Life as Sas Augustus

Elke laatste dag van de desbetreffende maand online: Life as Sas. Elke maand wil ik graag een foto overzichtje delen. Eerst kwam Life as Sas soms wekelijks online, maar het leek me fijn dit toch maandelijks gaan doen! Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Kijk dus mee naar de afgelopen maand. Kijken jullie mee?

Augustus was de maand van…

PS: Hij is kort maar krachtig aangezien ik al veel in andere artikelen met jullie heb gedeeld (wordt anders erg veel herhaling)Onze vakantie

De start was goed: wij hadden vakantie! Lees hier over alles wat wij 2.5 week deden in onze vakantie. Het was zo fijn en ook echt met je ogen knipperen en voorbij :’) Gelukkig is het super fijn om op deze manier terug te kunnen denken. Daarnaast ga ik deze week mijn nieuwe vakantie aanvragen YAY!

Party Time #10jaarsamen5jaargetrouwd

Wij waren in Juli 10 jaar getrouwd en 20 Augustus ervan 5 jaar getrouwd. Een mooi aantal vandaar gaven we ook een feestje in onze nieuwe tuin. Het was super gezellig <3

20-8: FIVE

Zoals ik al zei waren we dus gewoon 5 jaar getrouwd. wat vliegt de tijd, lekker cliché. Maar het is zeker waar.

Meetings

Ik had verschillende leuke meetings met vrienden. Zo ontmoete ik Simone eindelijk weer! was zo gezellig, kan niet wachten je weer te zien. Ook sprak ik af met bestie Wendy en gingen we heerlijk Bagelen en shoppen. En na 2 jaar sprak ik ook af met iemand met wie het contact verwaterd was. Dit zijn we langzaam aan weer aan het opbouwen. Ik zie wel hoe het loopt. Ook kwamen wat leuke collega’s van werk bij ons eten. We speelde spelletje en hadden allemaal wat lekkers gemaakt. Al met al een gezellige avond.

Reptielen

Zoals je hier al kon zien heb ik heel wat toffe reptielen weer vast gehouden. Ik ben zo’n dwaas die hiervoor in mijn vakantie naar werk rijd. Maar het was wederom weer ZO tof. 2 jaar terug had ik er ook al een foto van. Ik heb in ieder geval een super toffe dag gehad en kan dit maar mooi weer van mijn emmerlijst afstrepen.


2015 – 2017

Genieten in onze tuin

Ik genoot zó erg van onze nieuwe tuin! Dit weekend komt het artikel online met onze steigerhouten bank waarop ik zeker heb genoten. Oh en we hebben een hangmat! (ook de zien en is #spon) De tuin ziet er zo gezellig uit met alle plantjes en meubelen die er zijn gemaakt. In dit artikel (#spon) kan je zien wat er allemaal in onze tuin staat qua planten. Zo gezellig. Ik zit nu vaak met thee of Jillz + boek & kat in de tuin te genieten tot in de late uurtjes.

Skaten 2.0

Ik maakte mijn 2de rondje in ons dorp en genoot zo! Wat een prachtige plek is dat waar we wonen. Op mijn Instagram deelde ik de prachtige foto’s die ik maakte en ik reed weer zo’n 5 km. Voornemen om elke week een keertje te skaten, mitst het mooi weer is.

Blog + #spon

Ik kreeg heel wat toffe samenwerkingen in mijn mailbox. 2 tuin gerelateerde (hallo timing) en nog wat andere leuke andere samenwerkingen staan in de wacht. Ik ben er druk mee bezig en vind het nog steeds zo tof dat bedrijven mij vinden. Daarnaast wijs ik helaas 6 van de 10 artikelen eerder af dan dat ik daadwerkelijk met ze in zee ga. Iets met selectief zijn qua samenwerkingen en ik wil er echt 100% achter staan. Maar eens in de zoveel tijd een samenwerking vind ik toch wel heel erg tof hoor (ik als niet zo’n grote blogger zijnde)

