4x teleurstellingen van de afgelopen weken

Ik ben iemand die eigenlijk altijd alles positief bekijkt. Ik heb niet voor niets een Geluksmomentjes-categorie & mijn bio zegt: ‘Ik maak de wereld graag een beetje mooier als fulltime levensgenieter’ Toch zijn er, net als bij ieder ander toch zeker wel dingen waar ik juist niet blij van kan worden. Zo had ik de afgelopen toch wel 3 grote teleurstellingen. Ik zet ze voor je op een rijtje.

Geen eekhoorntjes voeren


Het enige wat ik voerde in Centerparcs

Wij gingen in onze vakantie een lang weekendje naar Centerparcs Het Heijderbos. Ik had me hélemaal verheugd op het voeren van de eekhoorntjes, aangezien dit in 2016 ook echt super tof was. GEEN EEKHOORNTJES. Ja ik heb er 3 gezien, van een afstandje. Bummer zeg. De ligging van het huisje was niet gunstig en het blaffende en rennende hondje (van de buren) in onze tuin was ook geen succes.

Benieuwd hoe het eekhoorntjes voeren eruit zag? Klik hier voor de foto’s

Crossing Lines S3

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ik zocht een nieuwe serie en dit werd Crossing Lines. Hij stond als een tijdje tussen mijn favoriete Netflix series-watchlist en nu was het eindelijk zover! Hoewel ik het niet de beste serie vond, was het toch zeker wel spannend om te kijken. Ik was geboeid en leerde de personages steeds beter kennen. En toen was daar plotsklap Seizoen 3. Zonder teveel details te delen: ik vind het een DRAMA. Ik heb ZOVEEL vragen die beginnen met waarom…? Ik heb nu 2 afleveringen gekeken en ik weet niet of ik het wel af ga kijken. Dat wordt dus weer een nieuwe serie zoeken, zucht!

Laatste week vakantie

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Need to say more? *huilen* De vakantie is alweer bijna voorbij. Dat gaat nog even extra genieten worden van de laatste daagjes..

Levering nieuwe bank


Foto op de bank is iets groter dan onze bestelde bank – in de kleur die eronder staat

Wij zouden deze week onze nieuwe bank eindelijk geleverd krijgen, wordt de levertijd met 3 weken(!) verlegd. Dat betekend dat wij de bank pas gaan krijgen in de week van 4 September. Wij hadden hem midden Mei besteld en krijgen hem dus pas begin September. Zeker even balen, aangezien ik graag nog voor mijn vakantie onze nieuwe bank had willen hebben. Vooral, aangezien ik er nu waarschijnlijk een dag voor vrij moet nemen…

Had jij de afgelopen tijd een teleurstelling?

23 reacties op “4x teleurstellingen van de afgelopen weken

 1. Oeh! Van die bank zou ik ook wel gigantisch balen, zeg! Hier eigenlijk maar een teleurstelling; dat vriendje nog veel au heeft. Geduld hebben maar. Net als jij 🙂

 2. Balen dat de bank pas later geleverd wordt!
  Hier ook veel teleurstellingen de laatste tijd helaas. Onder andere m.b.t. de gezondheid van mijn vriendin die nu heel zorgelijk is. En zelf een terugkerende blessure. Tjah… het komt zoals het komt hè.

 3. Altijd jammer dat dingen soms tegen vallen. Mij viel het erg tegen dat dochterlief besloot niet meer door te slapen en ging spoken s’nachts, het weer zo regenachtig was en dat ik zelf weer vaak in een negatieve spiraal terecht kom/zit. Dat laatste valt me erg van mijzelf tegen.. Hopelijk wordt jullie mooie, nieuwe bank snel geleverd!

 4. Ik vond seizoen 3 van Crossing Lines ook echt een teleurstelling. Wij zijn halverwege de tweede aflevering maar gestopt. De lol was er af helaas.. 🙁

  1. Ik heb hem geheel afgekeken in de afgelopen vakantie. Ik heb S3 maar als een ‘losse’ andere serie gezien, dan valt hij wel mee. Als vervolg is het wel echt bagger. Ik bedoel WHUT?! Zovéél vragen.

 5. Waardeloos is dat als ze opeens de leverdatum verlengen. Vandaag besteld morgen in huis is al net zo’n bullshit. Dat ik de hele week om 5 uur op moet vind ik de giga bummer van deze week.

 6. De serie kende ik nog niet… Jammer van de bank zeg! Is wel een mooie trouwens!
  Tja ik heb wel wat teleurstelling… op het gebied van vrienschap.. 🙁

 7. Jeetje balen zeg van die bank..hopelijk heb je nog wel iets om op te zitten. Ook niet fijn om een extra vrije dag er voor op te moeten nemen. Hier zou ik inderdaad ook stevig van balen.

 8. Dat van die levertijd van de bank is wel echt heel vervelend zeg. Zeker als je misschien zelfs een dag vrij daarvoor moet nemen… Hij is wel erg mooi trouwens! Ahhw en jammer van de eekhoorntjes.
  Mijn teleurstelling van de afgelopen tijd? Ehm? Dat een medicijn van mij veranderd werd en ik daar enorme hoofdpijm van kreeg, dat ik nu zonder zit en enorme afkickverschijnselen heb. Ik hoopte echt dat ik er geen last van zou krijgen, maar helaas!

 9. Mijn grootste teleurstelling is het weer van de afgelopen tijd 😛 Een beetje zon had ik wel fijn gevonden.
  Wat irritant van jullie bank. Dat hebben wij inderdaad ook gehad (alleen werd de levertijd met 2 maanden verlengd!).

 10. Wat balen dat het nog zo lang duurt voordat je nieuwe bank komt! En hee, ook hele positieve personen mogen af en toe wel eens balen!

 11. Mijn grootste teleurstelling is dat het contact met iemand niet gaat zoals gehoopt.
  En ook het weer mag nog wat beter worden in mijn vakantie, altijd die kans op regen is toch maar lastig om dingen te plannen.

 12. Ah jammer dat de bank wat later komt, maar goed.. als hij er straks is dan zullen jullie er des te meer plezier van hebben. En kleine teleurstellingen? Niet echt.. ik probeer dan toch altijd te kijken naar de positieve kant. Hoewel ik die vakantie een paar weken geleden ook wel echt lekker vond en het nog wel iets langer had mogen duren 😉

 13. Vaak zit het mee, soms zit het tegen, en ja crossing lines, was al op rtl5 ergens, zag de naam van mijn ‘vader’ vermeld, lol 😉 you know… think! Dus dacht ik, jaaaaaaaaa, maar ik kwam er direct al niet in eigenlijk… dus ben ik op tv al vrij snel gestopt, denk dat ik er 4 heb gekeken en ik verloor in de derde alles al in seizoen 1.

  Echter kan ik herkansen nu als ik wil met netflix, ik denk er nog over na, ik zit nu in Chespeake Shore, weet alleen niet of jij dat mooi vind tussendoor, familie drama en dan richting Gillmore Girls achtige beelden.

  Teleurstelling in de laatste tijd, pffffffffff eigenlijk niet? Wauw? serieus… ik zit nu een maand terug te bedenken maar zover… hooguit irritaties, maar die zijn van korte duur als ik ze weer heb ingehaald op de fiets, hahaha

  X

 14. Dat zijn inderdaad wat minder leuke dingen. Altijd balen als een serie tegenvalt! Maar ik begrijp ook je frustratie over de bank, zeker omdat jullie daar al zo lang op wachten. Hopelijk blijkt de bank het wachten straks meer dan waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *