Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!5x waarom het leven op dit moment een feestje is

Party time! Er zijn zoveel dingen waarom op dit moment mijn leven 1 groot feestje is. Benieuwd welke redenen dit zijn? Vier het met me mee. Geniet van deze mooie dag!

 photo IMG_20170528_162449_776_zpsigeye4rm.jpg
Foto in mijn nieuwe dorp bij de polder, Mei 2017

Het is weer Maandag…
De start van een nieuwe week. Altijd een moment van een feestje. Zoveel nieuwe ideeën, momenten en belevingen. Ik vind de blanco week altijd een fijne start om te beginnen, alles kan en alles mag. het kan alle kanten opwaaien. Geniet ervan!

Uit kijken naar…
Ik kijk zó uit naar deze dingen. De meeste van dit lijstje moeten nog gebeuren, ik heb alleen Simone voor de 3de keer ontmoet en ik heb al een heel deel (lees: alleen mijn MRS Tea Pot & Chip moet ik nog krijgen) van mijn Aliexpress stuff binnen, YEAH! Daarnaast heb ik mijn penvriendin ook ontmoet (gisteren, blog artikel is onderweg!), maar de rest moet nog gebeuren. Zoveel leuke dingen om naar uit te kijken.

Positive vibes
Oh wat zit ik lekker in mijn vel. Op privé gebied gaat het goed, met mijn blog (en ideeën) en op werk. Zo fijn dat alles weer wat gestructureerd loopt en ik op tijd rust heb ingepland. Dit doet me erg goed en dit merk ik aan mijn lichaam en gemoedstoestand. Zo super fijn, aangezien de afgelopen maanden best wel veel voor me was.

Quality time
Ik plan mijn kostbare vrije tijd goed in de laatste weken. Weekenden laat ik soms bewust vrij om de dingen te ondernemen of doen die ik écht leuk vind. Ik lees een boek, geniet van een serie, neem een xxl lange douche, spreek af met vriendinnen, ga lekker bloggen… Heerlijk!

Tuin, tuin, TUIN
Halleluja. De tuin is AF. Jaaahaaa hij is af. Alleen vandaag de puntjes nog op de i en dan kan ik eindelijk eind deze week het artikel maken. Kan niet wachten om aan jullie het eindresultaat te laten zien. Ik ben er zo gigantisch blij mee en heb echt een ruime, mooie tuin gekregen. Ik heb er al in genoten van het zonnetje met een boek<3

Waarom is voor jou het leven op dit moment een feestje?

1
Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

21 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  R&R
  22/06/2017 at 13:32

  Heerlijk al die positiviteit! Fijn om te horen dat je goed in je vel zit 🙂

 • Reply
  Morgaine
  22/06/2017 at 09:54

  Wat is dat fijn dat jullie tuin nu lekker af is, ik weet echt wel hoe dat voelt, hahaha Ik ben ook nog steeds bezig met huis maar ook balkon dit jaar weer eens wat meer gezellig maken, minder fratsen, meer plantjes 😉 gisteren nog lavendel gekocht, staan heel mooi op de tafel 😀

  En het gelukzalige gevoel hier? Nu? Je weet dat ik meestal op de vraag, wat zijn jouw plannen de komende tijd, dat ik dan meestal zeg, niets behalve werk en ik zie wel, nu ja, dat blijkt wel weer! Wat medische afspraken waar ik naar uitkijk, ik weet dit klinkt voor de meesten gek, maar hier op weg naar verbetering. Morgen ga ik naar mijn ouders en kom zondag pas terug, zaterdag gaan we op bezoek bij een familie vriendin in België. even heen en weer op 1 dag, we blijven eten bla, hahahaha en dit is pas vorige week op komen zetten en bij navraag ben ik ook welkom 😉

  Afgelopen weekend jaaaaaaaaaa de familie BBQ, en pas volgende week woensdag val ik weer in het normale ritme, als in… dan mogen er weer nieuwe dingen op mij afkomen die leuk zijn 😀

  X

 • Reply
  Nicky
  21/06/2017 at 23:43

  Wat een mooie manier om de maandag te bekijken! Die moet ik onthouden. Hier ook allemaal leuke dingen. Bijna vakantie. En dan gaan we…. verhuizen!!! Whoop whoop!

 • Reply
  Janneke
  21/06/2017 at 21:44

  Haha, precies wat Marcella zegt! Ik vind maandag altijd zo’n ‘meh-dag’, maar hoe jij hem bekijkt kan het natuurlijk ook. Ik ga hem onthouden. Vind het ook zo leuk om te lezen dat je zo goed blij kan zijn met kleine dingen. Dat zou ik ook wel meer willen kunnen 🙂

 • Reply
  Els
  21/06/2017 at 06:28

  Wat heerlijk om te lezen. Ik probeer ook mijn vrije tijd goed te plannen, zeker niks plannen vind ik fijn. Verder ben ik erg benieuwd naar jullie tuin 🙂 .

 • Reply
  Hilde
  20/06/2017 at 20:39

  Ik blik terug op een zalig weekend en postte er wat over in ‘Wat het weekend bracht’. Ik kan nog steeds genieten van kleine, vanzelfsprekende dingen, niet noodzakelijk materiële dingen maar bijvoorbeeld van een mooie zonsondergang, een spontane babbel, van een complimentje (geven èn krijgen), de fierheid die ik voel als ik aan m’n dochter denk. In ‘moOImenten’ post ik er dan ook maandelijks een overzicht rond…

 • Reply
  Marcella
  20/06/2017 at 19:14

  Ik ken weinig mensen die zó enthousiast zijn als het maandag is. Maar zoals jij het omschrijft ís het ook gewoon te gek. Goeie positieve vibe! Ik ben benieuwd naar je tuin!

 • Reply
  Nesrin
  20/06/2017 at 00:20

  Oh wat fijn dat de tuin af is! Het is lekker weer en ik denk dat jij deze week dubbel en dwars van de tuin gaat genieten. Leuke post, zeker met plezier gelezen.

 • Reply
  Tamarah
  19/06/2017 at 22:00

  Wat heerlijk voor je! En ben benieuwd naar het resultaat van de tuin. Wij zijn met de derde slaapkamer boven aan de gang en ook met de tuin en het schilderwerk buiten. Geniet ervan dat alles steeds een beetje mooier wordt.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  19/06/2017 at 18:29

  🙂

 • Reply
  joor
  19/06/2017 at 17:26

  Wauw klinkt goed ik word al helemaal vrolijk van jou! 😀 Ben erg benieuwd naar jullie tuin!!!
  Ik word blij van alles en dat het zulk lekker weer is!

 • Reply
  Cynthia
  19/06/2017 at 15:16

  Vanwege de start van mijn bedrijfje. De zon, Het gezin, Mijn gezonde leefstijl. Dat ik iedereen nog heb! Allemaal redenen voor een feestje. Geniet van het jouwe.

 • Reply
  Jenn
  19/06/2017 at 12:06

  Wat heerlijk, de vrolijkheid spat er vanaf! Ik word ook heel blij van onze tuin, dus ik snap je helemaal 🙂 En verder, ik ben weer happy op mijn werk, heb een hoop leuke dingen in het vooruitzicht en het is prachtig weer!

 • Reply
  Darina
  19/06/2017 at 12:01

  Wat een heerlijk vrolijk artikel! Ik ben heel benieuwd naar de tuin!

 • Reply
  Kaylin
  19/06/2017 at 11:13

  Heel leuk om te lezen dat het zo goed met je gaat en de positiviteit straalt echt af van het artikel 🙂 Deel je een shoplog van je artikelen op ali express?

  • Reply
   SAS
   20/06/2017 at 11:22

   Daar komt zeker (als ik alles binnen heb) een artikel over online!

 • Reply
  Sylvia
  19/06/2017 at 08:53

  Oh wat een heerlijke dingen! Wat leuk ook dat je je penvriendin ontmoet hebt. Lijkt me heel bijzonder!

 • Reply
  Nancy
  19/06/2017 at 08:52

  Wat een heerlijke positieve post! Ik word er helemaal happy van!

 • Reply
  Lies
  19/06/2017 at 08:51

  Ik had een fijn weekend en er staan leuke dingen op de planning, dus hier ook wel positieve vibes.

 • Reply
  Simone
  19/06/2017 at 08:12

  Wat een fijn artikel op de maandagmorgen! Ik kijk enorm uit naar het artikel over jullie tuin. Ben heel erg benieuwd 🙂

 • Reply
  Romy
  19/06/2017 at 07:47

  Wat een heerlijk artikel vol positieve vibes! Zo fijn om te horen dat je zo goed in je vel zit én zoveel leuke dingen hebt om naar uit te zien. En AliExpress-pakketjes dragen ook altijd bij aan een beetje extra geluk 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png