Omdat het altijd fijn is stil te staan bij de kleine en grote mooie dingen in het leven…

 photo Desktop_zpsopss5zji.jpg

♥ Bloggen, en super blij zijn met mijn blog look ♥ leuke samenwerkingen ontvangen ♥ jullie lieve/leuke reacties ♥ onze nieuwe tuin (binnenkort artikel over online) Ze zijn nog druk bezig volgende week maar de schutting staat al (zie Instagram voor foto updates) ♥ ons huis steeds meer thuis maken ♥ de nieuwe verfkleur in huis ♥ nieuwe theetjes proberen ♥ actief het sporten weer oppakken ♥ leesflow weer ontdekt hebben en heerlijk lezen in de nieuwste thriller van Fitzek ♥ alle diertjes in ons dorp die we zien ♥ uitkijken naar deze dingen ♥ de verjaardagen van mijn ouders gevierd ♥ nieuwe broek ♥ de volle momentenlijst ♥ mijn nieuwe telefoonhoesje met herinnering ♥ mijn Aliexpress bestellingen zijn verzonden, nu afwachten.. ♥ genieten van de natuur ♥ fijner wakker worden na een goede nachtrust ♥ date night ♥ verjaardagen van vriendinnetjes ♥ opruimen, opruimen en nog meer opruimen en herindelen ♥ jullie leuke artikelen lezen ♥ tijd vrij maken in mijn over volle agenda voor mezelf ♥ series kijken ♥ Dromen is het halve werk interview serie, tof al jullie bijdrages (iemand nog interesse om hem in te vullen?) ♥ voorbereidingen feestje ♥ ondanks drukte fijne dagen op werk ♥ weer diy’s maken voor vriendinnen ♥

Fijne Zondag allemaal!

2
20 reacties

20 thoughts on “Geluksmomentjes van afgelopen weken

 1. Nicky schreef:

  Dat zijn er veel. Bofferd!

 2. Hilde schreef:

  Pakketjes zijn altijd leuk om te krijgen …nog leuker om te geven zoals die DIY waar je het hier over hebt 😉 . Dat èn samenwerking en leuke feestjes …wat wil een mens nog meer hé 😉

 3. sammie schreef:

  Bloggen en leuke samenwerkingen, vind ik ook altijd leuk 🙂 Een nieuwe goeie broek word ik ook altijd blij van, heb er de laatste tijd een aantal gekocht dus kan weer een tijd vooruit. Series kijken ook leuk! Wij hebben de laatste tijd voornamelijk films gekeken.

 4. joor schreef:

  Wat een fijne momenten allemaal!! 🙂 Inderdaad het is soms goed om ook even terug te kijken naar de fijne momenten! 🙂

 5. Rowan schreef:

  Wat een fijn overzicht! Ik word altijd blij van dit soort artikeltjes!

 6. Joyce rdt schreef:

  Heerlijk zo’n vrolijk overzicht! Genieten van de natuur moet ik ook vaker doen, het is zo fijn om daar even tot rust te komen. Liefs.x

 7. Sheila schreef:

  Oh, dat pakket is gaaf ingepakt zo. Met die bloedspetters!! Ik heb ook dingen besteld bij Aliexpress. Hoop dat ze snel arriveren 🙂

 8. Simone schreef:

  Wat een fijne momtentjes Sas!

 9. Astrid schreef:

  Hey Sas,

  Fijne geluksmomentjes! Ik ben benieuwd naar jouw Ali bestellingen 🙂 . Het is voor mij alweer een tijdje geleden dat ik daar besteld heb. Hmm nu heb ik weer zin om te gaan rondneuzen daar haha.

  Fijne zondag! Liefs!

 10. Bente schreef:

  Mooie lijst! En jullie tuin begint er al top uit te zien. Heel erg benieuwd naar het eindresultaat ook!

 11. Kelly schreef:

  Ik ben heel benieuwd wat je op Ali hebt besteld, altijd leuk om te zien! En wat een boel geluksmomentjes 🙂

 12. Fijne geluksmomentjes! Ik denk dat ik Fitzek zijn nieuwe boek ook maar eens aan ga schaffen.

 13. Alex schreef:

  Het Pakket heb ik ook nog thuis liggen en wil ik zo snel mogelijk lezen! Ik heb laatst de nieuwe van Fitzek gelezen, Achtnacht (geen idee of die er al in het Nederlands is?) maar die was eigenlijk wat minder spannend…

  1. SAS schreef:

   Achtnacht ken ik niet! Nog niet uit in Nederland.. Toch benieuwd naar ook al vond je hem minder spannend. Ik hoop vandaag tijd te hebben te lezen. Laatste tijd wat andere prioriteiten gehad en een drukke werkweek. Kan niet wachten om dit boek te lezen.

 14. Cynthia schreef:

  Er is genoeg om blij mee te zijn, zo te lezen. Geniet ervan, maar dan echt!!

 15. Darina schreef:

  Mooie momenten en zeker tijd voor jezelf te maken. Zo fijn!

 16. Morgaine schreef:

  hihi mijn lijstje:

  nog steeds nagenieten van mijn uitje in Muiderberg *nieuw garen voor 3 nieuwe projecten om te haken, project 1 is al gestart *krab/klimpaal voor Picasso besteld (duurt nog even voor die hier is, komende week ergens) *huisje opnieuw ingedeeld ivm de krabpaal die komt, hahaha *opgeruimd n huis, heerlijk gevoel weer *series verborgen dorpen Sas… op npo1 tussen 7 en 8, all England & Scotland 😉 *koffie *boodschappen *werk *koeien op de foto *fietsen *vriendschappen *Picasso natuuurlijk *zon *regen *wind *fysio *en nog zoveel meer… *oh ja nieuwe sneakers

  Jullie ook een fijne zondag!
  X

 17. Romy schreef:

  Dat zijn veel mooie dingen om blij mee te zijn en met een goed gevoel op terug te blikken. Heerlijk! Van verzonden Alie-pakketjes word ik ook altijd blij. Ben benieuwd wat je hebt besteld 🙂

  1. SAS schreef:

   Daar komt zeker een artikel over online 😉 Eerst maar eens wachten wanneer alles binnen is. Laatste ‘binnenkomst-datum’ kan 3 Augustus zijn voordat écht alles binnen is. Zo benieuwd<3

 18. Sylvia schreef:

  Wat een heerlijke momentjes. Ik vind het ook leuk om onverwacht post te krijgen zoals bijv. Ali. Je weet nooit wanneer het binnenkomt haha. Klussen met een mooi eindresultaat in huis lijkt me ook genieten. Lijkt me heerlijk als het “af” is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *