10x de meest gelezen artikelen van de maand Juni

Het leek me leuk weer eens een update te geven over de artikelen die het meeste gelezen zijn in Juni. De meeste artikelen zijn ook daadwerkelijk van deze maand, maar er is ook een oud artikel wat veel is gelezen of een pagina. Benieuwd? Hieronder deel ik de artikelen nogmaals in een overzichtje met kleine uitleg over het artikel.

Plus: ik ben erg trots dat deze maand mijn homepage 1,492 views heeft gekregen!

About the girl behind the blog
Ik heb een tijdje terug mijn About me pagina aangepast. Deze is dus blijkbaar veel bekeken, leuk!

Een aantal redenen waarom werken met kinderen zo leuk is
Een artikel uit 2015, waarom werken met kinderen zo leuk is. Deze komt ook regelmatig terug in mijn zoek resultaten. Zoals jullie weten ben ik echt fan van mijn baan en geniet er zo van. Leuk om te zien dat er dus mensen bij dit artikel uitkomen en via google erop zoeken.

Introduceer jezelf!
Ondanks dat jullie veel mijn About me pagina hebben gelezen, wil ik ook graag meer weten over jullie! Hij is meerdere malen nog ingevuld, maar ook door een hoop lurkers bekeken. Nog niet voorgesteld? Doe dit dan via de bovenstaande link. *vindikleuk!

Redenen waarom ik met sommige bedrijven niet samen wil werken
Ik schreef een artikel met een lijst aan redenen waarom ik sommige bedrijven afwijs. Bedrijven waar ik liever niet mee samenwerk en een beleefd emailtje stuur met NEE.

Van die momenten dat je hart even stil staat…
Ik paste een aantal weken geleden mijn EHBO diploma toe bij een jongetje van 3.5 jaar. Zo blij hoe ik reageerde en hoe alles is afgelopen.

Making a house a home: Update
De update die ik gaf na het verven van een aantal muren in onze woning. Ben er nog steeds erg blij mee, het geeft echt een stukje sfeer in huis.

Aanraders: de boeken reeks van Karin Slaughter
Een oud artikel uit 2014, toch recent vaak bekeken. Nog steeds fan van haar reeks en toevallig heb ik afgelopen week Goede Dochter gekocht, haar nieuwe exemplaar.

5x waarom het leven op dit moment een feestje is
Er zijn zoveel dingen waarom het leven voor mij een feestje was, deze beschreef ik in dit artikel. Want het leven is 1 groot feestje, zolang je zelf de slingers maar ophangt.

Al 6 maanden een ander werkrooster. Hoe bevallen 4 werksoorten mij?
Sinds Januari 2017 heb ik een ander werkrooster. Ik beschreef in dit artikel hoe dit bevalt tot nu toe en welke veranderingen er zijn toegepast.

Complete focus & aandacht
Complete aandacht en focus bij iets wat je doet. Doe jij dit? Ik besloot er bewust voor te kiezen. Heerlijk, nog steeds ben ik blij met deze fijne keuze.

Kende je alle artikelen al? En welke is je favoriet?

17 reacties op “10x de meest gelezen artikelen van de maand Juni

  1. Leuk om even terug te kijken naar je meest gelezen artikelen. Ik heb vandaag een artikel geplaatst met mijn meest gelezen artikelen van de eerste helft van 2017. Heel verrassend!

  2. Ik vind het altijd leuk als een blogger dit soort overzichten plaatst. Ik kijk niet altijd naar mijn maandoverzicht maar je hebt mij wel geprikkeld om zo een overzicht te plaatsen.

  3. Ik vond die met het kindje op het KDV erg aansprekend, omdat het herkenbaar is. Maar ook die redenen waarom het leven een feestje is!

  4. Leuk zo’n overzicht! Ik heb niet alles gelezen maar ik ga het even doen ๐Ÿ™‚ Ik heb nog nooit boeken van Karin Slaughter gelezen. Misschien ga ik het toch eens proberen!

    1. Zeker doen, hoewel het wel echt grove boeken zijn waar je van moet houden. Nachtschade is haar eerste (tip: lees ze op volgorde voor de rode draad.)

  5. Ik heb de laatste paar weken niet zoveel tijd achter blog door gebracht en heb dus nog wel het รฉรฉn en ander om bij te lezen. Je tuin verandering vond ik wel erg leuk om te zien, zowel op blog als op instagram.

  6. Wat leuk, zo’n lijstje! Volgens mij heb ik alles gelezen, maar correct me if i’m wrong ๐Ÿ˜‰ Ik heb denk ik twee favorieten. Namelijk die over waarom het leven een feestje is en ‘van die momenten dat je hart even stil staat’. Het laatste artikel heb ik ook haast ademloos zitten lezen. Vond het heel heftig.

  7. Leuk om een overzichtje te zien met de best gelezen artikelen. Ik vind dat bij mezelf ook altijd leuk om te achterhalen. Grappig dat ook je About-pagina zo vaak is bekeken! Dan heb je hem in ieder geval niet voor niets aangepast ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *