Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Een jaar later | Hoe de dingen kunnen veranderen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Home sweet home
Previous Story
Next Story

14 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  21/09/2017 at 11:52

  Bizar hoe snel het gaat, he? En dat er ineens zoveel kan veranderen! Ik weet er alles van… Ik zelf had trouwens nooit verwacht dat ik in een dorp zou gaan wonen. Maar, net als jij, ik vind het heerlijk!

 • Reply
  zwartraafje
  20/09/2017 at 21:03

  Dit soort blogposts doen me steeds opnieuw beseffen hoe snel de tijd voorbij vliegt. Bizar snel eigenlijk hé. Wanneer ik met een vriendin afspreek om bij te praten vliegt een dag ook super snel voorbij. Ik sta er eigenlijk steeds van versteld hoe relatief het begrip tijd is.

 • Reply
  Sammie
  15/09/2017 at 18:55

  Fijn dat het allemaal zo op zijn pootjes terecht is gekomen en jullie happy zijn waar jullie zijn!

 • Reply
  Marcella
  15/09/2017 at 18:15

  Zo mooi dat het goed uitgepakt is lady! Blij voor jullie! Jullie genieten volop in jullie huis!

 • Reply
  Michelle
  15/09/2017 at 14:03

  Mooi! Je schrijft er met zoveel passie over, je kunt goed merken dat het veel met je doet. Ik had nooit meer verwacht te kunnen verhuizen, maar binnenkort gaat het dan toch gebeuren! Superfijn, want dan hebben we extra slaapkamer voor de kleine (die we anders dus niet hadden..).

 • Reply
  Simone
  14/09/2017 at 16:47

  Mooi he dat het gewoon gelukt is. Jullie hebben echt een prachtig huis! Ik had nooit gedacht dat ik werk zou vinden wat echt bij me past.

 • Reply
  Joyce rdt
  13/09/2017 at 20:45

  Ah zo leuk om te lezen! Wat fijn dat je je zo thuis voelt! Ik kan me zo niets bedenken waarvan ik dacht dat het nooit zou gebeuren. Moet duidelijk nog gebeuren 😛 . Liefs.x

 • Reply
  Romy
  13/09/2017 at 18:17

  Wat geweldig wat er in een jaar tijd allemaal is gebeurd! Ik kan me voorstellen dat het een enorme opluchting moet zijn geweest om jullie woning na zoveel stress eindelijk te hebben verkocht en van jullie droomwoning een eigen paleisje te kunnen maken. Het klinkt als een pittig jaar, maar wel een jaar met een hele mooie afloop nu jullie echt in jullie nieuwe woning kunnen gaan genieten.

 • Reply
  Els
  13/09/2017 at 17:33

  Wow, is het echt nog maar een jaar geleden? Ik vond het erg leuk om zoveel mee te beleven via je blog 🙂 .

  • Reply
   SAS
   13/09/2017 at 21:12

   Ja nog ‘maar’ een jaar geleden. Soms lijkt het als de dag van gisteren, soms lijkt het járen geleden. Heel gek maar we zijn erg blij!

 • Reply
  Amy
  13/09/2017 at 09:20

  Bijzonder he, wat een jaar allemaal kan doen. Super fijn voor jullie, echt heel blij dat het toen zo heeft uitgepakt. Lekker van genieten!

 • Reply
  Lies
  13/09/2017 at 08:18

  Heel blij voor jullie. Hier hopelijk over een jaar ook een eigen huis of toch het beginnetje hiervan.

 • Reply
  Sylvia
  13/09/2017 at 08:01

  Wat mooi dat je het zo fijn hebt in je huis! Ik hoop ook ooit een eigen huis te hebben.(Dan bedoel ik natuurlijk een koopwoning). Voor mij was het verhuizen naar een ander (ei)land heel belangrijk. Begrijp me niet verkeerd, we hebben het reuze naar ons zin gehad hier op Lanzarote. Echter het eiland biedt niet veel toekomst perspectief. Voor ons niet maar ook voor onze dochter niet. Ben dus heel blij dat we mogen verhuizen naar Portugal. Helaas geen Spanje vasteland (het is in ieder geval in de buurt?)

  • Reply
   SAS
   13/09/2017 at 21:12

   Mooi! Heel erg veel succes (en plezier) met de komende verhuizing!

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png