Wat Augustus mij heeft geleerd…

* Niets is zo fijn als vakantie<3
* Quality time samen is belangrijk
* Soms moet je even aan dingen wennen
* Oude vriendschappen oppakken is nooit verkeerd (om de goede redenen)
* While you are sleeping (fav film) blijft goud
* Zo’n steigerhouten bank in de tuin is echt wel chill
* Net als die fijne tuingerelateerde samenwerkingen
* Kringloop winkels zijn leuk om in te snuffelen
* Meer bleré met muziek is trouwens ook fijn
* Skaten wil ik wekelijks gaan doen (mits mooi weer)
* Thanks voor al jullie lieve reacties en de moeite die jullie nemen ♡

Liedje van de maand

Hoe was jullie Augustus? Deel 1 hoogtepunt van deze maand.

20 reacties op “Life as Sas Augustus

 1. Nog gefeliciteerd met jullie jubileum! En ja, reptielen… mij echt niet gezien hoor! Ik ren keihard weg en moet er echt niets van hebben!

 2. Ik hou echt van de ‘Wat deze maand mij heeft geleerd’-lijstjes onderaan je Life as Sas blogpost. Maar ik vermoed wel dat je daar augustus wilde zetten in plaats van juli. 😉

 3. Fijn maandje weer meid 😉 houwe zo he. Tuintje is ook mooi geworden. Heb zelf geen tuin (thuis dan) maar kan me indenken hoe heerlijkste kan zijn als dat ding lekker op orde is.

 4. Wat een fijne maand! ik zou ook naar mijn werk komen voor de reptielen hoor 😛 Mijn augustus was best ‘vlak’ eigenlijk, ik kan zo niet echt een specifiek hoogtepunt bedenken, maar gelukkig ook even geen dieptepunten.

 5. Wat een mooie maand om op terug te blikken. Zeker jullie jubileum was natuurlijk een prachtig moment! En je hebt gelijk: vakantie is heerlijk, maar ik vind het ook altijd weer fijn om aan de slag te gaan.

 6. Wat een mooie dingen om op terug te blikken de afgelopen maand! Fijn dat je zo van de tuin kunt genieten en dat je ook echt de smaak met skaten weer te pakken hebt. En wat betreft die vogelspin, ik vind je een held! Ik krijg alleen al kriebels bij het zien van die foto, haha.

 7. Ahhh ja de meeting was super fijn en gezellig! Hopelijk kunnen we snel weer wat afspreken <3 Ik krijg toch wel steeds weer de kriebels van je foto met die spin hoor, haha… Brrrr!

 8. Wat een fijn lijstje!
  En dat je in je vakantie voor zulke (leuke) dingen naar je werk rijd lijkt mij alleen maar goed toch? Het laat in ieder geval zien dat je het leuk vind en op je plek zit! Geniet van deze komende nieuwe maand!

 9. Weer zo’n fijne maand! 🙂 Ik vind het altijd leuk om je verslagjes te bekijken en te lezen!
  Eén tipje: er staat nog steeds hetzelfde verhaaltje bovenaan met ‘iedere laatste zondag van de maand online’, maar het is eigenlijk nooit op zondag :’) En nieuw is het ook niet echt meer haha. Misschien kun je dit aanpassen?

  1. Nogmaals, dank voor de lieve tips die je altijd geeft Linda. Ik waardeer zo’n vaste lezer die komt met tips en verbeteringen. <3 Bij deze aangepast.

 10. Wat een super leuke maand heb je gehad!!! 🙂 Leuke en toffe videos van Pink!! Ik vond haar speech bij de MTV awards echt geweldig! <3 enne dat Willow zo hard mee zong met haar nummers 🙂

 11. Een hele mooie maand dus weer, ja dat zijn prachtige hoogtepunten.

  Mijn ultieme hoogtepunt in de maand augustus? De sauna dag iin Soesterberg samen met B. Echt dat mag absoluut op herhaling, andere sauna ook goed, maar wel gewoon zo samen een dagje relaxen 😀

  X

 12. Ik zou voor geen goud die enge beestjes willen vasthouden.. Voor de rest heerlijk genoten. Ik wil ook zo graag weer lekker skaten. Nog even wachten en dan kan ik ze weer aan. (Staan namelijk in nl?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *