De enige echte Geluksmomenten tag

Geluksmomenten, groot & klein. Ik probeer altijd met een positieve mindset te genieten van alle mooie momenten, dingen en gevoelens. Ik kwam bij lieve Nicole van Meisje-Eigenwijsje de Geluksmomenten Tag tegen. Hoewel de vragen me bekend voor kwamen (uhh had ik deze niet al jaren terug ingevuld?) kon ik hem op mijn blog niet vinden. Schandalig, aangezien dit een super toffe tag is om stil te staan bij de geluksmomentjes. De tag is verzonnen door Lotus Writings. Lezen jullie mee? Want wanneer voel ik me op mijn best? En zonder wat zou ik écht niet kunnen? Of wil je weten welk moment ik graag over zou willen doen…?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?
Uiteraard raad ik iedereen aan om een keer naar Londen te gaan. Ik ben echt verliefd op deze mooie stad met zijn vele mooie bezienswaardigheden, de sfeer, de taal en de toffe dieren die daar lopen. Ik voel me daar zó thuis. Na er 2 keer te zijn geweest, ga ik er zeker nog een 3de (en 4e en…) keer heen!

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken?
1. Skaten in het Hyde Park Londen. Ik wil echt een keer mijn skates inpakken, op naar Londen en het gehele park rond skeeleren. Lijkt me echt een geweldige ervaring.
2. Een eekhoorntje op mijn schouder/in mijn handen houden. Wederom het liefste in Londen.
3. Het Noorderlicht zien. Het lijkt me echt géweldig om te zien.

Wat is je favoriete film?
Met stip op nummer 1 een golden oldie uit 1995, While you were sleeping. Geweldige film die ik letter voor letter ken in het Engels en Nederlands haha :’) Daarnaast áltijd huilen op het einde. Daarnaast hou ik erg van de Pirates films, de Minions vind ik ook echt geweldig en de Taken 1,2,3 films. Maar ook zeker van die lekkere chickflicks zoals Letters to Juliet of The Last Song.

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?
Dat zijn 3 momenten.
1. Onze trouwdag. Hij was zo magisch dat ik hem zeker dunnetjes zou willen over doen! Lees/zie meer in: ‘Married(life)’
2. De dag dat ik mijn vaste contract tekende. Lees hier mijn verhaal hierover en waarom dit zo belangrijk voor me was.
3. De sleutel krijgen van onze nieuwe eengezinswoning. Nog zo’n mooie droom die uitkwam! Lees hier over onze verhuizing en hier over het moment dat we te horen kregen dat we dit huis hadden gekocht

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?
Wakker maken? Voor eten? Laat mij maar lekker slapen hoor! Maar mijn favorieten gerechten zijn: Spaghetti & Turkse pizza. Daarnaast kan ik ook erg blij worden van pure chocolade maar mijn favoriet is toch wel de kinderchocolade.

Waar zou je echt niet zonder kunnen?
Uiteraard mijn man, vrienden en familie. En uiteraard ook niet zonder onze 2 lieverds van katten. Ook zou ik niet meer zonder mijn blog kunnen, want wat veel plezier en voldoening haal ik hieruit. Daarnaast kan ik me ook niet voorstellen nooit meer te lezen. Boeken horen dus ook zeker in dit rijtje.

Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?
Shape of you van Edje<3

Maar ook de muziek van P!NK, Westlife, The Backstreet Boys (ja na al die jaren nog steeds) en Sia.

Wanneer voel jij je op je best?
Als ik goed heb geslapen. Rust heb in mijn lijf en hoofd. Als ik bezig ben met dingen die ik écht leuk vind en waar ik van ontspan. Ik geniet als ik samen met mijn man ben, gek met hem doe of gezellig bijklets met collega’s of vrienden.

Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe?
Ik had in het begin best wel angst met auto rijden, aangezien ik in het begin een mega klapper heb gemaakt met de auto. Daarin tegen solliciteerde ik toch op een baan waar auto rijden centraal stond: Ik deed intakes voor een kraamzorg bureau in en omgeving Den Haag. MEGA vervelend (ik druk het nog zacht uit) om zoveel op de weg te zijn en ook nog eens in Den Haag, wat een verschrikking die wegen daar. Maar ik heb het ondanks de stress en angst het toch maar mooi gedaan. Als ik nu in de auto stap heb ik negens last meer van.

Wie inspireert jou? Of voor wie heb je bewondering?
Mensen die ondanks alles, alles uit het leven halen en 100% zichzelf zijn. In deze wereld anno nu is dit ontzettend moeilijk. Het is ook zeker een streven waar ik mee bezig ben. Daarnaast heb ik bewondering hoe sommige mensen in het leven staan, zo mooi om te zien! Ik noem geen namen, want er zijn zoveel mensen die mij op verschillende manieren inspireren.

Geluksmomenten tag: wie tag ik?
Ik ben erg benieuwd naar de antwoorden van Vivian, Marcella, Sammie & Northflix. Heb ik je niet getagd maar wil je hem overnemen? Dit mag uiteraard, laat een berichtje achter bij de comments hieronder, dan kan ik de antwoorden lezen! Ik ben benieuwd..

Welke angst heb jij wel eens overwonnen?

18 reacties op “De enige echte Geluksmomenten tag

 1. Ooohh jeetje, ik zie nu pas dat je me getagd hebt! Tijdje eruit geweest met bloggen, haha. Dankjewel voor de tag, ik voeg ‘m meteen toe aan mijn lijstje conceptideeën! Zeker een hele leuke vragenlijst, ik herken me wel in veel dingen 🙂

 2. Het Noorderlicht zien staat ook op mijn wishlist. Lijkt me machtig mooi. En Londen… blijft voor mij ook een stad die op nummer 1 staat van alle steden die ik heb gezien. Nee, ik lieg. Een gedeelde eerste plaats met Sydney. Daar voel ik me ook thuis. Ik denk dat jij je ook wel prettig zou voelen in Sydney.

  Leuke tag. Ik ga hem zeker eens invullen.

 3. Wat een leuke tag, ik kan zo blij worden om over de geluksmomentjes van anderen te lezen! Edje is leuk en Londen echt prachtig inderdaad!

 4. Wat een super leuke tag!! Londen is echt een geweldige stad!! Ik zou zo weer terug willen! Dat skaten lijkt me echt geweldig om ook te doen in Londen!

 5. Wat een super leuke tag! Deze wil ik ook graag van je overnemen. De angst die ik heb overwonnen is denk ik wel dat ik op iedereen durf af te stappen. Toen ik mijn eigen bedrijf nog had moest ik wel, en kennelijk heb ik dat echt geleerd. Het kan je zoveel verder brengen!

 6. Ik had als kind een panische angst voor zowel honden als katten. Het was zo extreem dat ik zonder kijken het straat op sprong wanneer er eentje aankwam gewandeld. Bij de vrienden van mijn ouders durfde ik niet binnen gaan vooraleer de honden in de keuken of tuin zaten. Sinds enkele jaren ben ik hier van verlost. Beetje bij beetje. In het begin was ik nog heel zenuwachtig en onwennig maar dankzij onze buren die twee katten hebben en twee honden hadden ben ik nu net gek van die dieren. Als ik een hond tegenkom wil ik hem net gaan aaien.

 7. Toffe tag! 😀 kende ‘m nog niet! Londen is ook één van mijn favoriete steden, zo jammer dat ze het de laatste tijd zo zwaar te verduren krijgt! 😮 Toch ga ik er ook nog een keertje graag naartoe! 🙂 en oooh, de BSB, hihi! Ik ben een aantal jaren geleden nog naar hun comeback-optreden geweest, zalig! Wat een nostalgie, helaas zijn ze nu precies weer van de radar verdwenen! 🙁

  1. Ja zo jammer, maar ik luister hun muziek nog dagelijks zelfs. Ik ben zelf ook naar hun comeback-optreden geweest. GEWELDIG<3

 8. Inderdaad een mooie tag met veel geluksmomentjes, en dit zou je denk ik elk jaar weer opnieuw kunnen doen gezien er altijd weer nieuwe mooie momentjes aan kunnen komen die nog zullen gebeuren, hahahaha

  Angst, welke heb ik ooit overwonnen, ik denk van onweer, ooit was ik hier bang voor, nu als ik al hoor dat het in de lucht kan gaan zitten, kan ik niet wachten en ben ik echt teleurgesteld als het maar 1 klap was of helemaal niet over Almere heen komt…

  X

 9. Wat een leuke tag, inderdaad heel veel punten om even bij stil te staan. Ik vind Londen ook heel gaaf ben er nu twee keer geweest en zou zo terug willen. Er valt daar namelijk altijd wel wat te ontdekken?. Ik ga de tag zeker van je overnemen. Fijne dag gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *