Life as Sas Juni

Elke laatste dag van de desbetreffende maand online: Life as Sas. Elke maand wil ik graag een foto overzichtje delen. Eerst kwam Life as Sas soms wekelijks online, maar het leek me fijn dit toch maandelijks gaan doen! Dit is nét even uitgebreider en ik ben wel toe aan iets nieuws.

Life as Sas wordt dus nieuw leven ingeblazen! Het wordt Life as Sas met daarachter de maand waarvan ik een samenvatting maak. Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Kijk dus mee naar de afgelopen maand. Het was een veelbewogen maand met vooral veel leuke aankopen. Kijken jullie mee?

Juni was de maand van…Home sweet home

We zijn deze maand lekker bezig geweest met onze woning. Heerlijk om het meer ‘ons’ te maken. Het begon met het verven van een aantal muren en daarnaast stond deze maand in het teken van onze tuinverbouwing. En OH wat ben ik er blij mee he! We zijn nu lekker bezig dingen ervoor aan te schaffen, ideeën te verzinnen en M. gaat nog een steigerhouten bank maken. Whoop whoop. Ik zie mezelf er al zitten met een theetje en een boek.

Daarnaast hebben we vorig weekend de voortuin onkruid vrij gemaakt. Wat een takke-werk is dat zeg. We willen nog de voortuin gaan verzien van een nieuw hekje en al het onkruid/heg eruit. We zijn dus druk bezig met verzinnen wat we precies willen.

Bijzondere ontmoeting

Ik ontmoette mijn vroegere pen vriendin uit Letland. Een hele bijzondere ontmoeting waar ik met een glimlach op terug kijk. Het was een (te warme) gezellige dag en ik heb erg mooie bezienswaardigheden gezien in eigen land. Mooi om je zo toeriste te voelen.

EHBO toepassen

Het heftigste moment van deze maand was toch wel het toepassen van mijn EHBO cursus op een jongetje van 3.5 jaar. Lees hier over dit incident en hoe ik handelde.

AliExpress bestellingen

Ze zijn er. *doet een dansje* Eerder dan verwacht en morgen komt het artikel over de items dus online! Zijn jullie al benieuwd?! Een hoop was al te zien op Instagram.

Reading flow

jaja hij is er weer. De reading flow. Zo blij mee! Zo las ik Het Pakket uit, waarover afgelopen Maandag een recensie uit kwam. Daarnaast bestelde ik het boek Rönning & Stilton 4 – Wiegelied en de nieuwe van Karin Slaughter Goede Dochter. In de laatst genoemde ben ik begonnen. Uiteraard komt er hierover nog een recensie online. Ik ben nu 1 hoofdstuk verder en ben nu alweer verkocht.

Extra veel werkuren

Ik werkte deze maand veel extra. Daarnaast had ik veel overleggen en andere taakuren ernaast (dat krijg je met 4 verschillende werksoorten), zodat ik erg veel uren maakte. Daardoor kon ik wel heerlijk een middag vrij nemen. Om even lekker aan mezelf te denken.

Uitnodigingen

De uitnodigingen zijn besteld & binnen! Ze zijn zó gaaf geworden en ben er super blij mee. De teksten en foto’s heb ik helemaal zelf in elkaar geknutseld. Ze gaan binnenkort op de bus. Uitnodigingen waarvoor? We geven een feestje (in onze nieuwe tuin) voor ons 10 jarig samen zijn waarvan we 5 jaar getrouwd zijn. Een mijlpaal die we graag met dierbare vieren.

***************************

Wat Juni mij heeft geleerd…

* Twitter is echt een handig medium om vragen te stellen. Behulpzame mensen in mijn timeline
* Nee zeggen is soms ja zeggen tegen jezelf
* Ik haat onkruid
* Zo fijn om uit te kijken naar je favoriete series
* Dat ‘Unknown search terms’ maakt me altijd zó ontzettend nieuwsgierig op mijn blog…
* Mijn werk is het allerleukste
* Geluksmomentje ’s ochtend: Een grote, wilde haas die in de berm naast je auto huppelt. Love my route to work??
* Onderstaande liedje, wauw. Op repeat.

Liedje van de maand

Hoe was jouw Juni?

9 reacties op “Life as Sas Juni

  1. Wat een leuke foto’s maak je toch altijd! Mijn juni was super! In anderhalve week een nieuw appartement gescoord! Jippie! *doet vreugdedansje*

  2. haha, dat van die onbekende zoektermen heb ik ook. Volgens mij zijn die nog een pak grappiger dan diegene die je wel te zien krijgt. Ik ben er echt nieuwsgierig naar.

  3. Oh ik hou van Aliexpress! Ik ben ook lichtelijk verslaafd, dus daarom probeer ik er maar niet te veel op te kijken. Want als ik dat eenmaal doe, dan is dat winkelmandje zó vol!

  4. Leuk om je penvriendin te ontmoeten! Ziet er uit als een fijne maand, maar het incident met dat jongentje lijkt me wel heftig hoor!

  5. Zo te horen was het een drukke werkmaand, maar ook een maand met veel leuke dingen. Ik ben heel benieuwd naar je AliExpress-aankopen! En wat tof dat je lekker aan het lezen bent geslagen! Oh ja, en die haas die naast de weg huppelt…wat een mooie start van de dag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *