Dromen is het halve werk met Nancy #6

Ik kreeg heel wat toffe aanmeldingen bij deze nieuwe rubriek Dromen is het halve werk. Bij deze de start van een nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk. Iedereen heeft wel een droom. Sommige zijn misschien groot andere juist klein. Hoe wil jij je droom verwezenlijken? Of wil je altijd erover blijven dromen? Of heb jij je droom al waargemaakt of heb je iets anders m.b.t. dromen wat je graag wilt delen? Dan is dit de rubriek voor jou.

Vandaag is Nancy aan het woord over een hele mooie, maar ook zeker noodzakelijke droom voor haar.

Vertel eens in het kort: Wie ben je? Waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk/school en heb je een blog?
Hi, ik ben Nancy. Een (laten we zeggen, een al wat ouder) personal style blogger met een Engelstalig blog, genaamd Nancy’s Fashion Style. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik een zinvolle invulling van mijn dagen zocht nadat ik was afgekeurd. Ik heb altijd schrijven leuk gevonden, en sinds ik een klein meisje was al geïnteresseerd in mode. Ik heb ook jaren in de fashion business gewerkt. Et voila, een blog, dat bleek mijn passie te zijn! Ik heb heel veel interactie op mijn blog en twee hele leuke series waar jij ook aan mee kunt doen. En ik host een linkup, wat een hele leuke manier is om je blog in de schijnwerpers te zetten en andere bloggers te leren kennen.

Wat je je droom?
Mijn droom is om ooit een longtransplantatie te kunnen krijgen.

Sinds hoelang heb je deze droom al?
Deze droom heb ik nu sinds vier jaar, toen me duidelijk werd dat ik op deze manier niet erg oud ga worden.

Wat wil je gaan doen om deze droom te verwezenlijken?
Zo lang mogelijk zorgen dat mijn lichaam in een, voor mijn doen goede conditie blijft en proberen om infecties te vermijden.

Is je droom nog hetzelfde als vroeger? Zo nee, wat was toen je droom?
Nee, ik heb nooit gedacht dat ik ooit een transplantatie nodig zou hebben. Op mijn 33ste ontdekte ik dat ik een zeldzame longziekte had. Vroeger was mijn droom om gelukkig te worden. Dat is vanaf mijn 26ste goed gelukt!

Is het behalen van deze droom voor jou een ‘must’?
Ja, zonder het te behalen ga ik niet oud worden met mijn lieve vriend!

Hoe kwam je erachter dat dit een droom van je was?
Door een arts die me op het hart drukte om het proces van transplantatie in gang te zetten. Daarvoor had ik zoiets van, als het klaar is is het klaar. Echter wees hij mij op het feit dat ik veel te jong was en de laatste 15 jaar veel te hard gewerkt had om in een zo goed mogelijk conditie te blijven.

Welke tips geef je mijn lezers voor het achterna gaan van hun droom?
Ga voor hetgeen je wilt. Leef je leven zoals jij het het fijnst vind, want het is voorbij voor je het weet! En het leven is veel te mooi om dingen te doen die je niet leuk of fijn vind. Ga ervoor!

Heb jij nog een uitspraak of quote die je wilt delen m.b.t. je droom?
Eigenlijk niet, het belangrijkste vind ik wat ik hierboven zei. Geniet van je leven want het is zo mooi.

Dankjewel voor het vertellen over mijn droom!
Nancy

Lieve Nancy ik wil je erg bedanken voor deze mooie bijdrage aan de rubriek Dromen is het halve werk. Ik ga voor je duimen dat je snel een transplantatie gaat krijgen en volop (nog langer) van het leven kan genieten samen met je vriend!

Heb jij ook een grote droom? En wil je deze delen in deze rubriek Dromen is het halve werk? Stuur dan een emailtje voor de vragenlijst en overige informatie naar contact@iliveformydreams.com en wie weet verschijnt jou artikel hier wel over een tijdje!

About the Author

15 Comments

Nicky

Zo. Dat zijn dromen die er écht toe doen. Daar word je toch wel een beetje stil van. Ik hoop van harte dat Nancy’s droom snel uitkomt.

Reply
Morgaine

Zo lees ik opnieuw dat gezondheid echt op nummer 1 staat van ieders wensenlijstje in het leven. De rest onbelangrijk als het er niet is…

Ik wens met jou mee, dat jij ooit die transplantatie mag ontvangen als het echt nodig is, op dat moment.

X

Reply
Nancy

Wat een geweldig lieve reacties allemaal zeg! Ik hoop wel dat ik de transplantatie nog zo lang mogelijk kan uitstellen, en nog heel lang mag genieten!

Reply
Cynthia

Kippenvel. Nancy’s is een door mij zeer gewaardeerd en geliefd blog, welke ik trouw bezoek. Ik vind Nancy ook gewoon zo’n geweldig mens. Lieve Nancy: dat jouw droom voor de volle 100% uit moge komen. Dat gun ik jou zo!

Reply
Gadisa

Je schrijft rake dingen Nancy … genieten van het leven … ik hoop dat je droom mag uitkomen en wens je een lang leven met je vriend toe!

Reply
Simone

Wat een bijzonder en mooi stuk. Ik hoop dat je snel je transplantatie kunt krijgen.

Reply
Joyce - LemonyLifeNL

Jeetje wat heftig Nancy! Ik hoop voor je dat je snel een transplantatie kunt krijgen. Het is gegund om een lekker lang leven met je vriend te hebben!

Reply
Nancy

Dankjewel voor het mogen vertellen van mijn droom! Ben net terug uit Engeland een was t al vergeten, leuke verrassing als thuis komst!

Reply
Romy

Wat mooi dat je uit je blog zoveel kunt halen! Ik hoop heel erg dat je snel een transplantatie kunt krijgen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *