Wishlist: Dingen die ik graag aan mijn collectie toevoeg

Make a wish… Er zijn een aantal items die ik graag zou willen toevoegen aan (beginnende) collecties die ik bezit. Om het nóg completer te maken.

Theekopje en pot Belle en het beest

 photo Naamloos_zpsonuupfzh.png
Gezien bij Aliexpress

HARTJES! Meer hoef ik niet te zeggen toch? Deze MRS Teapot en Bartje zou ik graag aan mijn mokken collectie toevoegen. Hoe gaaf zou dat zijn?!
PS: Deze zijn te krijgen bij Aliexpress. De onderstaande alleen bij de Primark.

Ook bij de Primark hebben ze blijkbaar Barstje:


(bron)

Echter alleen in Venlo, wat heel wat uurtjes rijden is vanaf mijn woonplaats. Wel heb ik een email gestuurd en komt hij over 2 weken in andere filialen. Die ga ik dus zeker even halen!

Boeken Fitzek & Läckberg

Dit wisten jullie uiteraard al via mijn andere blog artikel(en), maar deze 2 boeken wil ik graag aan mijn collectie toevoegen. Ze zijn niet voor niks mijn 2 favoriete schrijvers. Die van Fitzek heb ik al besteld en valt 6-6 op mijn mat. De andere verschijnt in Augustus van Läckberg en ga ik kopen met nog een boekenbon van mijn verjaardag.

Funko pop Jack Sparrow


(bron)

M. is helemaal gek van Funko pops en hij heeft dan al een hele collectie staan. Ik kreeg er zelf 3 voor mijn verjaardag. Hoewel er niet veel pops zijn die ik écht tof vind zou ik zeker Jack Sparrow nog willen toevoegen en deze plaatsen in mijn boekenkast. Naast The Mad Hatter.

Het bioscoop kaartje van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales


(bron)

Mijn mooie DIY: momentenlijst is bijna vol. Er past welgeteld nog maar één kaartje in. En laat op 24 Mei nou de nieuwste Pirates of the Caribbean uitkomen?! Het lijkt me erg tof af te sluiten met dit kaartje, vooral omdat de lijst van 10 jaar aan kaartjes begón met Pirates. De eerste. De aller eerste date en het begin van de relatie van mij en M. Lijkt me een mooie afsluiter en tevens een begin voor een nieuwe lijst vanaf de rest van 2017.

Zijn er nog dingen op jullie wishlist die je graag ergens aan toe wil voegen?

24 reacties op “Wishlist: Dingen die ik graag aan mijn collectie toevoeg

 1. oooo bartje is zoooo lief. Zelf wil ik heel graag nog de grote bbq schaal van blond amsterdam en het minimokje van de blijdorp lijn van blond. Verder wil ik heel erg de winnie the pooh funko pops 😀

 2. Wat leuk dat je begonnen ben met Pirates 1 en dan nu de laatste toe kan voegen als laatste 🙂
  Ik vind het jammer dat nu alleen nog maar Johnny Depp erin zit als hoofdpersonage en niet meer Orlando en Keira… Die vond ik ook zo leuk!

  1. Bij de Primark hebben ze alleen Chip. Via Aliexpress kan je beide aanschaffen (wel prijzig, ook andere kwaliteit uiteraard)

 3. De film van Pirates wil ik ook nog wel zien. En Barstje ziet er super schattig uit.
  Op mijn wishlist stond een tafelbarbecue en die heb ik afgelopen weekend gewoon voor mezelf gekocht 🙂

 4. Oh die kopjes en theepot van Belle en het Beest zijn echt ge-wel-dig! Ik ben ook wel benieuwd naar het boek van Fitzek. Ik neem aan dat er een review komt?

 5. Ohhhhhhh Barstje, ja dat is een must have, whahaha zelfs ik zit nu, zal ik? 😉 En ik spaar niet eens, maar voor Eliza of zo 😀

  Wishlist, ja zoveel en tegelijk eigenlijk niets…. ik kom het vanzelf tegen en mijn wishlist zegt nu eigenlijk, onbeperkt reizen met de NS en bussen of zo, en ook witsel om mijn slaapkamer eens te witten, hahaha

  X

 6. Ohhh dat Belle en het Beest setje is waanzinnig! Super gaaf, snap dat je die als echte theeleut aan je collectie wilt toevoegen. Laat ik eerst maar eens beginnen met het bekijken van die nieuwe film, want dat staat nog op mijn lijstje 🙂

 7. Ah die theepot en kopjes! Zo gaaf. Denk dat mijn dochtertje dat ook wel heel tof zou vinden. De film van pirates daar kijk ik al heel lang naar uit. Kan niet wachten om hem te zien. ?

 8. Oh, dat kopje van Belle en het Beest is helemaal mijn ding! Helaas ben ik hem bij onze Primark ook nog niet tegengekomen. Misschien ga ik ook maar dat exemplaar van AliExpress bestellen. Hij is zó leuk!

  1. Oh wacht, hij is iets prijziger dan ik dacht, haha. Dan toch maar even afwachten of ik er misschien eentje bij Primark kan bemachtigen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *