Geluksmomentjes van de afgelopen weken + Mr&Mrs Tea thee

Laten we toosten (met een mok thee) op de goede dingen in het leven!

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Mr & Mrs Tea

Thee, thee & nog meer thee
Van MrMrsTea kreeg ik 3 hele fijne theetjes opgestuurd. Eigenlijk was ik uitgenodigd voor een evenement, maar deze datum kon ik helaas niet. Super jammer, aangezien een evenement met thee echt klinkt als iets voor mij. En tevens mijn eerste evenement zou het zijn geweest via mijn blog. Een gemiste kans dus. Ze kwamen bij mij via Nicole, dankjewel voor het denken aan mij!

Dan nu even over de thee.

Ik kreeg 3 verschillende smaken, Earl Grey (ze hadden gelezen dat dit mijn favoriet was, helemaal waar!), witte thee en Oolong thee. De eerste heb ik meerdere malen al in mijn mok gehad, heerlijk vol van smaak! De witte thee heeft een stroever structuur maar ik was er zeker over te spreken. De Oolong thee moet ik nog gaan uitproberen, maar ga ik pas open maken als de rest op is. Ze hebben een erg leuke webshop dus neem zeker als theeliefhebber een kijkje! Ze verkopen er niet alleen thee, maar ook super toffe benodigdheden voor thee.

Nieuwe header!
Ik raak er niet over uit gepraat. Mijn nieuwe header. Ik ben er ZO ontzettend blij mee. Lekker neutraal met een sierlijk lettertype. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een nieuwe header te maken, totdat ik bij een andere blogger het lettertype zag. Mijn credits voor de header kan je hier vinden.

Nieuwe afleveringen…
…van Criminal Minds! EINDELIJK. Vandaag komen er nieuwe afleveringen. Ik kan echt niet wachten om deze morgen, als ik thuis ben van werk te gaan bekijken.

Nieuwe aanwinsten
Ik heb de afgelopen zoveel nieuwe spullen gekocht & gekregen (voor mijn blog of van vriendinnen). Hierover komt volgende week Maandag een artikel online. Tevens heb ik pas geleden het nieuwe boek van Sebastian Fitzek besteld, die 6-6 straks op mijn deurmat valt. Can’t wait.

Meivakantie @ werk
Altijd leuk, de vakantiedagen. Wel extra lange dagen, wat erg wennen is maar je hebt veel tijd samen met de kinderen. Zo hadden we verschillende leuke uitjes op de planning staan, wat leuke knutselactiviteiten en dergelijke. Foto’s deel ik niet hier i.v.m. bewust bloggen, wel te zien op mijn Instagram.

Onze woning
Need to say more? Ik ben nog steeds zo super blij. Al dik een half jaar wonen we hier, heel dubbel. Vanaf de ene kant lijkt het gisteren dat we zijn verhuisd. Aan de andere kant lijkt het of we nooit ergens anders hebben gewoond. Ik voel me hier thuis.

Eendjes in de tuin
Er liep een eendengezin gezellig in onze voortuin! LIEFDE. Zo super cute. Wij wonen best wel groen voor de deur, en hebben heel wat diertjes hier lopen. Super leuk om te zien. Zo geniet ik ook altijd van de rit van en naar werk, aangezien ik dan langs allerlei boerderijen en land rij met allerlei diertjes. Schapen, geiten, paarden, ganzen, grote eenden.. Alles komt voorbij. Maar zo’n groep met jongen in de voortuin was toch echt wel een hoogtepunt.

Wederom te zien als filmpje op mijn Instagram (staat een slotje op dus niet te delen op mijn blog)

Nieuw leesvoer
Ik kocht het nieuwe boek van Nora Roberts en kwam nog een pocket boekje die ik niet had tegen bij de Kruidvat. Heel fijn, aangezien ik bijna alle boeken van haar al heb. Daarnaast staat in de bestelling voor Juni het nieuwe boek van Fitzek. Ik kan echt niet wachten hierop! Ik probeer steeds meer tijd vrij te maken om heerlijk te lezen.

