Dingen waar ik naar uitkijk in de laatste maanden van 2017

September 26, 2017

Het is alweer bijna Oktober. Oktober(!) waar vliegen alle weken heen? We zijn alweer bijna toe aan het einde van 2017.. Dat duurt nog wel even zou je denken maar het is toch echt al over bijna 3 maanden. De weken gaan zo snel, de laatste tijd. Er zijn heel wat dingen waar ik naar uitkijk de laatste maanden van 2017. • AFMAKEN VAN ONZE WONING waar we al tijden druk mee bezig zijn. Telkens een ander projectje aanpakken, waardoor alles steeds meer af komt. Ik ben erg benieuwd waar we zijn eind December.
 • SINTERKLAAS Zowel op werk als privé. Op werk doe ik altijd met een collega Pietengym, iets wat de kinderen geweldig vinden. Daarnaast vieren we altijd samen met mijn ouders Sinterklaas. Altijd erg gezellig met vele leuke cadeaus.
 • NIEUWE VOORTUIN willen we dit jaar nog gaan proberen te realiseren. Man,man,man wat een jungle in de voortuin. Daarnaast vinden we zoveel dingen er niet mooi aan. Het idee ligt er al, nu nog de materialen kopen en een datum prikken dat het voor ons gedaan gaat worden. Lijkt me heerlijk een opgeruimde tuin met stenen omheining te hebben.
 • NIEUWE CD P!NK / BOEK CAMILLA In Oktober komt haar nieuwe CD eindelijk uit. What About Us vind ik al een geweldig nummer (luister hem hier) dus ik ben erg benieuwd naar de rest. Ook zou ik graag het nieuwe boek aangeschaffen van Camilla Läckberg (Heks) Ik ben er zó benieuwd naar. Al haal vorige boeken staan te pronken in mijn boekenkast & heb ik verslonden.
 • Last but not least.. KERSTVAKANTIE Ik heb hem aangevraagd en kijk er zó naar uit. Ik ben vanaf Woensdag 20 December, na 15:00 vrij. Ik moet 9 Januari pas weer beginnen. Ik bedoel HALLO fijn vooruitzicht.
 • Daarnaast zijn er nog 2 tal dingen die ik niet op mijn blog (nog) kan delen waar ik ook erg naar uit kijk..SSSSST.

  Waar kijk jij erg naar uit de laatste maanden van 2017?

  By SAS

  Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

  Previous Post Next Post

  23 comments

  • Michelle

   08/10/2017 at 20:33

   Fijne vooruitzichten! Oh en een nette en opgeruimde voortuin, klinkt goed! Wij willen dit ook nog graag maar dat wordt wel volgend jaar denk ik. Bij ons staan nog wat verjaardagen gepland waaronder de eerste verjaardag van ons kleine meisje, een tattoo afspraak en hopelijk zal er nog een piercing worden gezet. Voor de rest kijk ik erg uit naar de komende feestdagen, zo gezellig altijd!

  • zwartraafje

   06/10/2017 at 14:31

   Het samenstellen van een Secret Santa pakket, het knutselen en vervolgens schrijven en versturen van kerstkaarten, de eerste kerstkaarten die hier toekomen, de kerstverlichting om het hele huis nog knusser te maken, het midweekje centerparcs dat we begin deze week hebben geboekt, …

   Wat een leuk lijstje alweer Sas.

  • Marcella

   05/10/2017 at 09:56

   Fijne vooruitzichten lady! Heerlijk om een lange Kerstvakantie te hebben!

  • sammie

   01/10/2017 at 18:11

   Sinterklaas vieren we niet dit jaar en helaas heb ik ook geen kerst vakantie, lijkt me een heerlijk vooruitzicht wel!

  • Saar

   29/09/2017 at 16:34

   Veel mooie dingen om naar uit te kijken zeg! Hier is het nu aftellen naar onze vakantie naar Frankrijk. En dan naar de kerstvakantie. Verder ben ik vooral heel benieuwd naar alle nieuwe dingen die Amélie zal leren de komende maanden, want volgens mij gaat het nu ook weer best hard gaan!

  • Lies

   27/09/2017 at 15:33

   Ik kijk uit naar mijn uitje naar Londen (tegen dan kom ik hier nog wat tips verzamelen). En naar een leuk event op het werk in oktober.

  • Morgaine

   27/09/2017 at 10:05

   Eerlijk gezegd ben ik meestal weer blij als het straks weer maart wordt, hahahaha Ik geniet even goed hoor, dat is het niet, maar bij ons vallen alle verjaardagen in november, december en januari vooral, in feb val ik dan in een gat, en daar kan ik dan in november al mee bezig zijn, en dan maart, of april nog meer, dan komt het weer goed :P

   Ja, het wordt al minder overigens, maar de winterdepressie… Echter heb ik nu meer mooie dingen om naar uit te kijken, B. is er nu ook, al is hij wel aan het daten ook, dus uhm… hahahaha

   X

  • Inge | Monsieur Mango

   26/09/2017 at 21:42

   Een heel fijn vooruitzicht is dat Saskia! Ik woon bijna een jaar in mijn appartement, dus dat is wel leuk. Op korte termijn kijk ik natuurlijk uit naar Echte Post Is Cool #5. ;-) En waar ik verder nog naar uitkijk is onstuimig herfstweer! Haha, klinkt heel suf maar daar kan ik nu écht blij van worden. :-) Heerlijk als het buiten koud is en je dan binnen je pyjama aan kunt doen, dekentje erbij en kaarsjes aan!

  • Alex

   26/09/2017 at 21:35

   Ik vind dat nu het leukste gedeelte van het jaar begint. Dit jaar helemaal omdat ik in december ga trouwen. Zo leuk ♥

  • Anne-Sterre van der Zalm

   26/09/2017 at 21:32

   Onze tuin is ook een ramp momenteel. Het groeit allemaal veel te snel en heb er ook niet altijd zin in om ‘m bij te houden (helaas).
   Ik heb wel een aantal dingen waar ik naar uitkijk, kerst onder andere..

  • Fleur

   26/09/2017 at 19:53

   Wat een fijne vooruitzichten!
   Kan me goed voorstellen dat je je woning ook wel een keertje helemaal af wilt hebben, hopelijk komt het er snel van! En die kerst(!) vakantie in het vooruitzicht is helemaal niet verkeerd! Groot gelijk heb je :) .

  • Sofie

   26/09/2017 at 19:52

   Wat een leuke dingen op je op te verheugen :)

  • Simone

   26/09/2017 at 19:23

   Wat een leuk vooruitzicht! Ik kijk natuurlijk uit naar de pasmomenten met bruidsjurken en natuurlijk wanneer ik hem daadwerkelijk heb gevonden. Maar ik kijk ook uit naar Kerst, want met mijn schoonouders en schoonzusje doen we dan altijd lootjes.

  • Evelyne

   26/09/2017 at 18:58

   Momenteel heb ik geen grote vooruitzichten (of toch gene die momenteel al vaststaan). Ik kijk wel steeds uit naar een vrije dag. Zoals nu. Ik ben vanaf donderdagavond al thuis en heb dus een lang weekend voor de boeg. Yes!

  • Joor

   26/09/2017 at 15:11

   Jaaa!!! Nieuwe cd van Pink kijk ik ook erg naar uit!!! :) Leuke dingen om naar uit te kijken!!

   Ik kijk naar uit eigenlijk naar een ding…. Eindelijk een diagnose worden gesteld wat ik heb en dat ik een intake heb in het ZH.

   1. SAS

    01/10/2017 at 11:03

    Heel veel succes hiermee. Ik hoop dat je snel een diagnose krijgt!

  • Kelly Mulder

   26/09/2017 at 12:46

   Ik kijk onwijs uit naar Kerst, ik ben al druk bezig met de voorbereidingen! :D

  • Joyce – LemonyLifeNL

   26/09/2017 at 11:44

   Mooi lijstje! Ik kijk ook uit naar de kerstvakantie!

  • Zo simpel is dan geluk

   26/09/2017 at 10:24

   Ben benieuwd wat jullie van.de.voortuin gaan.maken!

  • Madelon

   26/09/2017 at 08:36

   Wat een fijne vooruitzichten en ook heerlijk om even bij stil te staan! Ik kijk ook enorm uit naar de feestdagen!

  • Romy

   26/09/2017 at 08:14

   Wat een heerlijke vooruitzichten voor het najaar en de winter. Sinterklaas is ook iets waar ik al maanden van tevoren naar uitkijk. Dat vind ik zo’n fijn en gezellig feest. En wat heerlijk dat je het jaar eindigt met een fijne kerstvakantie :)

  • Sylvia – alovelyadventure

   26/09/2017 at 07:58

   Wat een heerlijke dingen heb je in het vooruitzicht! Ik kijk uit naar as donderdag dan ga ik met mijn dochtertje een week naar NL. Daarna de verjaardag van mijn dochtertje en die van mij. Sinterklaas en Kerst, de vakantie van mijn vriend. Zodat wel eindelijk weer een beetje “normale” familie time hebben en natuurlijk de “grote” verhuizing van Lanzarote naar Portugal😄

  • Amy

   26/09/2017 at 07:57

   Wat een heerlijk lijstje Sas! Ik kan mij voorstellen dat je ernaar uitkijkt dat de tuin klaar is, zo fijn als dat gewoon naar wens is. Ik kijk erg uit naar een korte trip naar mijn 2e thuisstad Stockholm: zoveel zin in!

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *