Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Die ene keer… 10x mijn meest bijzondere reismomenten

Reizen, iets wat we al jaren op een laag pitje hebben staan. Iets met andere prioriteiten en een andere woning waar we wat veranderingen willen aanbrengen. Toch heb ik heel erg veel mooie reismomenten, hoewel we zeker nog heel wat landen op ons wensenlijstje hebben staan. Zo zou ik graag ooit nog eens naar Ierland willen, maar ook nogmaals Londen bezoeken. Graag deel ik 10 bijzondere reismomenten/feitjes van de afgelopen jaren.


Zonsondergang in Kreta 2009 – eigen foto


Die ene keer… dat ik op skies stond en er helemaal niets meer van weet
Ik was er te jong voor maar het is zo tof om de foto’s en filmpjes van deze reis te zien. Toen ik een jaartje of 2 was ging ik mijn met familie naar Oostenrijk. Daar stond ik dus, inclusief skibril op te skies. Zie hier de foto’s. Bijzonder om dit te hebben gedaan maar er totaal geen herinnering meer van te hebben.

Die ene keer… dat we samen op vakantie gingen
De alle eerste keer samen was naar Italië, met daarbij mijn schoonfamilie. Super spannend maar we hebben echt een top vakantie gehad. We hadden het toen pas een aantal maanden, pfhoe wat lang geleden. We sliepen in een tent en genoten vol op van de cultuur en de waterpretparken die ze daar hadden.

Die ene keer… dat ik voor de eerste keer vloog
De eerste reis samen ging ook weer terug met het vliegtuig. Voor mij de eerste keer, aangezien we met de auto heen gingen. Ik was best zenuwachtig. Vliegen vind ik heerlijk, alleen de pijn in mijn oren die ik altijd heb is minder.

Die ene keer… dat ik 100 keer uit de opblaasband viel
Kos 2008, echt een fantastische vakantie waar ik goede herinneringen aan heb. All inclusive, met elke avond entertainment, lekker eten, leuke stadjes in de buurt.. Onze eerste vakantie naar het buitenland zónder schoonfamilie. Maar echt met z’n 2e. Ik was lekker bezig in het zwembad met een opblaasband. Ik glee er 120 keer vanaf, waar hilarische filmpjes van zijn (+ commentaar van M. erbij) gemaakt.

Die ene keer… dat we Londen voor het eerst bezochten
Samen met M, mijn vriendinnetje en haar toenmalige vriend. Ik had al een voorliefde voor Londen voordat ik er was geweest en dat werd er zeker niet minder om. wat een prachtig land! We waren er in December 2001 (kouddddd) en genoten vol op van de mooie bezienswaardigheden. Plus een kerstmannen race haha (allemaal hardlopers in kerstpakken in het Hyde Park)

Die ene keer… dat ik eekhoorntjes voerde
Dit zijn wel echt 2 van mijn meest geweldige vakantie momenten. Eekhoorntjes voeren. UIT.MIJN.HANDEN. Ik bedoel… De foto hierboven is aller eerst in Centerparcs en de 2de in Londen. Zo voerde ik in België voor het eerst in mijn leven een aantal eekhoorntjes. Ik heb er genoeg foto’s en filmpjes van maar bovenstaande is wel echt super tof! Zelfde geldt voor Londen, waar ik in het Hyde Park eekhoorntjes voerde. Zo tof en kan nog steeds genieten van de vele foto’s en filmpjes hiervan.

Die ene keer… dat we samen in Disney waren
Net in ondertrouw gegaan en toen al richting Disney met schoonfamilie (foto’s 1/foto’s 2). Zelf was ik toen ik jonger was al 3 keer geweest, maar het was zeker tof er als ‘volwassenen’ te lopen. We hadden een super fijn hotel en hebben ons prima vermaakt op het park.

Die ene keer… dat we op huwelijksreis gingen
Uiteraard kan dit moment niet ontbreken, wij gingen in 2012 op huwelijksreis naar een Waddeneiland! Nooit geweest en zo erg genoten. Zeker iets waarheen ik terug wil gaan. Uiteraard door de lading een onvergetelijke reis, maar we hebben ook zo genoten! Van de bruidssuite, maar ook vooral van het strand, de natuur, fietsen, paarden, weilanden.. Bekijk hier meer over onze huwelijksreis

Die ene keer… dat we Londen voor de 2de keer bezochten (en ik de weg kwijt was)
Nog mooier dan de eerste keer. Wat hebben we genoten, vooral van het heerlijke slipper en met-zonder-jas weer. Van te voren had ik wat dingen uitgezocht die ik wilde zien en dat is zeker gelukt! Wat was het weer prachtig, verliefd op deze stad. En deze reis was uiteraard extra bijzonder.

Die ene keer… voor mijn verjaardag
M. had een weekendje weg geregeld: zowel naar Almelo als naar Wageningen. Die laatst genoemde was wel erg tof! Een mooi hotel gelegen in het bos, op de voet van een berg. We hebben hier een heerlijk nachtje doorgebracht en heerlijk geshopt in Wageningen. Zie hier het verslag & foto’s

En waar de volgende reis heen gaat? We hebben nog geen idee! Maar het zal vast een mooie zijn om aan dit lijstje toe te voegen.

Wat is jouw mooiste reismoment?

0
Reizen en uitstapjes
Previous Story
Next Story

11 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella Molenaar
  19/10/2017 at 10:50

  Mooie herinneringen Sas! Ik wil ook graag terug naar Londen, en de waddeneilanden zijn heerlijk! Ik wil graag terug naar Schiermonnikoog, daar was ik voor ‘t laatst als kind!

 • Reply
  Sheila
  01/10/2017 at 11:07

  Ik wil nu natuurlijk dat filmpje zien van de opblaasband, hè. Dat begrijp je 😉 . De Waddeneilanden lijken me ook erg mooi. Ik ben alleen ooit een dagje op Texel geweest met school. Te lang geleden dus.

  • Reply
   SAS
   01/10/2017 at 11:21

   Ik heb je een email gestuurd met de link erin 😉

 • Reply
  Simone
  30/09/2017 at 17:05

  Wat een mooie momentjes allemaal! Mijn mooiste – aller aller mooiste – reismoment is natuurlijk toen mijn vriend mij ten huwelijk vroeg in Rhodos! <3

 • Reply
  Deborah
  30/09/2017 at 10:10

  Wat leuk om zo je mooie momenten van je vakanties nog eens te beleven.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  29/09/2017 at 19:42

  Heerlijk om weer aan terug te denken! Het meest bijzondere voor mij is de vakantie met mijn ongeneeslijk zieke vriendin. Waarschijnlijk is dit haar laatste vakantie geweest, dus ik ben blij dat we dat samen hebben kunnen meemaken.

 • Reply
  Saar
  29/09/2017 at 16:31

  Wat een leuke reismomenten heb je opgenoemd 🙂
  Mijn leukste reismoment – wat nu zo meteen in mijn hoofd opkomt – is ook onze huwelijksreis naar Ierland. Het is en blijft een prachtig land waar ik mijn hart aan verloren heb.
  Daarnaast ook onze reis naar Kreta waar ik mijn zusje ging opzoeken die op Erasmus was. Ik was verbaasd over de schoonheid van dat eiland.
  Twee bestemmingen waar ik zeker nog eens heen wil!

 • Reply
  Amy
  29/09/2017 at 15:25

  Wat een bijzondere momenten inderdaad! Mijn meest bijzondere reizen ever zijn de reis naar Amerika en ons verblijf in Noord-Zweden, boven de poolcirkel. Zo gaaf was dat!

 • Reply
  Darina
  29/09/2017 at 10:43

  Mooie reis momenten! Goed om daar bij stil te staan. Mijn mooiste reis was naar Israel toen ik 18 jaar was, de eerste keer zonder ouders 🙂 Dit was een hele bijzondere reis.

 • Reply
  Madelon
  29/09/2017 at 09:11

  Leuk artikel en mooie reismomenten! Leuk om bij stil te staan!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png