Meeting Simone
Afgelopen weekend kwam lieve Simone, die ik al meerdere malen heb gezien richting ons dorp. Super leuk om onze nieuwe woning te laten zien en daarna heerlijk te shoppen in een naastgelegen stad. Het was, nogmaals echt super leuk je weer te zien na zolang. En we gaan zeker binnenkort een trip plannen richting jullie! Daarnaast kreeg ik ook wat lieve cadeautjes van haar, hieronder op de foto te zien. Thee en chocola, altijd goed 😉

Daarnaast zeker nog als hoogtepuntje te noemen: ik ben bezig een afspraak te plannen met een oud pen-vriendinnetje van me. Echt sinds mijn 10de tot mijn tienerjaren mee gepend. Ze woont in Letland en is in Juni in Amsterdam! We zijn nu aan het kijken of onze agenda’s het toelaten maar het lijkt me zó tof om haar in het echt te ontmoeten.

Wat waren jullie geluksmomentjes van de afgelopen weken?

21 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken + Mr&Mrs Tea thee

 1. Wat een heerlijke geluksmomenten weer!
  Wat vliegt de tijd toch he.. fijn dat je je zo op je plek voelt in jullie nieuwe huis.
  Die thee is trouwens echt 1 van mijn favorieten. Zo ook lekker.
  En wat leuk dat je Simone weer hebt gezien 🙂

 2. Wat een mooie geluksmomenten, wat leuk dat je Simone weer gezien hebt! Leuk is dat he, om te meeten met bloggers die dezelfde interesses hebben? En je hebt witte thee gekregen.. wat heerlijk! Dat is echt een van mijn favorieten 🙂

 3. Wat een vrolijke blog! Ik kan ook zo genieten van thee. En ik hoop dat het je lukt om je penpal te ontmoeten. Want wanneer krijg je de kans weer om elkaar te kunnen ontmoeten? Dus ik duim voor je dat het lukt.

  1. Inmiddels hebben we een datum afgesproken, ZOVEEL zin in. Begon met pennen toen ik ongeveer 10 was met haar en ze woont in Letland. Nu is ze in Amsterdam… Woow. Zo tof!

 4. Je header is echt heel mooi! Nu kriebelt het bij mij ook wel weer om eens een nieuwe te maken. Die van mij vind ik nu wel een beetje saai, haha! Ik vond het super leuk om jullie huisje te zien. Hopelijk tot snel! <3

  1. Ik app je gauw wat data als ik met hubby de agenda’s naast elkaar heb gelegd, voor een trip richting jullie! Zal waarschijnlijk Juli/Augustus worden <3

 5. Fijn overzichtje zeg! Jammer dat je niet bij het evenement kon zijn, maar wel heel tof dat ze je een pakketje hebben opgestuurd! Ik bedacht mij gisteren bij het schrijven van mijn artikel dat ik ook al zeker een half jaar in mijn woning woon. 🙂

 6. Wat een fijne geluksmomentjes! Die thee klinkt heerlijk, jammer dat je niet bij het event kon zijn. Maar volgens mij maakt zo’n pakket met thee heel veel goed! 😉

 7. Wat een fijne momentjes! Het zou super tof zijn als het lukt om af te kunnen spreken met je penvriendin na al die jaren. Ik hoop het voor je 🙂 .

 8. Ik vind jouw header erg mooi! Wat fijn dat jij dat ook vind. Kennelijk is het echt jou dan!! Fijner kan niet. Goed te horen dat je huisje je big steeds zo bevalt. Geniet ervan! X

 9. Heel veel geluksmomentjes, absoluut, veel visite gehad, oude gezichten ook en nieuwe gezichten, lijkt mij ook erg leuk als jij en je oude penvriendin elkaar kunnen ontmoeten! Dat moet lukken!

  Massage, en Picasso, zelfs gewoon netflixen, The Good Wife nu in seizoen 4 van de 7 die er staan -)

  Haken, koken, werken…. ja absoluut geluksmomentjes!

  X

 10. Wat een leuke momenten allemaal! Superzoet dat die eendjes even bij je langskwamen. Wij hebben ook zoveel beestjes in de tuin hier, er dat maakt het extra gezellig!

 11. Wat een mooie geluksmomenten! Die thee klinkt heerlijk! En wat ontzettend tof dat je die oude penvriendin gaat ontmoeten! Zo bijzonder! Geniet lekker van de activiteiten op werk in de meivakantie!

 12. Hey Sas,

  Aah wat een fijne geluksmomentjes zeg. Heerlijk om te lezen!
  En jeetje, een half jaar alweer in jullie nieuwe huisje, wat gaat de tijd hard zeg, super leuk! Geniet er lekker van, echt mooi om te lezen dat je je ook echt thuis voelt 🙂 .
  En je header is echt mooi! 😀

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *