

  • Reply
   SAS
   20/10/2017 at 17:31

   Inmiddels de trui dus binnen en de kwaliteit is verrassend goed. Ik was er ook een beetje sceptisch over. Tot nu toe is de kwaliteit van alles wat ik ooit heb gekocht prima, maar ik snap zeker je twijfels.

 • Reply
  Kelly Mulder
  18/10/2017 at 08:57

  Wat een leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar die mokkenhaken ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Sylvia - alovelyadventure
  18/10/2017 at 08:57

  Nog nooit besteld maar het word toch maar eens tijd dat ik dat ga doen. Wat een leuke spulletjes. Vooral handig ook al die keukenspullen

 • Reply
  Nancy Baten
  18/10/2017 at 08:49

  Oh ja, ik moet ook nog steeds het een en ander bestellen! Vanmiddag ff lekker snuffelen!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png