Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Dromen is het halve werk met Zo simpel is dan geluk #9

Ik kreeg heel wat toffe aanmeldingen bij deze nieuwe rubriek Dromen is het halve werk. Bij deze de start van een nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk. Iedereen heeft wel een droom. Sommige zijn misschien groot andere juist klein. Hoe wil jij je droom verwezenlijken? Of wil je altijd erover blijven dromen? Of heb jij je droom al waargemaakt of heb je iets anders m.b.t. dromen wat je graag wilt delen? Dan is dit de rubriek voor jou.

 photo IMG_20170226_162245_0112_zpsbrjjoz3n.jpg

Vandaag de blog eigenaresse van Zo simpel is dan geluk, over haar persoonlijke droom/wens.

Dromen. Ik denk dat iedereen ze wel heeft. De een komt uit, de ander helaas niet. Het is fijn om te fantaseren en na te denken over wat je graag wilt bereiken. Te dromen over mooie dingen die je zou willen doen, zonder dat je rekening hoeft te houden met dingen die je juist beperken.โ€ฏ

Vaak lees je dat mensen de mooiste dromen hebben. De een wil graag verhuizen naar het buitenland, de ander wil graag een boek schrijven. Het opzetten van een eigen bedrijf of vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Het zijn allemaal dromen die ik veelvuldig voorbij zie komen. Heel erg mooi om te lezen en nog mooier om deze mensen hun droom ziet verwezenlijken.

Het was altijd mijn droom om kinderarts te worden. Mijn kleine neefje werd al jong ernstig ziek (kanker) en hoewel dat heel erg moeilijk was heeft het mij ook geรฏnspireerd. Elke keer weer dat ik op de kinderafdeling rond liep en al die ernstig zieke kinderen zag, brak mijn hart en wilde ik maar al te graag iets voor hen doen. Kinderarts worden was dan ook mijn grote droom.

Gelukkig is mijn neefje er helemaal bovenop gekomen. Zelf ben ik echter chronisch ziek geworden, waardoor een baan als kinderarts helaas niet haalbaar is. Een droom die uit elkaar spatte.

Inmiddels heb ik geaccepteerd dat ik chronisch ziek ben en heb ik er vrede mee gesloten dat mijn droombaan niet haalbaar is. Ik werk nu als doktersassistent en hoewel de uitdaging niet heel groot is, ben ik allang blij dat het haalbaar is om te werken. In dit werk kan ik mijn hulp verlenen en dat maakt mij heel erg blij. Ik vind het zo fijn om iets voor een ander te kunnen doen.

 photo 2016-09-15 18.27.49-01 1280x960_zpsrk3c477u.jpg
Plaatje gemaakt door Zo simpel is dan geluk

Een droom die ik echter altijd heb gehad en nog steeds heel erg graag wil realiseren is het stichten van een gezinnetje. (Waar blijft mijn prins op het witte paard?!) Het lijkt me echt zo mooi om samen met een lieve vriend (of man, dat maakt mij niet veel uit) en kinderen een gezin te vormen. Het liefst had ik al jong moeder willen worden (als deze mogelijkheid mij รผberhaupt gegeven is, want het krijgen van een kind is niet vanzelfsprekend), maar dat is er niet van gekomen. Wel hoop ik ooit een kindje in mijn armen te kunnen sluiten. Huisje, boompje, beestje. Zo ontzettend simpel, maar wat lijkt dat me ontzettend fijn!

Als jullie toevallig mijn prins op het witte paard zien? Stuur hem dan even naar mij toe!

Lieve Zo Simpel is dan geluk, heel erg bedankt voor het delen van de onbereikbare droom. Mooi dat je een baan hebt gevonden die je blij maakt en toch op een andere manier mensen laat helpen. Ik hoop dat de prins op het witte paard gauw langs komt galopperen!

Dit is de laatste ingeplande Dromen is het halve werk. Laatste kans om dus mee te doen en volgende week online te komen. Zit onderstaand bericht om mee te doen!

Heb jij ook een grote droom? En wil je deze delen in deze rubriek Dromen is het halve werk? Stuur dan een emailtje voor de vragenlijst en overige informatie naar contact@iliveformydreams.com en wie weet verschijnt jou artikel hier wel over een tijdje!

2
Gastartikel
Previous Story
Next Story

16 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Talitha
  28/05/2017 at 19:31

  Ontzettend leuke rubriek!

  • Reply
   SAS
   30/05/2017 at 10:11

   Zou je mee willen doen? ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  21/05/2017 at 19:24

  Je hebt er iets moois van gemaakt! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Evelyne
  20/05/2017 at 15:01

  Een zeer mooi verhaal! Ik hoop dat je prins snel komt, alsook die van mij ๐Ÿ˜‰ Ik duim alvast voor je!

 • Reply
  Michelle
  20/05/2017 at 12:53

  Mooie droom en ik hoop dat deze droom uit mag komen. Elke dag is weer een stapje dichterbij je droom ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Morgaine
  20/05/2017 at 11:48

  Wat jij graag wilt, is mij gegeven ooit, al jong kinderen, alleen de partner is helaas niet gebleven ๐Ÿ˜‰

  na 6 jaar besloot hij een ander toch leuker te vinden, maar ik wens het voor jou, dat jij de prins op paard snel mag ontmoeten, want inderdaad, het kan dan ook nog even duren allemaal, kennis maken, iets opbouwen samen bla ๐Ÿ˜‰ De droom kan simpel lijken, maar is vaak niet zo heel simpel.

  Net als in handwerk, wat zo simpel lijkt, is vaak het meest moeilijk om te maken, of dat nu in schilderingen is, haken, breien of houtbewerking.
  X

 • Reply
  joor
  20/05/2017 at 10:21

  Wauw…. toch nog wel soort van je droom kunnen waarnemen… Niet helemaal maar ja wel in de richting! Mooi om te lezen!!
  Als ik hem zie stuur ik wel door ๐Ÿ™‚
  Ik heb echt een droom…. en ik zou er alles willen doen om het waar te maken!

  • Reply
   SAS
   20/05/2017 at 11:40

   Zou je mee willen doen aan deze rubriek met jou droom?

  • Reply
   Zo simpel is dan geluk
   21/05/2017 at 19:21

   Dank alvast voor het doorsturen. ๐Ÿ˜‰ Wat is jouw droom?

 • Reply
  Romy
  20/05/2017 at 08:50

  Wat ontzettend mooi dat je via een omweg en op een andere manier toch een stukje van je droom hebt kunnen waarmaken. Ik ga hard voor je duimen voor die prins op het witte paard. Het zou zo leuk zijn als die voorbij komt rijden!

 • Reply
  Lied
  20/05/2017 at 07:52

  Oh zo herkenbaar. Ik zoek ook mijn prins. Ik duim alvast voor ons allebei.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png