Geluksmomentjes van afgelopen weken

Het sporten weer oppakken Hallo #sasfitgoals (te volgen via Instagram) again. Maar nu ben ik het fanatiek aan het volhouden. Elke dag (en als ik een dag oversla, doe ik het de volgende dag 2 maal) ben ik bezig met sporten. Tevens wordt het weer wat beter, waardoor mijn skates ook weer onder het stof vandaan kunnen komen. Ik heb super fijne routes gezien (dank voor de tip) waar ik zeker deze weken wil gaan skaten. Nu al zin in!

10 jaar samen! 10.TIEN. Wij waren afgelopen Maandag 10 jaar samen. Ik schreef een artikel over hoe wij elkaar hebben ontmoet dus als je nieuwsgierig bent… Al deze mooie jaren hebben we een hoop meegemaakt en nog steeds erg gelukkig samen ♡

Vrije dagen Zomervakantie is zó fijn. Niet alleen zijn de werkdagen anders, maar ik werk ook eindelijk minder dan 5 dagen. Heerlijk om wat dagen vrij te zijn en te kunnen ontspannen. Ik probeer zoveel mogelijk dingen te doen die ik echt leuk vind, naast alle ‘huishoudelijke klusjes’. Ik kijk elke week weer uit naar mijn vrije dagen.

New in: Mokken van Miss Gorgeous

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Miss GorgeousHallo toffe samenwerking! Ik kreeg van Nicky, die ik al járen volg via haar blog (1 van de weinige mama blogs die ik volg) een berichtje. Ze was een nieuwe webshop gestart waar ze dus ook gewoon mokken verkocht. Of ik er misschien een aantal wilde hebben. Mijn mokken-hartje ging sneller kloppen en ik was blij verrast met de toffe mokken die ze had staan in de shop.

Ik koos deze 3 mokken uit met de opschriften: ‘I woke up like this’, ‘You’re just my cup of tea’ en ‘Never laugh at your wife’s choices. You are one of them!’ Het zijn stevige mokken en van goede kwaliteit. Ook ben ik erg blij met het formaat, aangezien een een grote mok is qua inhoud maar toch ‘klein’ oogt. Ik werd zo blij toen ik uit deze mokken dronk: blijmakertje van de week. Daarnaast zijn ze ook nog eens niet zo duur.

De mokken zijn hier verkrijgbaar per stuk voor €6.99. Daarnaast zijn er ook een hoop andere producten verkrijgbaar zoals o.a. tassen, make-up en nagellak. Neem dus zeker een kijkje op deze webshop met breed assortiment. Mijn oog viel ook op deze toffe nieuwe kaarsen. Hoe leuk!

Films & series kijken
Ook zo’n dingetje wat ik regelmatig doe op mijn vrije dagen: series & films. Zo keek ik van de week Coyote Ugly (die film die alweer 17(!) jaar oud is, nostalgisch favorietje) en ik keek Shallow Hall (ook zo’n oudje). Daarnaast ben ik bijna klaar met S3 van The Bridge en kijk met veel plezier samen met M. naar The Blacklist.

Samenwerkingen Oh en zijn weer zoveel toffe samenwerkingen in mijn mailbox verschenen. Nog iet eens tijd gehad/gemaakt om alles uit te zoeken maar er staan 2 thee gerelateerde in de wacht… Eentje is hieronder te bewonderen.

Genieten van het nieuwe boek van Karin Slaughter Ik máák meer tijd om even lekker te lezen. Nu 3 kwart op dit boek en tot nu toe erg goed. Ben benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen. Uiteraard komt er een recensie online zodra ik hem uit heb. Ik hoop hem voor onze CP vakantie uit te hebben, dan kan ik daarheen nieuwe boeken meenemen.

Meer offline zijn Ik zal niet liegen: héérlijk. Soms is het zo fijn om even niet bezig te zijn op de laptop maar gewoon even te genieten van het offline leven. Ik las dan ook steeds vaker even wat dagen/uurtjes in zonder dat ik bezig ben ermee.


Daarnaast kregen wij dit ministekje van mijn ouders, voor ons 10 jarig samen zijn. Het is een stek uit de tuin waar wij (toevallig) ook onze trouwshoot hebben gehouden. Benieuwd hoe groot hij gaat worden & of hij het daadwerkelijk uit gaat houden hier. Saskia & planten is niet echt een hele fijne combi 😉

AliExpress Oh het blijft zo leuk he, om daar te neuzen. Er is alweer een nieuwe bestelling besteld en ben erg benieuwd naar de aankoopjes. Dit keer, vooral handigheidjes voor in huis.

Work, work, work
Super leuk die extra lange dagen in de vakantie. Uitjes, fijn bezig zijn met de kids.. Lekker creatief bezig (ook alvast voor de PSZ). Daarnaast heb ik tot nu toe elke dag dat ik heb gewerkt wel een presentje (strijkkralen) of tekeningen gekregen van verschillende kinderen. Zo leuk!

Onze tuin
Nog steeds ben ik zo ontzettend blij met onze vernieuwde tuin. Binnenkort wordt hij eindelijk ‘bekleed’ en oogt hij niet meer zo kaal. Uiteraard komt er dan een foto artikel online. Ik kan in ieder geval niet wachten!

Leuke dingen in het vooruitzicht
Zo fijn om vooruit te kijken en te genieten van de dingen die nog gaan komen! Zo hebben we bijna vakantie, komt onze nieuwe bank, heb ik leuke dates staan met vriendinnen en komt onze mini vakantie naar Centerparcs ook steeds dichterbij.. Daarnaast ga ik vandaag op visite bij een lieve vriendin die ik maanden niet heb gezien door haar halve wereldreis. Jeuj!

Waar kijken jullie naar uit?

21 reacties op “Geluksmomentjes van afgelopen weken

 1. Wat een leuke mokken! Een mooie collectie heb je inmiddels. En zo leuk dat kleine stekje, heel simpel maar dit soort cadeaus vind ik zo speciaal. Hopelijk groeit ie goed.

 2. Wat een fijne geluksmomenten! Wauw tien jaar alweer! Die mokken zijn echt heel leuk! Skaten deed ik ook graag.. maar ze zijn te zwaar om telkens mee te nemen. Misschien weer als ik in NL ben?

 3. Leuke momenten hoor! En ja, vrije dagen en dan gewoon lekker offline zijn, dat bevalt prima he? Ik zou dat ook vaker moeten doen want tijdens onze vakantie in de Ardennen was ik ook veel offline en dat beviel me toen erg goed maar thuis blijf ik het lastig vinden. Die mokken zijn inderdaad erg leuk! Jammer dat ik al zoveel mokken heb en er gewoon geen ruimte meer voor heb maar als cadeautje om weg te geven, is het natuurlijk ook een leuk iets!

 4. Fijne momenten allemaal Sas! Ik vind het altijd heerlijk om te lezen hoe blij je bent met kleine dingen. Misschien heb ik dat al eens eerder gezegd, maar dat bewonder ik echt heel erg. Zou ik zelf ook meer moeten doen 🙂

 5. Heerlijke geluksmomentjes. Die mokken zijn heel leuk. Ik gebruik alleen geen mokken. Thee drinken uit een mok vind ik echt helemaal niets. Het is ook niet lekker. En ik drink eigenkijk alleen maar thee op een dag 🙂

  Ik bestel ook graag via aliexpress. Met name washi tape en dat soort spulletjes,

 6. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Dat is zeker een groot geluksmoment! En wat een ontzettend leuke en vrolijke mokken zijn dat! Echt heel erg tof! Ik ben benieuwd naar je nieuwe samenwerkingen. En succes met het plantje, haha. Ik heb zelf ook geen groene vingers, maar volgens mijn moeder kan je alles leren! 😉

 7. Haha, lekker hé Aliexpress 😀 Ik moet toegeven dat ik daar ook verslaafd aan ben. Nu wachten ik op een nieuw telefoonhoesje. Eigenlijk heb ik die helemaal niet nodig maar ik vond hem te mooi om hem vorige nog geen 2 euro te laten liggen 🙂

 8. Leuke momentjes! Ik kijk uit naar komende maandag. Dan begint mijn 10-daagse verlof (enfin, begint eigenlijk al op zondagmiddag, daar we in het weekend maar een halve dag moeten werken). Ik hoop veel te kunnen genieten en relaxen.

 9. Dat zijn hele fijne momentjes weer Sas! En die mokken zijn inderdaad leuk, maar ik ben juist aan het opruimen en heb net weer weg gegeven ook, hahahaha nee niet jouw cup of tea mokken, trust me 😉 Heb er iemand anders blij mee gemaakt 😀

  Verder? Waar kijk ik naar uit, ja, uhm, er staan nog wat dates in de wacht waarvoor ik de trein op zal gaan, maar het wanneer is nog niet afgesproken exact, agenda’s moeten nog getrokken worden 😉 Sowieso is de planning voor sept. naar 3 personen toe te reizen. Wie weet nog een dagje Amsterdam, maar zoals gezegd, allemaal losjes nog! Komt ook door het weer, omdat fotografie voor mij mee telt en Amsterdam op een grijze dag doen, is niet zo fijn, kortom dat zal een last minute dingetje worden dan 😉

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *