Huishoudelijk mededeling {achter de schermen}

juni 30 2017

Even snel een berichtje vanaf mijn kant… Kreeg heel lief een appje van Simone dat mijn afbeeldingen het niet meer deden op mijn blog. Thuis van werk, ging ik kijken. NIETS.DEED.HET.MEER qua afbeeldingen. Paniek.

Ik kijken bij Photobucket, schijn ik te moeten gaan betalen als ik de foto’s wil blijven gebruiken of wil blijven gebruiken, door middel van upgraden. Ik schijn gebruik te maken van ‘3rd Party Hosting’ aangezien ik linkjes gebruik via hun site op mijn blog. Whut? Ik heb er nog nooit van gehoord, maargoed. Als de wiedeweer bezig geweest met de afbeeldingen. Note: Mijn foto’s upload ik altijd extern i.v.m. mijn blog ruimte @ host.

Tot eind 2016 heb ik alles bijgewerkt alleen de samenwerkingsartikelen nog. Ik heb foto’s gezocht, nieuwe gemaakt of oude gebruikt om het zoveel mogelijk goed te krijgen. Het kan dus zijn, voor bedrijven dat de afbeeldingen even niet zichtbaar zijn. Working on it..

Balen, maar het is niet anders. Ik had mijn vrije Vrijdag middag wel anders bedacht..
Mocht er dus iets niet kloppen, weet dat ik er achter de schermen hard mee bezig ben (geweest)

Aankomende week zijn er dus wat minder artikelen online, aangezien ik achter de schermen met de afbeeldingen ben bezig geweest ^^