De 10 items die ik bestelde via AliExpress (en nog 2 die ik al eerder bestelde)

Zoals jullie weten bestelde ik al eerder wat leuke dingen via AliExpress. Je komt er echt de leukste dingen en koopjes tegen. Nog steeds ben ik super blij met de dingen die ik bestelde op Alie en was zeer tevreden over de kwaliteit. Soms hoor ik daar wel eens verhalen over maar gelukkig heb ik dat zelf nog niet meegemaakt. Wederom dus weer een bestelling op Alie geplaatst. Dit keer 10, hele diverse producten. Ik heb er nog geen van binnen, maar er worden een aantal binnenkort geleverd. Ik heb dus nog geen foto’s van de producten en kan nog niet oordelen over de kwaliteit.* 2 kussenslopen: HOME & LOVE
Leek me een mooie toevoeging bij onze nieuwe bank. Uiteraard omdat we een tijdje geen bank hadden, ligt er nu van alles en nog wat qua kussen op. Deze zijn erg toepasselijk en passen goed in ons interieur.

* Keukenrolhouder
Er staat nu op het aanrecht zo’n lelijke standaard van de Action. Op het aanrechtblad, terwijl ik hem liever ergens anders heb. Dit is dus ideaal, zodat je hem ergens kan ophangen.

* Sticker Assepoester muizen
Ik kon het echt niet laten. Deze wil ik ergens bij onze trap plakken. ZO schattig die Gus and Jaq (in het Nederlands Tom & Pieter)

* Belle en het beest bloem
Om toe te voegen aan mijn Belle en het Beest collectie

* Rooster voor over putjes
Altijd handig om te hebben en zeker niet duur!

* Schilderij 2 herten
Ze hadden er meerdere maar ik vond deze zo mooi! Krijgt een mooi plekje in huis. Een stukje van de natuur met daarbij nog eens onze ‘huis kleuren’

* Herfst trui
Dit lijkt me een heerlijke trui in een echte herfstkleur.

* Horloge Belle & het Beest
Om toe te voegen aan mijn Belle en het Beest collectie

* Diamond painting Belle & het Beest
Ik ben heel nieuwsgierg naar dat Diamond painting en wil het wel eens uitproberen. Als deze binnen is kan ik lekker gaan zitten freubelen.

Wat ik al eerder bestelde en binnen heb:

Mijn vorige bestelling heb ik niet gedeeld. Dit omdat het allemaal hulp stukken waren en voor mij niet echt een artikeltje waard. Toch zijn er 2 dingen die ik graag met jullie wil delen. 2 dingen waar ik erg blij mee ben.


Ik was het een beetje zat he, zo’n lelijk pompje op het aanrecht. Een ideale oplossing was dus deze dispenser. Het zeep doe je in het pompje en je hebt gewoon plek voor je schuurspons en andere dingen ernaast te doen. Lekker compact en ziet er mooi uit.


Ik bestelde ook 2 van deze haken: ideaal voor in mijn mokkenkast. Zoals jullie weten heb ik er echt tΓ©veel *oops* en is een aantal kopjes aan die haken hangen erg ideaal. Zo bespaar ik ruimte en het staat ook nog eens leuk in de kast.

Hebben jullie een bestelling geplaatst bij AliExpress? Wat heb je besteld? Ik ben erg benieuwd dus vertel het in de comments.

EDIT: Inmiddels kreeg ik precies toen dit artikel online kwam wat items binnen van deze bestelling. Met alles super blij! Mocht je sommige linken willen hebben van de items kan je dit vragen via de comments. Uiteraard komt er nog een apart artikel online als ik alle items heb ontvangen en wat ik ervan vind..

*Alle foto’s komen van de verkopers van AliExpress

36 reacties op “De 10 items die ik bestelde via AliExpress (en nog 2 die ik al eerder bestelde)

 1. Ik heb nog nooit kleding besteld daar. Ik heb altijd het idee dat ze helemaal niet zitten zoals op het plaatje. En ik zie het ook vaak terug in de comments. Dus ben wel benieuwd hoe die valt.

  Ik bestel heel veel washi tape daar. Of stickers. Van alles om mijn stationery hobby mee uit te breiden.

  1. Ik ben heel erg tevreden over de trui! Fijn materiaal en ziet er zeker zo uit als op het plaatje. Is inderdaad zeker niet zo bij alle verkopers, heb vast geluk gehad πŸ˜‰

 2. Leuke spulletjes heb je besteld! Vooral dat printje met hertjes vind ik erg leuk, zou hier ook goed staan. Ik bestel er eigenlijk nooit, maar dat houdertje voor wasborstel en artributen vind ik toch wel een geniaal ding hoor!

 3. wauw wat een toffe dingen heb je besteld!!! πŸ™‚ haha ik heb al een tijd niet meer besteld via Alie…

 4. De mokken haakjes lijken mij ook ideaal. Verder heb ik er nooit iets besteld, hoor ook veel ontevreden mensen en dat het allemaal ’troep’ is, maar vind dat je ook geen superkwaliteit kunt verwachten met de lage prijsjes daar.

  1. Helemaal mee eens. Echter heb ik nog nooit een bestelling geplaatst waar ik niet tevreden mee was. Ik zoek ook altijd bij de recensies onderaan een product om er zeker van te zijn. Eerste keer bestellen was wel spannend, maar nu na de 2de keer ben ik wel om πŸ™‚

 5. Nee hoor, je hebt niet teveel mokken. Je had gewoon te weinig plek Γ©n dat hebben die nieuwe haken handig verholpen. Ik heb onlangs zelf mijn allereerste bestelling bij AliExpress geplaatst en ben daar heel benieuwd naar.

   1. De bestellingen komen stilletjes aan binnen. Ik heb knutselmateriaal besteld om een aantal boekige juweeltjes te maken, een prachtige halsketting van Belle en het Beest, enkele kussenslopen, tea-infusers, … Voor mijn eerste bestelling durfde ik niet meteen te veel bestellen dus ik ben niet boven de 16€ gegaan als totaal bedrag. Tot nu toe ben ik wel super blij met wat al is aangekomen. Wsl toon ik het een keertje in een blogpost wanneer alles er is Γ©n plaats ik binnenkort nog wel eens een nieuwe bestelling.

 6. Leuke maar ook handige items! Dat bakje voor zeep en schuurspons vind ik ideaal, kan die alleen niet vinden online.

 7. Die mokken haakjes zijn jou op het lijf geschreven πŸ™‚ Ziet er ook leuk uit trouwens. Die Assepoester muizen vind ik geweldig! Super grappig detail voor in huis πŸ™‚

 8. Wat een super leuke bestellingen! Die zeepdispenser ziet er ook echt super handig uit! En die keukenrolhouder zou ik ook wel willen πŸ˜€

 9. Tot hiertoe (…) nog niets besteld bij AliExpress. Ik hoor er wel vele positieve dingen over doch ook dat het verslavend kan werken. Dat laatste houdt me dan weer tegen…

 10. Ik heb er nog nooit besteld, ook een beetje omdat ik al horrorverhalen heb gehoord. Maar ook omdat ik eigenlijk meer dan genoeg spullen heb πŸ™‚

  1. Kan me voorstellen dat je dan niet echt de neiging hebt iets te bestellen, ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen πŸ™‚

 11. Leuke verscheidenheid aan spulletjes die je besteld hebt. Ik heb vorige week voor het eerst iets besteld op Ali. In mijn omgeving heb ik wel al heel positieve verhalen gehoord.

 12. Zo’n horloge van Belle & het Beest is leuk zeg! En ook dat afwasrekje is handig. Zelf heb ik nog nooit iets besteld via Alie-express

 13. Wat heb je veel leuke dingen besteld! Ik ben heel benieuwd naar de trui, of de kwaliteit een beetje goed is. Ik heb nog nooit iets besteld bij Ali Express of een vergelijkbare website. Voor mijzelf heb ik daar wat moeite mee, maar ik vind het leuk om te zien dat anderen er zoveel leuks vandaan halen.

  1. Inmiddels de trui dus binnen en de kwaliteit is verrassend goed. Ik was er ook een beetje sceptisch over. Tot nu toe is de kwaliteit van alles wat ik ooit heb gekocht prima, maar ik snap zeker je twijfels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *