Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Al 6 maanden een ander werkrooster. Hoe bevallen 4 werksoorten mij?

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Lifestyle
Previous Story
Next Story

17 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Sheila
  05/11/2017 at 22:18

  Je had het al als reactie op mijn blog toegelicht, maar ik vind het super om het hier nog uitgebreider te lezen. Geeft echt meer inzicht.

  Ik kan me goed voorstellen dat je genoeg uitdaging in je baan vindt én het ook nog leuk vindt. Althans, het is niets voor mij. Maar ik haal uit jouw blogs altijd hoe gek je op je werk bent. Fantastisch vind ik dat. En fijn dat je meer vrije uren hebt!

 • Reply
  Nicky
  15/06/2017 at 00:42

  Al die afwisseling lijkt mij juist leuk. Wel heel goed dat je een kei in plannen bent! Anders lukt dat niet, volgens mij. Ik ben officieel secretaresse maar dat slaat nergens op. Mijn collega’s begeleiden ondernemers. Startende ondernemers die net beginnen (vanuit bijstand of WIA) of ondernemers die een krediet bij de gemeente aanvragen. Mijn werk is het redigeren van de verslagen en de rapporten (ik zit dus de hele dag te lezen! Leuk! Leuk! Leuk!) en het versturen en facturen van die rapporten. Erg afwisselend en leuk werk! Ook wel een keer een logje waard (ooit)

 • Reply
  Michelle
  03/06/2017 at 16:02

  Ik vind het zo mooi om te lezen dat je echt van je baan houdt. Heel veel mensen hebben dat niet zo op die manier denk ik. Ik werk als apothekersassistente bij een huisartsenpraktijk, heel kleinschalig en gezellig! In een normale werkweek werk ik zo’n twintig tot vierentwintig uur per week, wat ik genoeg vind met een kleintje. Als ik in moet vallen kan dit oplopen tot zo’n veertig uur wat ik dan wel echt heel pittig vind eerlijk gezegd. Taakuren heb ik verder niet.

 • Reply
  Simone
  03/06/2017 at 10:06

  Leuk om eens te lezen hoe het zit en vooral hoe het voor jou is. Het lijkt me een hectische baan. Zelf wil ik richting te marketing. Maar dat volgt dus nog 🙂

 • Reply
  Cynthia
  02/06/2017 at 21:13

  Ik werk op een montessori peuterspeelzaal. Echt heel leuk, fijn en geordend. Alle administratieve taken doe ik onder werktijd. Heel pittig. Maar te doen.

  • Reply
   SAS
   03/06/2017 at 10:40

   Oh wat tof! Ik heb daar stage gelopen, een Montessori kleuterklas. Heel tof!

 • Reply
  Sanne
  02/06/2017 at 20:03

  taakuren gebruiken wij niet echt. 28uren werken is zalig en dat je zoveel vrije tijd hebt. Ideaal toch? Ik werk 36u en vrijdag namiddag ben ik thuis. Mijn uren zijn gewoon zalig. 😉

 • Reply
  Evelyne
  01/06/2017 at 21:03

  Klinkt leuk je uren. Ik werk sinds een jaar 38u/week en dat was/is best wel wennen. Ik heb zo’n 9,5j eerst 19u en daarna 25u gewerkt. Maar ik deed mijn job toen doodgraag. Nu is mijn 38u zwaar omdat ik mijn job niet naar behoeven kan uitoefenen. Ik dacht er al aan om terug te verminderen om het wat aangenamer te maken voor mezelf, maar als je dan het financiële plaatje bekijkt dan kies ik toch voor even op mijn tanden te bijten. Voor sommigen onbegrijpelijk, maar ik moet echt aan later denken. Het leven word er niet goedkoper op en wie weet wat er gebeurt binnen een 10 à 20 jaar. Ik ben immers niet van plan om voor de rest van mijn leven deze job te doen, maar momenteel kan het even niet anders.

  • Reply
   SAS
   03/06/2017 at 10:39

   Goede keuze dan zo te horen! Zo heb ik ook een baan gehad voor een tijdje (tussendoor) die ik totaal niet leuk vind. Daarna kwam dit op mijn pad en ben er nog altijd dankbaar voor. Ik hoop dat je iets gelijks als je oude job krijgt in de toekomst! Dat gun ik je van harte.

 • Reply
  Wanda
  01/06/2017 at 20:48

  Fijn dat het je zo goed bevalt! Het is toch altijd afwachten hoe het in de praktijk gaat uitpakken. Zelf werk ik 28 uur en ben ik elke maandag vrij en daarnaast dan 1 x in de 2 weken de donderdag vrij. Dat bevalt ook erg goed, het voelt alsof alles nu meer in balans is en dat geeft ook rust. Ik werk als administratieve kracht op de zakelijke afdeling van een assurantiekantoor en kan gelukkig mijn uren naar eigen inzicht invullen.

 • Reply
  joor
  01/06/2017 at 17:18

  Fijn dat je de uren bevalt! Ik heb een aantal uren in de week en daarnaast heb ik ook zes taakuren 🙂

 • Reply
  Bente
  01/06/2017 at 09:48

  Fijn dat het zo goed bevalt! Fijn ook dat er wat meer rust is gekomen door de extra uren 🙂

 • Reply
  Linda
  01/06/2017 at 09:09

  Wat een lekker rooster zo met twee dagen in de week om 14 uur al klaar 🙂 Volgens mij ben je er ook een stuk relaxter onder zelf de laatste tijd – wat ik zo op Instagram en je blog voorbij zie komen, dus dat is tof om te zien!
  Ik ben momenteel werkzoekend in het onderwijs, maar er komen wel twee sollicitatiegesprekken aan deze en volgende week, dus ik heb goede hoop dat ik in het nieuwe schooljaar weer voor de klas sta!

  • Reply
   SAS
   03/06/2017 at 10:36

   Leuk te lezen dat het zichtbaar is op Instagram, het is namelijk inderdaad zo dat ik een stukje rust heb teruggevonden 🙂 Succes met je sollicitatiegesprekken. Ik ga voor je duimen<3

 • Reply
  Lies
  01/06/2017 at 08:46

  Zalig, zo om 14u klaar zijn.
  Vroeger werkte ik structureel 1 avond per week en dan was ik op vrijdagnamiddag vrij. Nu is dat jammer genoeg niet meer. Was wel leuk, dan kon ik het huishouden en de boodschappen al doen en moest ik dat niet meer in het weekend doen.

 • Reply
  Amy
  01/06/2017 at 08:06

  Kan mij goed voorstellen dat die 2 uur al zo’n enorm verschil maken, vooral omdat je dagen nu anders ingedeeld zijn. Het wisselen tussen de werksoorten lijkt me soms lastig, maar ook heel uitdagend en leuk!

 • Reply
  Morgaine
  01/06/2017 at 07:35

  Erg leuk om eens iets meer over de inhoud van jouw werk te lezen en hoe dat eruit ziet. Zwaar werk ook eigenlijk met die tijden allemaal.

  Zelf werk ik met verstandelijk beperkten, nee geen taakuren voor mij, vanmiddag mag ik weer en geen idee wat ik aan zal treffen, kan een middagje relaxed in de tuin zijn, of binnen van alles en nog wat, ik zie het vanzelf wel. 😀

  En dan nog twee keer per week zwemmen, gisteravond weer en dat is met dit weer amper een straf natuurlijk 😉

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png