Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!De (persoonlijke) items die ons huis een thuis maken

Wij wonen hier nu 7 maanden, 3 weken & 10 dagen (volgens de ticker op mijn about me pagina) We gaan alweer richting de 8 maanden. Aan de ene kant lijkt het nooit of we in het appartement hebben gewoond, aan de andere kant lijkt het nog veel korter geleden. Zoals jullie weten zijn we van dit huis echt een thuis aan het maken. Er zijn een aantal dingen die wij in onze woning hebben staan die dit ook echt daadwerkelijk doen. Persoonlijke items. Dingen die maken dat ik elke keer weer een glimlach op mijn gezicht heb, als ik binnen loop.

Nou zijn we nog langggggg (nog langer niet, nog langer niet) klaar hier aangezien we ook echt heel wat grote dingen willen aanpakken (lees: de voortuin en de voor-achterkant met kunststof kozijnen – geen kleinigheden) Maar deze kleinigheden maken dit al een beetje (t)huis.

 photo 20170121_121747_zpspec1yk8h.jpg

Ik begin met dit prachtige schilderij wat ik kreeg voor mijn blog via Drukbedrijf . De foto hebben wij ZELF genomen in Londen en heeft een prachtige plek in de woonkamer. Het is (met zijn formaat en plek) echt een eye-catcher. Nog steeds erg trots op deze mooie foto van een plek waar ik verliefd op ben. En daarnaast is het een prachtig aandenken aan de herinnering naar het in beweging zetten van onze verkoop en koop van deze woning.


Deze maakte ik zelf als DIY. Een lijst van al onze mooie momenten, exact 10 jaar aan kaartjes, reizen & uitstapjes van mij en M. Hij hangt mooi op onze overloop en ben er nog steeds erg trots op. Onze eerste date zit er in, maar ook al onze mooie vakanties, bios dates en andere uitstapjes. Een nieuwe lijst vanaf 2017 is alweer gekocht en in de maak.Zo hoop ik 2 lijsten te hebben met 20 jaar aan kaartjes en mooie herinneringen.


Ons gastenboek uit 2012. Ik wilde toen wij trouwde geen standaard boekje en kwam op dit idee. Alle gasten hebben hun naam erop geschreven met een klein berichtje. Later hebben we in het midden een grote foto van ons erin geplakt. Als je de voordeur instap is dit het eerste wat je ziet hangen. Nog steeds ook erg blij mee als ik elke dag binnen kom.


Met het oog op bewust bloggen is onze achternaam & ons adres, niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Deze gepersonaliseerde vosjes snijplank kreeg ik d.m.v. een samenwerking met Radbag. Hij staat op een plank in onze keuken (te zien op de link hiervoor) bij ons theehoekje. Onze naam + achternaam staat erop met daarbij ons nieuwe adres. Nog steeds een erg mooi aandenken aan onze verhuizing.


Nogmaals een eigen DIY die ik een tijdje geleden maakte. Onze speciale datums staan hierop vermeld. De data’s: wij-hebben-verkering-dag, trouwdag, koop van ons appartement & koop nieuwe woning. Mooi om zo iets unieks in huis te hebben staan. Zijn toch wel speciale data’s die erop staan die voor ons beide wat betekenen.


Met het oog op bewust bloggen is onze gezichten op deze foto niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Nogmaals via een blog samenwerking met Qphoto. Ik mocht een hout huisje uitzoeken en 2 blokken met hout. Ik koos met het huisjesblok heel toepasselijk voor de foto voor het eerst in onze woning met sleutel erbij. De 2 andere was even lastig kiezen, maar aangezien we al heel wat trouw gerelateerde foto’s in huis hebben, koos ik toch voor 2 foto’s uit Londen. Mijn 2 favoriete foto’s wel te verstaan.

Welke (persoonlijke) items maken jouw huis een (t)huis?

2
Blog, Home sweet home
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Michelle
  29/07/2017 at 15:06

  Stuk voor stuk hele leuke items! Wij willen in dit nieuwe huis ook wat meer foto’s ophangen, om het wat persoonlijker te maken..

 • Reply
  Saskia
  28/07/2017 at 14:19

  Wat leuk om alle persoonlijke spulletjes zo te zien! Het maakt van een huis echt een thuis, dat merk ik bij ons ook. De kleine persoonlijke dingetjes met herinneringen zijn net de dingetjes die het doen voor een kamer. Ik heb vorige week in Londen trouwens dat plekje eens opgezocht waar jullie die foto’s hebben gemaakt, ik kom al jaren in Londen maar kende het helemaal niet, super leuk! Zelf natuurlijk ook nog foto’s gemaakt, hihi πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   29/07/2017 at 12:55

   Super tof dat je door mijn foto’s het plekje heb opgezocht. Zo mooi<3
   Ik ben benieuwd naar je foto’s…

 • Reply
  Sofie
  27/07/2017 at 21:08

  Het ziet er gezellig uit! Ik ben fan van vosjes <3

 • Reply
  Evelyne
  26/07/2017 at 20:17

  Heel leuk idee voor jullie gastenboek op jullie huwelijk! Zelf was ik onlangs op een huwelijk van een homo-koppel (niet dat dat iets ter zake doet πŸ˜› ) en zij hadden gezorgd voor gekleurde briefjes waar je een boodschap op moest schrijven, die vervolgens moest oprollen en in een speciaal gemaakt bord met gaatjes moest steken. Vond ik ook wel een leuk idee πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  26/07/2017 at 19:07

  Echt zo leuk jullie persoonlijke dingetjes in huis! <3 Ik vind jullie huis echt al heel mooi. Ik ben benieuwd wat jullie verdere plannen nog zijn (buiten de voortuin πŸ˜› ).

  • Reply
   SAS
   26/07/2017 at 20:41

   Ohhhhhh dat zijn er genoeg haha πŸ˜‰ Moeten nog wat grote maar ook wat kleinere dingen aangepakt worden. Zijn nu bezig met ideeΓ«n voor de voortuin (die ook hoognodig moet worden gedaan). Volgende project zijn de overzettrede (hout look) op de trap (zie Instagram voor voorbeeld) en we gaan deze vakantie de zolder verbouwen/inrichten met kasten en ruimen. Daarnaast nog de kozijnen van hout naar kunststof vervangen en we willen over een aantal jaren de wc en badkamer doen in de stijl die we in ons oude appartement hadden… GENOEG haha. Dit was een notendop. Maargoed, dit is wel verbouwen en investeren in ons huis voor de aankomende tig jaar. Ik ben erg benieuwd naar jullie crib, bijna ga ik hem live zien!

 • Reply
  Vivian
  26/07/2017 at 18:43

  Zo mooi om te zien! Dat ding met die data en het kunstwerk met alle kaartjes e.d. vind ik echt ontzettend leuk, evenals dat met die vogeltjes. Maakt dat het iets heel warms en liefdevols uitstraalt!

 • Reply
  Els
  26/07/2017 at 18:03

  Wat een mooie herinneren allemaal. Vooral de lijst van het trouwen is mijn favoriet om ooit ook eens te hebben, hoop ik πŸ˜‰ .

 • Reply
  Marcella Molenaar
  26/07/2017 at 15:50

  Mooi, die bijzondere getallen in een lijst. Ziet er tof uit! Ik vind de lijst met verzameling van de afgelopen 10 jaar ook tof!

 • Reply
  Darina
  26/07/2017 at 10:09

  Het schilderij is prachtig en wat een leuk idee van het gastenboek! Wij hebben foto’s staan en een aantal items uit onze jeugd.

 • Reply
  Bente
  26/07/2017 at 09:46

  Ik denk dat foto’s, niet per se van jezelf, maar van reizen en herinneringen die je hebt, je huis echt persoonlijk maken. Eigenlijk die voorbeelden die jij in dit artikel geeft, zijn allemaal goede voorbeelden πŸ˜‰

 • Reply
  Lies
  26/07/2017 at 09:00

  Wat bewonder ik jouw creativiteit, heel Pinterest-waardig πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   26/07/2017 at 20:38

   Bedankt, wat een lief compliment. Ik bloos tot achter mijn oren…

 • Reply
  Morgaine
  26/07/2017 at 08:30

  Je hebt al een boel laten zien, en wat maakt mijn huis nu mijn huis en vooral de items, ja ook foto’s in lijstjes natuurlijk, mijn stenen, wat ik mooi vindt en dat overal en nergens, af en toe wat veranderen een ander uitzicht, maar Picasso is toch wel het item wat mijn huis een thuis maakt πŸ˜‰ Vergeet niet, mijn eigen werken aan schilderijen, beelden zelf gemaakt die ik graag zie, en wat handig is, omdat ik het zelf kan en doe, kan ik ook nog eens met regelmaat wisselen, whahaha ik ben mijn eigen kunst bibliotheek πŸ˜›

  X

  • Reply
   SAS
   26/07/2017 at 20:38

   Dat lijkt me inderdaad handig. Mooi ook om zo te kunnen genieten van eigen werk Suus!

 • Reply
  Sylvia
  26/07/2017 at 08:28

  Wat een mooi idee je gastenboek in schilderijvorm ipv een boekje zo heb je er elke dag plezier van. Ik vind je diy met belangrijke data ook erg leuk. Misschien dat ik dit ook wel ga maken met onze geboortedatums?

 • Reply
  Nancy
  26/07/2017 at 08:24

  Ik heb die twee al eerder bij je gezien maar het is ook zo mooi en leuk! De foto van London en je collage van kaartjes! Echt heel leuk, je haalt zo iedere x weer herinneringen op!

 • Reply
  Romy
  26/07/2017 at 07:11

  Wat een mooie items allemaal met echt een persoonlijk tintje! ik kan me voorstellen dat dit jullie huis nog iets fijner maakt. Echt een leuk idee van die filmkaartjes en ook de lijst met data vind ik zo leuk bedacht.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png