Currently #7

Even een korte Currently post. Het is 2 weken Meivakantie, waardoor ik het een stuk drukker heb op mijn werk & mijn vrije tijd liever aan andere dingen dan bloggen besteed.

Reading • De laatste boeken die ik heb gelezen waren Jørn Lier Horst – Rode sneeuw en 2 pocket boekjes van Nora Roberts. Heerlijk om weer wat van haar te lezen! Nu wil ik beginnen in Waanzin van Wulf Dorn, een boek die vele goede recensies heeft gekregen. Ik ben erg benieuwd, dit boek kocht ik weken geleden voor een prikkie bij de Kruitvat.

Waar het boek over gaat: Sinds psychiater Jan Forstner een groot schandaal in de Boskliniek aan het licht heeft gebracht, wordt hij tegen zijn zin behandeld als de lokale beroemdheid door de inwoners van Fahlenberg. Dat is dan ook de reden waarom Jan in eerste instantie niet zoveel aandacht besteedt aan de cadeautjes die hij opgestuurd krijgt van een anonieme vrouwelijke fan. Hij heeft wel meer aan zijn hoofd, zoals het artikel over een mysterieuze vrouw waarvoor hij is ingeschakeld door een lokale journalist.

Als de journalist bruut wordt vermoord – en zijn fan wel heel erg opdringerig begint te worden – realiseert Jan zich dat hij verwikkeld is geraakt in een ziek spelletje van een waanzinnige vrouw. Maar wie is zij? Jans zoektocht naar de identiteit van de moordenares verandert al snel in een nachtmerrie van paranoia, manipulatie en wreedheid waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt te zijn…



Watching • We kijken nog steeds naar The Blacklist en nieuwe afleveringen van The Big Bang Theory. CSI NY is helaas weer bij seizoen 1 begonnen. Maar…. 4 mei beginnen er weer NIEUWE AFLEVERINGEN VAN CRIMINAL MINDS. Ahhhhh! Ik ben hysterisch en kijk er zó naar uit.

Drinking/eating • Thee. En nog meer thee. In nieuwe bekers. Dat smaak echt een stuk beter 😉

Crafting • Nu eventjes niets. De laatste tijd bezig geweest met mijn blog en de ‘look’ ervan. Daarnaast nog even weinig projecten, hoewel dat vast wel weer gaat komen.

Loving • Mijn nieuwe smartphone (mét hele toffe camera), nieuwe boekenkast HARTJES! vrije dagen in het vooruitzicht, leuke dates met vriendinnen, de lees-flow waar ik in zit, tijd/rust voor mezelf nemen, nieuwe toffe samenwerkingen voor mijn blog, moeder eend met kids in onze voortuin & gele tulpen in huis. Ook geniet ik nog erg na van het uitje van afgelopen weekend naar Madame Tussauds Amsterdam met wat lieve vriendinnen.

Not loving • Mijn lichamelijke gesteldheid soms. Erg lastig maar mijn lichaam is met van alles aan het protesteren en heb heel wat ongemakken.

Needing • Echt lente weer. Koud, warm, koud, warm-weer. Ik ben erg klaar mee! Make up your mind. Ik merk dat mijn lichaam toe is aan warmte en 1 soort temperatuur. Ik hoop dat het de aankomende weken een beetje bijtrekt (alleen maar slecht weer voorspelt deze week) en aanhoud.

Thinking • Ik wil juist wat minder (na)denken.

Feeling/mood • Ik voel me (naast de lichamelijke klachten waar ik het hierboven over had) goed. Ik neem meer tijd voor dingen, voel me niet meer zo gehaast en merk dat ik eindelijk alles een beetje laat bezinken. Alles komt zoals het komt denk ik maar.

Happy about • De vooruitzichten dat ik Mei/Juni toch echt onze tuin gedaan gaat worden! De plannen zijn concreet nu nog in werking stellen. Super leuk om hierover na te hebben gedacht en straks eindelijk in onze tuin te kunnen zitten. M. wil nog een steigerhouten launch bank maken met een tafel, zodat we heerlijk buiten kunnen eten/genieten samen. Ik kan echt niet wachten totdat het geheel helemaal klaar is. Nieuwe schutting, nieuw hekje voor & nieuwe tegels plus een bank. Nu al liefde!

Looking forward to • Alle leuke nieuwe bloggers die ik ga ontdekken via Feedly. Ik merk dat ik steeds meer nieuwe bloggers toevoeg en het is zo leuk om al die inspiratie te zien/krijgen van verschillende mensen. Super leuk! Daarnaast zit ik te wachten op een aantal samenwerkingspakketjes, zo benieuwd!

Listening to • Een guilty pleasure, The Backstreet Boys. Terug van weg geweest uit mijn playlist. Heerlijk, nog na al die jaren.

Wat is jullie guilty pleasure in muziekland?

12 reacties op “Currently #7

 1. Dat boek klinkt super goed! Ik heb dezelfde interesses in boeken als jij, dus lees altijd graag je recensies. Ik zet deze dan ook op mijn lijst om te lezen.

 2. Vervelend joh dat je lichaam je wat in de steek laat. Hopelijk knap je snel op zodat je straks lekker van je mooie tuin kunt genieten met een goed boek!

 3. Goed dat je je tijd even aan andere dingen besteed en tijd voor jezelf maakt. Dat helpt vaak idd heel goed om drukke tijden goed door te komen. En van mij mag het weer ook wel wat stabieler worden idd!

 4. Nou, april met zijn grillen is bijna voorbij. Misschien brengt mei wat beter weer. Al bij al viel het hier wel goed mee met het weer. Ik heb een paar mooie wandelingen gemaakt met kleine Amélie ?

 5. Wat fijn dat je zo goed de tijd voor jezelf kunt nemen. Ik merk dat, wanneer ik er tijd voor neem, ook echt goed tot rust kom en dat die gedachtenmolen in je hoofd ook wat tempert. Héérlijk! Ik ben benieuwd naar de samenwerkingen.

 6. Pas goed op jezelf! Ongemakken zijn waarschuwingen, wees er dus op tijd bij 😉

  verder, guilty pleasures, heb ik niet op dit moment, ik heb mij onder gedompeld in de herhaling seizoen 8 van NCIS op dit moment en The Goodwife op Netflix, ook erg goed!

  X

 7. Wat rot dat je lichaam je soms in de steek laat. Maar van mij mag het nu ook wel eens echt lente worden. Ik heb het zó koud, bah!

 8. Vervelend die lichamelijke ongemakken 🙁 Feedly wil ik me toch ook eens in gaan verdiepen, ik vind Bloglovin’ steeds vervelender worden eigenlijk.

 9. Wat vervelend dat je lichaam de laatste tijd niet altijd meewerkt! Hopelijk gaat dat snel ietsje beter. Wel heel mooi dat je aangeeft dat je nu meer tijd neemt voor dingen. En in Feedly moet ik me ook eens gaan verdiepen. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *